RÓLUNK

Mivel foglalkozunk

Cégünk magánszemélyeknek, mikró és kisvállalkozásoknak segít eligazodni az informatika világában. Fő tevékenységünk a számítógépek és a laptopok szoftveres és hardveres szervizelése. Ezen kívül új számítógépeket, laptopokat és informatikai eszközöket is értékesítünk, melyeket be is üzemelünk.

Küldetésünk

Hiszünk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni! Azért dolgozunk, hogy a számítógépe, laptopja, informatikai eszközei hibamentesen, gyorsan, biztonságosan és egymással összhangban működjenek. Ezáltal megkönnyítse és felgyorsítsa munkáját, élvezhetőbbé tegye szórakozását. Munkatársaink jól képzettek, és magas szintű szaktudással rendelkeznek. Ők felelnek a minőségi munkáért, és az Ön elégedettségéért. Szoros kapcsolatban állunk a hazai piac legnagyobb alkatrész beszállítóival, így a felmerülő problémákat gyorsan, magas színvonalon és jó áron tudjuk megjavítani.

Eredményeink

Cégünk eredményei magukért beszélnek. Az évek alatt több mint 5 000 ügyfél választott minket, akiknek 99,5%-a elégedettek velünk. Ügyfeleinktől több száz ajánlást kaptunk. Ügyfeleink között vannak magánszemélyek, követségek, pénzügyi tanácsadók, társasház kezelők, könyvelők, ügyvédek, fotósok, orvosok, utazási irodák, tanárok, színészek, befektetők, építőipari kivitelezők, rendőrök, szállítmányozási cégek és még több száz különböző vállalkozás. Ügyfeleink 80%-a idővel visszatér hozzánk. Az általunk forgalomba hozott számítógépek, laptopok és informatikai eszközök 99%-a öt év után is hibamentesen üzemelnek.
4000+
Megjavított laptop
2000+
Megjavított számítógép
1000+
Sikeres adatmentés
300+
Eladott új számítógép
200+
Eladott új laptop

Csapatunk

Budaváry Tamás - Számítógép és Laptop Szervizes
Budaváry Tamás
Ügyvezető / Szervizes
Záray Gergő - Számítógép és Laptop Szervizes
Záray Gergely
Szervizes
Mérten István - Számítógép és Laptop Szervizes
Mérten István
Szervizes
Gróff Rita - Ügyintéző
Groff Rita
Ügyintéző
Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz