ÚJ LAPTOP VÁSÁRLÁS

Szeretne egy modern,
gyors és megbízható laptopot ?

A megfelelő laptop kiválasztása

Magyarországon ma több, mint 5 000 különböző felszereltségű laptop van kereskedelmi forgalomban. A bolti kereskedők többsége kiválaszt 10-15 különböző felszereltségű laptopot, ezeket tartja készleten, és csak ezek közül tudja eladni azt, ami Önnek a legjobban megfelelhet. Ezzel az a baj, hogy nem azt tudja tőle megvásárolni, ami az Ön felhasználási területét a legjobban lefedi, hanem azt ami a kereskedőnél éppen kapható.
Vannak olyan kereskedők is, jellemzően online webshopok, ahol az árukészlet össze van kötve az nagykereskedők adatbázisával. Ezeken a helyeken már több száz laptopból tud választani. Ez már jó választás lehet annak, aki tudja, hogy mi a különbség a HDD és az SSD adattároló között, az I3 és az Ryzen processzor között, a TN és az IPS panel között, az AMD és az NVIDIA grafikus vezérlő között, 802.11n és a 802.11ac vezeték nélküli szabvány között, D-SUB és a HDMI portok között, stb. Viszont ha Ön ezeket nem tudja, akkor az online webshop esetén nincs kitől megkérdezze, hogy mi lenne Önnek a legmegfelelőbb választás.
Esetleg jó ötlet lehet megkérdezni egy ismerőst, vagy barátot, hogy ő mit ajánl, de ezzel az a baj, hogy aki nem vesz részt napi szinten a laptopok javításában, illetve forgalmazásában, az nagyon sok mindenről nem tud. Pl. technológiák előnyeiről – hátrányairól, a gyári szerviz háttérről, az alkatrész ellátottságról, a típushibákról, a garanciális feltételekről, az új technológiák előnyeiről - hátrányairól, stb.
Mi számítógép és laptop szerviz vagyunk, eddig több, mint 25 ezer különböző laptopot javítottunk meg, és több ezret adtunk már el. Pontosan tudjuk, hogy melyik gyártó melyik termékét kinek érdemes megvennie, és melyiket nem. Tőlünk kérdezhet. Megrendelés esetén csak azt a laptopot szerezzük be, amit közösen kiválasztottunk Önnek.

Mit vár el az új laptopjától?

 • Ön is örülne annak, ha Windows rendszere 15 másodpercen belül betöltődne?
 • Ha minden program, böngésző 2 másodpercen belül indulna el?
 • Ha kedvenc weboldalai 2 másodpercen belül betöltődnének?
 • Ha az internetes videókat maximális minőségre állíthatná, és nem szaggatnának?
 • Ha egyszerre több program között is villámgyorsan tudna váltani?
 • Ha a dokumentumait 2 másodpercen belül meg tudná nyitni?
 • Ha nem romlana el néhány év alatt?  

Ezt kínáljuk már a legolcsóbb laptopunk esetén is!

Miért érdemes inkább laptopot vásárolnia asztali számítógép helyett?

 • Hordozható, egyszerű a szállítása.
 • 2 – 10 óráig is működik áram nélkül. Áramingadozás és áramszünet esetén is használható.
 • Egyben van minden, nem kell külön egységeket vásárolnia (egérpad, billentyűzet, web kamera, mikrofon, vezeték nélküli adapter, hangszóró, kártyaolvasó). Nincs rengeteg kábel.
 • 40 – 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás asztali számítógéphez viszonyítva (ugyanolyan teljesítményű asztali számítógéphez képest).
 • Kis helyen elfér, és könnyű.
 • Nem igényel külön számítógép asztalt.

Milyen laptopokat FORGALMAZUNK?

80 százalékban közép kategóriás laptopokat (200-300 ezer forint között). 20 százalékban felső kategóriás laptopokat (300-500 ezer forint között). Az alsó kategóriával (140-200 ezer forint között) több baj is van, amiért nem érdemes megvenni őket. Az első, hogy nagyon lassúak. Általában gyenge processzor, és merevlemez van bennük, ezért hiába újak, lassúak. A másik probléma velük, hogy szinte minden integrált, ami azt jelenti, hogy nem lehet bővíteni, gyorsítani őket, vagy csak nagyon drágán. A harmadik probléma, hogy az anyag összetételük, tervezésük silány minőség, így maximum pár év alatt elhasználódnak. Ezen kívül sok esetben Windows rendszer sem jár hozzájuk, azt külön meg kell vásárolni hozzájuk. 

Az általunk forgalomba hozott laptopok évek óta jól bevált gyártók minőségi termékei. Minden laptopunkba SSD meghajtót szerelünk vagy olyan laptopot választottunk, amiben gyárilag SSD meghajtó van. Az SSD 4 – 5 x gyorsabb írási és olvasási teljesítményt nyújt a hagyományos merevlemezekkel szemben. Ezért sokkal gyorsabban töltődik be a Windows operációs rendszer, gyorsabban indulnak a felhasználói programok és gyorsabban megjelennek az összetettebb weboldalak is.

Legalább 4GB memóriával felszerelt laptopokat forgalmazunk, mert így több alkalmazást és programot is megnyithat egyszerre, és így nem fog lassulni a laptop.

A laptopok kiválasztásánál odafigyeltünk a működési zajra, és csak olyan laptopokat árulunk, amik teljesen hangtalanok vagy alig hallható a működési zajuk.

Minden laptopunkon eredeti / jogtiszta Windows 10-es operációs rendszer van.

Garancia

Minden általunk forgalomba hozott laptopra 2 vagy 3 év garanciát vállal a gyártó. Mivel csak a gyártók minőségi termékeivel foglalkozunk, az eddig általunk forgalomba hozott laptopok 99.5 százalékával nem volt garanciális probléma.

Miért tőlünk ÉRDEMES
új laptopot vásárolnia?

 • Jogtiszta / eredeti Windows 10 operációs rendszert telepítünk, amit be is állítjuk az optimális működésre és napra készre frissítjük.
 • Minden olyan felhasználó programot telepítünk a laptopra, ami a mindennapi használathoz szükséges: Pl.: irodai programok, táblázatkezelő program, szövegszerkesztő program, levelező program, képnézegető program, képszerkesztő program, zene lejátszó program, film lejátszó program, internet böngésző program, tömörítő program, vírusirtó program, DVD író program, távsegítség program, PDF olvasó program.
 • Feltelepítjük a legújabb vezérlő és meghajtó programokat is az új laptopjára. Ezek azért szükségesek, hogy jó minőségű legyen a kép, szóljon a hangja, működjön az internet, gyorsabb és stabilabb legyen a laptop.
 • Át tudjuk másolni régi számítógépéről / laptopjáról az adatait, levelezéseit, képeit, programjait, dokumentumait az új laptopjára.
 • Fel tudjuk telepíteni új laptopjára a meglévő eszközeit: nyomtató, lapolvasó, fényképezőgép, mobiltelefon, hálózati adattároló, stb. 
 • Kérés esetén az új laptopját nem futárral küldjük ki, hanem egy szakemberünk viszi házhoz, akinek a kérdéseit fel is teheti, segít önnek beállítani, beüzemelni.
 • Szükség esetén új laptopjára feltelepítjük a speciális és egyedi programokat is. Pl. abevjava, számlázó program, tervező program, készletnyilvántartó program, könyvelő program, hitelesítő program, kártyakezelő program, takarnet, mokka, stb.
 • A későbbiekben is tudunk segítséget nyújtani, ha bármi probléma adódna laptopjával. 

Mit tegyen most?

Töltse ki ezt a nyomtatványt, mi megkeressük az elképzelésének leginkább megfelelő laptopot, és néhányan munkanapon belül küldünk Önnek egy árajánlatot e-mailben.


  Internetezés (Explorer, Chrome, Firefox)Filmezés (VLC, Windows Media Player, KMPlayer)Levelezés (Thunderbird, Outlook, Live Mail)Irodai munka (Excel, Word, PowerPoint)Képszerkesztés (Photoshop Paint.Net, Gimp)Videószerkesztés (Premiere, Vegas, Pinnacle Studio)Hangszerkesztés (Sound Forge, Audition, FL Studio)Tervező munka (ArchiCAD, AutoCAD, Sketchup)Letöltés (qBittorrent, Download Managger, FlashGet)Internetes játékok (Candy Crush Saga, FarmVille, Holdem Poker, Honfoglaló)Egyszerűbb 3D-s játékok (Minecraft, League of Legends, CS GO)Összetettebb 3D-s játékok (PUBG, Battlefield 5, Far Cry 5)Zenehallgatás (VLC, Winamp, online rádió)Online videózás (youtube, vimeo, metacafe)Egyéb (kérem, a megjegyzésbe írja le)

  MindegyAsusAcerDellHPLenovo

  Mindegy11.612.513.31415.617.3

  Mindegy.Fekete.Szürke.Ezüst.Fehér.Kék.Piros.

  0 - 4 óra / nap4 - 8 óra / napTöbb mint 8 óra / nap

  Mindegy.Maximum 2,5kgMaximum 2kgMaximum 1,5kg

  Mindegy120 GB240 GB500 GB1 000 GB2 000 GB3 000 GB4 000 GB5 000 GB

  Mindegy.igenNem

  Mindegy.IgenNem

  Mindegy.Legalább 1-2 órát.Legalább 3-4 órátLegalább 5-6 órátLegalább 7-8 órát

  IgenNem

  Szeretném, ha egy futár házhoz hoznáBemegyek érte az Újpesti üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Zuglói üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Vizivárosi üzletükbe és személyesen átveszem.Szeretném, ha egy munkatársuk hozná el nekem, és segítene beüzemelni (Internet / nyomtató / stb.)

  100.000 Ft150.000 Ft200.000 Ft250.000 Ft300.000 Ft350.000 Ft400.000 Ft450.000 Ft500.000 Ft600.000 Ft700.000 Ft800.000 Ft900.000 Ft
  Acer Laptop Szerviz
  blank
  Asus Laptop Szerviz
  Dell Laptop Szerviz
  Fujitsu Laptop Szerviz
  HP Laptop Szerviz
  blank
  Lenovo Laptop Szerviz
  blank
  blank
  MSI Laptop Szerviz
  blank
  Samsung Laptop Szerviz
  Sony Laptop Szerviz
  Toshiba Laptop Szerviz