Szolgáltatások

Új Laptop Vásárlás

Új laptop

Nem tudja milyet érdemes?
DELL vagy HP? Laptop vagy Ultrabook? INTEL vagy AMD? RADEON vagy NVIDIA? SSD vagy HDD? i3 vagy i7? FÉNYES vagy MATT kijelző?
Használt Laptop

Használt laptop

Nem tudja melyik laptop lenne önnek megfelelő? Nem szeretne mellényúlni? Szeretne egy megbízható, átvizsgált, garanciális laptopot?
Laptop Szerviz

Laptop szerviz

Nem kapcsol be? Nem indul el a Windows? Vírusos? Lefagy? Nincs kép? Lassú? Eltört? Melegszik? Hangos? Nem tölt? Hamar lemerül? Nem csatlakozik az internetre?
Új számítógép vásárlás

Új számítógép

Nem tudja milyet érdemes? Intel vagy AMD? 2 vagy 4 vagy 8 magos? SSD vagy HDD? 4GB vagy 8GB? i3 vagy i7? Szaggatnak a játékok? Lassú a munka?
Használt Számítógép

Használt számítógép

Nem tudja melyik számítógép lenne önnek megfelelő? Nem szeretne mellényúlni? Szeretne egy megbízható, átvizsgált, garanciális számítógépet?
Számítógép Szerviz

Számítógép szerviz

Nem kapcsol be? Nem indul el a Windows? Vírusos? Lefagy? Nincs kép? Lassú? Zajos? Nem csatlakozik az internetre? Szaggatnak a játékok? Véletlenszerűen lefagy? Magától újraindul? 

Rendszergazda
szolgáltatások

Megbízható rendszergazdát keres? Aki szinte mindenhez ért? Aki nem megy szabadságra? Akit mindig el tud érni? Akivel egy nyelvet beszélnek?

Távoli
segítségnyújtás

Nem tud megnyitni egy fájlt? Nem tud beállítani valamit? Nem ért valamit? Interneten keresztül be tudunk jelentkezni számítógépére / laptopjára, és távolról tudunk segíteni.
laptop-futar

Laptop futár

Nem szeretne utazni? Messze lakik tőlünk? Más szerviz nem tudja megjavítani? Küldünk egy futárt a laptopjáért.
Adatmentés

Eltüntek /
elérhetetlenek
a fájljai

A Windows formázni akarja a pendrive-ot, memória kártyát, külső merevlemezt? Kattog a merevlemez? Nem látja a bios? Eltűnt az összes adata? Nem tudja megnyitni a fájljait?

Bizonsági mentés
készítése

Mit szólna hozzá ha most az összes képe, dokumentuma, adatbázisa, levelezése, programja eltűnne? Ez be fog következni, csak idő kérdése! Készítsen biztonsági mentést fontos adatairól, amíg megvannak!

Vezetékes és vezeték
nélküli hálózat
kiépítése

Szeretné vezeték nélkül használni eszközeit? Gyenge a Wifi? Kábel nélkül szeretne nyomtatni? Hálózatra van szüksége? Nem működik az internet?

Szoftverek,
eszközök
beszerzése

Szüksége van egy kábelre? Kellene egy új router? Lassan nyomtat a nyomtató? Akadozik az egér? Kicsi a monitorja? Szüksége lenne egy jó vírusirtó programra?

informatikai
oktatás,
tanácsadás

Lenne kérdése az számítógéppel kapcsolatosan, de nincs akinek feltegye? Nem tud megnyitni valamit? Nem ért a programokhoz? Nem tud megnyitni egy weboldalt?
Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz