HASZNÁLT LAPTOP

SZERETNE EGY
MEGBÍZHATÓ, ÁTVIZSGÁLT, GARANCIÁLIS
HASZNÁLT LAPTOPOT?

Miért tőlünk érdemes
használt laptopot venni?

  • Mert minden használt laptopot bevizsgáltunk, leteszteltünk. Nem éri meglepetés, hogy pár nap múlva kiderül, hogy valami hibás a laptopon. Ez önmagában egy 4 000 forintos költség lenne.
  • Mert minden használt laptopunkra 6 hónap garanciát adunk.
  • Mert minden használt laptopra feltelepítettük az operációs rendszert, napra készre frissítettük, és telepítettük az eszközmeghajtó programokat. Ez önmagában egy 12 000 forintos költség lenne.
  • Mert minden használt laptopra feltelepítjük a felhasználói programokat. Önnek csak be kell kapcsolni, és már használható is. A következő programokat telepítjük: képnézegető, zene lejátszó, táblázat kezelő, szövegszerkesztő, vírusirtó, távsegítség, internetező, dvd író, dokumentum kezelő.
  • Mert minden használt laptopot kitisztítunk. Így nem melegszik túl, nem zajos, nem megy idő előtt tönkre a melegedés miatt. Ez önmagában egy 9000 forintos költség lenne, amit minden laptopnál legkésőbb 2 évente el kell végezni.
  • Mert kérése esetén másik számítógépről / laptopról átmásoljuk az adatait a használt laptopra. Ez önmagában egy 6 000 forintos költség lenne.
  • Mert üzletünkben megnézheti, kipróbálhatja a laptopokat.
  • Mert minden használt laptop teljesítményét teszteljük, így akár össze is tudja hasonlítani őket.

Garancia

Minden nálunk vásárolt használt laptopra 6 hónap garanciát vállalunk.

Mit tegyen most?

A weboldalunkra nem tesszük fel a használt laptopokat, mert a készlet hetente változik. Jöjjön el valamelyik üzletünkbe, és kollégáink segítenek kiválasztani az önnek megfelelő használt laptopot.

Minden használt laptop 0% áfával kerül eladásra, és csak készpénzzel lehet kifizetni.

Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz