HASZNÁLT LAPTOP

SZERETNE EGY
MEGBÍZHATÓ, FELÚJÍTOTT és GARANCIÁLIS
HASZNÁLT LAPTOPOT?

Miért tőlünk érdemes
használt
FELÚJÍTOTT
laptopot venni?

 • Minden használt laptopot bevizsgáltunk, leteszteltünk. A felújítást mi magunk végezzük. Nem éri meglepetés, hogy pár nap múlva kiderül, hogy valami hibás a laptopon. Ez önmagában egy 7 000 forintos költség lenne.
 • Mert minden használt laptopunkra 12 hónap garanciát adunk.
 • Minden használt laptopra telepítettük a Windows 10 rendszert, napra készre frissítettük, ezen kívül telepítjük az eszközmeghajtó programokat is. Ez önmagában egy 21 000 forintos költség lenne.
 • Minden használt laptopra feltelepítjük a felhasználói programokat. Önnek csak be kell kapcsolni, és már használható is. A következő programokat telepítjük: képnézegető, zene lejátszó, táblázat kezelő, szövegszerkesztő, vírusirtó, távsegítség, internet böngésző, dokumentum kezelő.
 • Minden használt laptopot kitisztítunk. Így nem melegszik túl, nem zajos, nem megy idő előtt tönkre a melegedés miatt. Ez önmagában egy 17 000 forintos költség lenne, amit minden laptopnál legkésőbb 2 évente el kell végezni.
 • Minden felújított használt laptopunk magyar billentyűzetes.
 • Mert üzleteinkben megnézheti és kipróbálhatja a laptopokat.
 • Mert minden használt laptop teljesítményét teszteljük, így akár össze is tudja hasonlítani őket.

Garancia

Minden nálunk vásárolt használt laptopra 12 hónap garanciát vállalunk.

MIT TEGYEN MOST?

Töltse ki ezt a nyomtatványt, mi megkeressük az elképzelésének leginkább megfelelő használt felújított laptopot, és néhányan munkanapon belül küldünk Önnek egy árajánlatot e-mailben.

Esetleg jöjjön el valamelyik szervizünkbe és kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb laptopot. 
 A használt laptopok 80 és 200 ezer forint közötti értékben elérhetőek.


  Internetezés (Explorer, Edge, Chrome, Firefox)Filmezés (VLC, Windows Media Player, KMPlayer, Media Player Classic)Levelezés (Thunderbird, Outlook, MailBird)Irodai munka (Excel, Word, PowerPoint)Képszerkesztés (Photoshop, Paint.Net, Gimp, Canva)Videószerkesztés (Premiere, Vegas, Pinnacle Studio, DaVinci Resolve)Hangszerkesztés (Sound Forge, Audition, FL Studio)Tervező munka (ArchiCAD, AutoCAD, Sketchup)Letöltés (qBittorrent, Download Managger, FlashGet)Internetes játékok (Candy Crush Saga, FarmVille, Holdem Poker, Honfoglaló)Egyszerűbb 3D-s játékok (Minecraft, League of Legends, CS GO)Összetettebb 3D-s játékok (GTA 5, Battlefield 2042, Far Cry 6, Cyberpunk 2077)Zenehallgatás (VLC, Winamp, iTunes, Spotify)Online videózás (Youtube, Vimeo, Netflix, Metacafe)Egyéb (kérem, a megjegyzésbe írja le)


  Nem tudom1-2 db3-4 db4-5 db6-8 dbtöbb, mint 8 db


  MindegyAsusAcerDellHPMSILenovoToshibaSamsungSony


  Mindegy12.513.31415.617.3


  Mindegy.Fekete.Szürke.Ezüst.Fehér.Kék.


  0 - 4 óra / nap4 - 8 óra / napTöbb mint 8 óra / nap


  Mindegy.Maximum 2,5kgMaximum 2kgMaximum 1,5kg


  Mindegy120 GB240 GB500 GB1 000 GB


  Mindegy.igenNem


  Mindegy.IgenNem


  Mindegy.Legalább 0,5-1 órát.Legalább 1,5-2 órátLegalább 2,5-3 órátLegalább 3,5-4 órát


  NemIgen, csak a fájlokat (képek, dokumentumok, videók)Igen, a fájlokat és a programokat is (fájlok, jelszavak, adatbázisok, programok, levelezés, stb.)


  Szeretném, ha egy futár házhoz hoznáBemegyek érte az Újpesti üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Zuglói üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Vizivárosi üzletükbe és személyesen átveszem.Szeretném, ha egy munkatársuk hozná el nekem, és segítene beüzemelni (Internet / nyomtató / stb.)


  80.000 Ft100.000 Ft120.000 Ft140.000 Ft160.000 Ft180.000 Ft200.000 Ft

  Acer Laptop Szerviz
  blank
  Asus Laptop Szerviz
  Dell Laptop Szerviz
  Fujitsu Laptop Szerviz
  HP Laptop Szerviz
  blank
  Lenovo Laptop Szerviz
  blank
  blank
  MSI Laptop Szerviz
  blank
  Samsung Laptop Szerviz
  Sony Laptop Szerviz
  Toshiba Laptop Szerviz