ÚJ LAPTOP VÁSÁRLÁS

Szeretne egy modern,
gyors és megbízható laptopot ?

A megfelelő laptop kiválasztása

Magyarországon ma több, mint 5 000 különböző felszereltségű laptop van kereskedelmi forgalomban. A bolti kereskedők többsége kiválaszt 10-15 különböző felszereltségű laptopot, ezeket tartja készleten, és csak ezek közül tudja eladni azt, ami Önnek a legjobban megfelelhet. Ezzel az a baj, hogy nem azt tudja tőle megvásárolni, ami az Ön felhasználási területét a legjobban lefedi, hanem azt ami a kereskedőnél éppen kapható. Vannak olyan kereskedők is, jellemzően online webshopok, ahol az árukészlet össze van kötve az nagykereskedők adatbázisával. Ezeken a helyeken már több száz laptopból tud választani. Ez már jó választás lehet annak, aki tudja, hogy mi a különbség a HDD és az SSD adattároló között, az I3 és az M3 processzor között, a TN és az IPS panel között, az AMD és az NVIDIA grafikus vezérlő között, 802.11n és a 802.11ac vezeték nélküli szabvány között, D-SUB és a HDMI portok között, stb.

Viszont ha Ön ezeket nem tudja, akkor az online webshop esetén nincs kitől megkérdezze, hogy mi lenne Önnek a legmegfelelőbb választás. Esetleg jó ötlet lehet megkérdezni egy ismerőst, vagy barátot, hogy ő mit ajánl, de ezzel az a baj, hogy aki nem vesz részt napi szinten a laptopok javításában, illetve forgalmazásában, az nagyon sok mindenről nem tud. Pl. technológiák előnyeiről – hátrányairól, a gyári szervizháttérről, az alkatrész ellátottságról, a típushibákról, a garanciális feltételekről, stb.

Mi számítógép és laptop szerviz vagyunk, eddig több, mint 8 ezer különböző laptopot javítottunk meg, és több százat adtunk már el. Pontosan tudjuk, hogy melyik gyártó melyik termékét kinek érdemes megvennie, és melyiket nem. Tőlünk kérdezhet. Megrendelés esetén csak azt a laptopot szerezzük be, amit közösen kiválasztottunk Önnek.

Mit vár el az új laptopjától?

 • Ön is örülne annak, ha Windows rendszere 20 másodpercen belül betöltődne?
 • Ha minden program, böngésző 2 másodpercen belül indulna el?
 • Ha kedvenc weboldalai 2 másodpercen belül betöltődnének?
 • Ha az internetes videókat maximális minőségre állíthatná, és nem szaggatnának?
 • Ha egyszerre több program között is villámgyorsan tudna váltani?
 • Ha a dokumentumait 2 másodpercen belül meg tudná nyitni?
 • Ha nem menne tönkre 1-2 év alatt?  

Ezt kínáljuk már a legolcsóbb laptopunk esetén is!

Miért érdemes inkább laptopot vásárolnia asztali számítógép helyett?

 • Hordozható, egyszerű a szállítása.
 • 2 – 10 óráig is működik áram nélkül. Áramingadozás és áramszünet esetén is használható.
 • Egyben van minden, nem kell külön egységeket vásárolnia (egérpad, billentyűzet, web kamera, mikrofon, vezeték nélküli adapter, hangszóró, kártyaolvasó). Nincs rengeteg kábel.
 • 40 – 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás asztali számítógéphez viszonyítva (ugyanolyan teljesítményű asztali számítógéphez képest).
 • Kis helyen elfér, és könnyű.
 • Nem igényel külön számítógép asztalt.

Milyen laptopokat árusítunk?

80 százalékban közép kategóriás laptopokat (170-250 ezer forint között). 20 százalékban felső kategóriás laptopokat (250-400 ezer forint között). Az alsó kategóriával (70-170 ezer forint között) több baj is van, amiért nem érdemes megvenni őket. Az első, hogy nagyon lassúak. Általában gyenge processzor, és lassú merevlemez van bennük, ezért hiába újak, lassúak. A másik probléma velük, hogy szinte minden integrált, ami azt jelenti, hogy nem lehet bővíteni, gyorsítani őket, vagy csak nagyon drágán. A harmadik probléma, hogy az anyag összetételük, tervezésük silány minőség, így maximum pár év alatt elhasználódnak.  

Az általunk forgalomba hozott laptopok évek óta jól bevált gyártók minőségi termékei. Minden laptopunkba SSD meghajtót szerelünk vagy olyan laptopot választottunk, amiben gyárilag SSD meghajtó van. Az SSD 4 – 5 x gyorsabb írási és olvasási teljesítményt nyújt a hagyományos merevlemezekkel szemben. Ezért sokkal gyorsabban töltődik be a Windows operációs rendszer, gyorsabban indulnak a felhasználói programok és gyorsabban megjelennek az összetettebb weboldalak is.

Legalább 4GB memóriával felszerelt laptopokat forgalmazunk, mert így több alkalmazást és programot is megnyithat egyszerre, és így nem fog lassulni a laptop.

Mindegyik laptopunkon van USB 3.0 port, amivel 5 – 8 gyorsabban lehet pendrive-ra vagy külső meghajtóra adatokat másolni, mint a hagyományos USB 2.0 porttal. Mindegyik laptopunkon van HDMI port, ezért össze lehet őket kötni televízióval és kiváló minőségben meg lehet jeleníteni a tévén a laptop képét és hangját is. Az összes laptopunkra akár monitort is rá lehet csatlakoztatni.

A laptopok kiválasztásánál odafigyeltünk a működési zajra, és csak olyan laptopokat árulunk, amik teljesen hangtalanok vagy alig hallható a működési zajuk.

Minden laptopunkon eredeti, jogtiszta Windows 10-es operációs rendszer van.

Garancia

Minden általunk forgalomba hozott laptopra 2 vagy 3 év garanciát vállal a gyártó. Mivel csak a gyártók minőségi termékeivel foglalkozunk, az eddig általunk forgalomba hozott laptopok 98 százalékával nem volt garanciális probléma.

Miért tőlünk ÉRDEMES
új laptopot vásárolnia?

 • Kérés esetén az új laptopját nem futárral küldjük ki, hanem egy szakemberünk viszi házhoz, akinek a kérdéseit fel is teheti, segít önnek beállítani, beüzemelni.
 • Szakemberünk kérésére a régi számítógépéről / laptopjáról átteszi az adatait, levelezéseit, képeit, dokumentumait az új laptopjára. Illetve feltelepíti az új laptopjára a meglévő eszközeit. Pl. nyomtató, scanner, fényképezőgép, mobiltelefon.
 • Új laptopjára feltelepítünk egy jogtiszta eredeti Windows 10 operációs rendszert, amit beállítjuk az optimális működésre és napra készre frissítünk.
 • Új laptopjára feltelepítünk olyan ingyenesen használható programokat ami a minden napi használatát elősegíti. Pl. Irodai programok, táblázatkezelő program, szövegszerkesztő program, levelező program, képnézegető program, képszerkesztő program, zene lejátszó program, film lejátszó program, internet böngésző program, tömörítő program, vírusirtó program, DVD író program, távsegítség program, PDF megnyitásához szükséges program.
 • Feltelepítjük a legújabb vezérlő és meghajtó programokat is az új laptopjára. Ez azért szükséges, hogy jó minőségű legyen a kép, szóljon a hangja, müködjön az internet, gyorsabb és stabilabb legyen.
 • Szükség esetén új laptopjára feltelepítjük a speciális és egyedi programokat is. Pl. abevjava, számlázó program, tervező program, készletnyilvántartó program, könyvelő program, hitelesítő program, kártyakezelő program, takarnet, mokka, stb.

Mit tegyen most?

Töltse ki ezt a nyomtatványt, mi megkeressük az elképzelésének leginkább megfelelő laptopot, és néhányan munkanapon belül küldünk Önnek egy árajánlatot e-mailben.


Internetezés (Explorer, Chrome, Firefox)Filmezés (VLC, Windows Media Player, KMPlayer)Levelezés (Thunderbird, Outlook, Live Mail)Irodai munka (Excel, Word, PowerPoint)Képszerkesztés (Photoshop Paint.Net, Gimp)Videószerkesztés (Premiere, Vegas, Pinnacle Studio)Hangszerkesztés (Sound Forge, Audition, FL Studio)Tervező munka (ArchiCAD, AutoCAD, Sketchup)Letöltés (uTorrent, Download Managger, FlashGet)Egyszerűbb 2D-s játékok (Candy Crush Saga, FarmVille, Holdem Poker)Egyszerűbb 3D-s játékok (Minecraft, League of Legends, CS GO)Összetettebb 3D-s játékok (PUBG, Battlefield 5, Far Cry 5)Zenehallgatás (VLC, Winamp, online rádió)Online videózás (youtube, vimeo, metacafe)Egyéb (kérem, a megjegyzésbe írja le)

Mindegy13.31415.617.3

0 - 4 óra / nap4 - 8 óra / napTöbb mint 8 óra / nap

MindegyAsusAcerDellHPLenovo

Mindegy.Fekete.Szürke.Ezüst.Fehér.Kék.Piros.

Mindegy120GB240GB500GB1TB2TB3TB4TB

Mindegy.Maximum 2,5kgMaximum 2kgMaximum 1,5kg

Mindegy.igenNem

Mindegy.IgenNem

Mindegy.Legalább 1-2 órát.Legalább 3-4 órátLegalább 5-6 órátLegalább 7-8 órát

Max. 100.000 FtMax. 150.000 FtMax. 200.000 FtMax. 250.000 FtMax. 300.000 FtMax. 350.000 FtMax. 400.000 FtMaximum 450.000 FtMaximum 500.000 Ft
Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz