blank

A MEGFELELŐ LAPTOP KIVÁLASZTÁSA

Magyarországon ma több, mint 3 000 különböző felszereltségű laptop van kereskedelmi forgalomban. A bolti kereskedők többsége ebből kiválaszt 10-15 különböző felszereltségű laptopot, ezeket tartja készleten és csak ezek közül tudja eladni azt, ami Ön igényeinek a legjobban megfelelhet. Ezzel az a probléma, hogy nem azt tudja tőle megvásárolni, ami az Ön felhasználási területét a legjobban lefedi, hanem azt, ami a kereskedőnél éppen kapható.

Az online webshopok weboldalai össze vannak kötve több nagykereskedő árukészletével. Ezeken az oldalakon már több száz különböző laptopból tud választani. Ez már jó választás lehet annak, aki folyamatosan követi a számítástechnika gyorsan változó világát és tudja hogy mi a különbség az I3 és a Ryzen 3 processzor között, az U és H szériás processzorok között, a TN és az IPS kijelző panel között, 802.11ac és a 802.11ax vezeték nélküli szabvány között, USB 3.2 Gen 1 és az USB 3.2 Gen 2×2 között, stb. Viszont, ha Ön ezeket nem tudja, akkor az online webshop esetén nincs kitől megkérdezze, hogy mi lenne Önnek a legmegfelelőbb választás. A legtöbb kereskedő nincs is tisztában a laptopok teljesítményével és képeségeivel.

Esetleg jó ötlet lehet megkérdezni “hozzáértő” ismerőst, vagy barátot, hogy ő melyik laptopot ajánlja, de ezzel az a probléma, hogy aki nem vesz részt napi szinten a laptopok javításában, illetve forgalmazásában, az nagyon sok mindenről nem tud: a gyári szerviz háttérről, az alkatrész ellátottságról, a gyári típushibákról, a garanciális feltételekről, az új technológiák előnyeiről és hátrányairól.

Mi számítógép és laptop szerviz vagyunk. Az elmúlt 12 évben több, mint 25 ezer különböző laptopot javítottunk meg és több ezret adtunk el. Pontosan tudjuk, hogy milyen felszereltségű laptopot milyen felhasználásra érdemes megvenni. Tőlünk kérdezhet. Az összes nagykereskedővel kapcsolatban állunk, tőlünk a háromezer különböző laptopból biztosan azt fogja megkapni, ami az Ön igényeit és lehetőségeit a legjobban lefedi.

Mit vár el az új laptopjától?

 • Ön is örülne annak, ha Windows rendszere 15 másodpercen belül betöltődne?
 • Ha minden program, böngésző 2 másodpercen belül indulna el?
 • Ha kedvenc weboldalai 2 másodpercen belül betöltődnének?
 • Ha az internetes videókat maximális minőségre állíthatná, és nem szaggatnának?
 • Ha egyszerre több program között is villámgyorsan tudna váltani?
 • Ha a dokumentumait 2 másodpercen belül meg tudná nyitni?
 • Ha nem romlana el néhány év alatt?

Ezt kínáljuk már a legolcsóbb laptopunk esetén is!

Miért érdemes inkább laptopot vásárolnia asztali számítógép helyett?

 • Hordozható, egyszerű a szállítása.
 • 3 – 8 óráig is működik áram nélkül. Áramingadozás és áramszünet esetén is használható.
 • Egyben van minden, nem kell külön egységeket vásárolnia (egérpad, billentyűzet, web kamera, mikrofon, vezeték nélküli adapter, hangszóró, kártyaolvasó). Nincs rengeteg kábel.
 • 40 – 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás asztali számítógéphez viszonyítva (ugyanolyan teljesítményű asztali számítógéphez képest).
 • Kis helyen elfér és könnyű.
 • Nem igényel külön számítógép asztalt.

Miért érdemes inkább asztali számítógépet vásárolnia laptop helyett?

 • Alacsonyabb beszerzési ár hasonló teljesítményű laptophoz képest.
 • Gyorsabb működés azonos árú laptophoz képest.
 • Lényegesen alacsonyabb karbantartási és javítási költségek.
 • Több lehetőség a későbbi átalakításra és fejlesztésre.
 • Legalább kétszer hosszabb várható élettartam azonos árú laptophoz képest.
 • Kényelmesebb használat: monitor elválasztható a billentyűzettől, egyedi képernyő méretet, egér használata.
 • A laptophoz képest kisebb az esélye, hogy  leejti / elveszti / ellopják / folyadékkáros lesz.
 • Gyorsabb és egyszerűbb a javítása és az alkatrész beszerzése.
blank

MILYEN LAPTOPOKAT FORGALMAZUNK?

80 százalékban közép kategóriás laptopokat (200-300 ezer forint között). 20 százalékban felső kategóriás laptopokat (300-600 ezer forint között). Az alsó kategóriával (120-200 ezer forint között) több probléma is van, amiért nem érdemes megvenni őket. Az első, hogy nagyon lassúak. Általában gyenge processzor van bennük, ezért hiába újak, lassúak. A másik probléma velük, hogy szinte minden integrált, ami azt jelenti, hogy nem lehet bővíteni, gyorsítani őket, vagy csak nagyon drágán. A további probléma, hogy az anyag összetételük, tervezésük silány minőség, így maximum pár év alatt elhasználódnak. Ezeken kívül sok esetben Windows rendszer sem jár hozzájuk, azt még külön meg kell vásárolni hozzájuk.

Az általunk forgalomba hozott laptopok évek óta jól bevált gyártók minőségi termékei. Csak olyan laptopokat forgalmazunk, ahol a memória és a tárhely is igény szerint a későbbiekben tovább bővíthető. A laptopok kiválasztásánál odafigyelünk a működési zajra és csak olyan laptopokat forgalmazunk, amik teljesen hangtalanok vagy nagyon csendesek. Minden új laptopra eredeti / jogtiszta Windows 10-es / Windows 11-es operációs rendszert telepítünk.

MIÉRT ÉRDEMES TŐLÜNK
MEGVÁSÁROLNIA ÚJ LAPTOPJÁT?

 • Jogtiszta / eredeti Windows 10 / Windows 11 operációs rendszert telepítünk, amit be is állítjuk az optimális működésre.
 • Minden olyan felhasználó programot telepítünk a laptopra, ami a mindennapi használathoz szükséges: Pl.: táblázatkezelő program, szövegszerkesztő program, képnézegető program, képszerkesztő program, zene lejátszó program, film lejátszó program, internet böngésző program, tömörítő program, vírusirtó program, távsegítség program, PDF olvasó program.
 • Feltelepítjük a legújabb vezérlő és meghajtó programokat. Ezek azért szükségesek, hogy jó minőségű legyen a kép, legyen hang, megfelelően működjön az internet, gyorsabb és stabilabb legyen a laptop.
 • Át tudjuk másolni régi számítógépéről / laptopjáról az adatait / levelezéseit / képeit / programjait / dokumentumait.
 • Fel tudjuk telepíteni a meglévő eszközeit: nyomtató / lapolvasó / fényképezőgép / mobiltelefon / hálózati adattároló / stb.
 • Kérés esetén nem futárral küldjük ki, hanem egy szakemberünk viszi házhoz, akinek a kérdéseit fel is teheti, segít önnek beállítani, beüzemelni.
 • Szükség esetén új laptopjára feltelepítjük a speciális és egyedi programokat is. Pl. abevjava, számlázó program, tervező program, készletnyilvántartó program, könyvelő program, hitelesítő program, kártyakezelő program, takarnet, mokka, stb.
 • A későbbiekben is tudunk segítséget nyújtani távolról és személyesen is, ha bármi probléma adódna laptopjával.

Mit tegyen most?

Töltse ki ezt a nyomtatványt, mi megkeressük az elképzelésének leginkább megfelelő laptopot, és néhányan munkanapon belül küldünk Önnek egy árajánlatot e-mailben.


  Internetezés (Explorer, Edge, Chrome, Firefox)Filmezés (VLC, Windows Media Player, KMPlayer, Media Player Classic)Levelezés (Thunderbird, Outlook, MailBird)Irodai munka (Excel, Word, PowerPoint)Képszerkesztés (Photoshop, Paint.Net, Gimp, Canva)Videószerkesztés (Premiere, Vegas, Pinnacle Studio, DaVinci Resolve)Hangszerkesztés (Sound Forge, Audition, FL Studio)Tervező munka (ArchiCAD, AutoCAD, Sketchup)Letöltés (qBittorrent, Download Managger, FlashGet)Internetes játékok (Candy Crush Saga, FarmVille, Holdem Poker, Honfoglaló)Egyszerűbb 3D-s játékok (Minecraft, League of Legends, CS GO)Összetettebb 3D-s játékok (GTA 5, Battlefield 2042, Far Cry 6, Cyberpunk 2077)Zenehallgatás (VLC, Winamp, iTunes, Spotify)Online videózás (Youtube, Vimeo, Netflix, Metacafe)Egyéb (kérem, a megjegyzésbe írja le)


  Nem tudom1-2 db3-4 db4-5 db6-8 dbtöbb, mint 8 db


  MindegyAsusAcerDellHPMSILenovoToshiba


  Mindegy11.612.513.31415.617.3


  Mindegy.Fekete.Szürke.Ezüst.Fehér.Kék.Piros.


  0 - 4 óra / nap4 - 8 óra / napTöbb mint 8 óra / nap


  Mindegy.Maximum 2,5kgMaximum 2kgMaximum 1,5kg


  Mindegy120 GB240 GB500 GB1 000 GB2 000 GB3 000 GB4 000 GB5 000 GB


  Mindegy.igenNem


  Mindegy.IgenNem


  Mindegy.Legalább 1-2 órát.Legalább 3-4 órátLegalább 5-6 órátLegalább 7-8 órát


  NemIgen, csak a fájlokat (képek, dokumentumok, videók)Igen, a fájlokat és a programokat is (fájlok, jelszavak, adatbázisok, programok, levelezés, stb.)


  Szeretném, ha egy futár házhoz hoznáBemegyek érte az Újpesti üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Zuglói üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Vizivárosi üzletükbe és személyesen átveszem.Szeretném, ha egy munkatársuk hozná el nekem, és segítene beüzemelni (Internet / nyomtató / stb.)


  150.000 Ft200.000 Ft250.000 Ft300.000 Ft350.000 Ft400.000 Ft450.000 Ft500.000 Ft600.000 Ft700.000 Ft800.000 Ft

  Ezt az oldalt a Google és a reCAPTCHA védi a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei szerint.