HASZNÁLT LAPTOP

SZERETNE EGY
MEGBÍZHATÓ, FELÚJÍTOTT és GARANCIÁLIS
HASZNÁLT LAPTOPOT?

Miért tőlünk érdemes
használt
FELÚJÍTOTT
laptopot venni?

 • Minden használt laptopot bevizsgáltunk, leteszteltünk. A felújítást mi magunk végezzük. Nem éri meglepetés, hogy pár nap múlva kiderül, hogy valami hibás a laptopon. Ez önmagában egy 7 000 forintos költség lenne.
 • Mert minden használt laptopunkra 12 hónap garanciát adunk.
 • Minden használt laptopra telepítettük a Windows 10 / 11 rendszert, napra készre frissítettük, ezen kívül telepítjük az eszközmeghajtó programokat is. Ez önmagában egy 21 000 forintos költség lenne.
 • Minden használt laptopra feltelepítjük a felhasználói programokat. Önnek csak be kell kapcsolni és már használható is. A következő programokat telepítjük: képnézegető, zene lejátszó, táblázat kezelő, szövegszerkesztő, vírusirtó, távsegítség, internet böngészők, dokumentum kezelő, játékok, online rádió. 
 • Minden használt laptopot kitisztítunk. Így nem melegszik túl, nem zajos, nem romlik el idő előtt a túlmelegedés miatt. Ez önmagában egy 17 500 forintos költség lenne, amit minden laptopnál legkésőbb 2 évente el kell végezni.
 • Minden felújított használt laptopunk magyar billentyűzetes.
 • Mert üzleteinkben megnézheti és kipróbálhatja a laptopokat.
 • Mert minden használt laptop teljesítményét teszteljük, így akár össze is tudja hasonlítani őket.
 • Mert üzleteinkben legalább 100 féle laptopból választhat. Hozzáértő kollégáink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő használt laptopot.
 • Minden laptopról számlát adunk. (van ami 0% áfás, de vannak 27% áfás laptopok is)

Garancia

Minden nálunk vásárolt használt laptopra 12 hónap garanciát vállalunk.

MIT TEGYEN MOST?

Jöjjön el valamelyik Budapesti üzletünkbe (Viziváros, Zugló, Újpest) és kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb laptopot.

 Ha nem tud eljönni az üzleteink valamelyikébe, akkor töltse ki ezt a nyomtatványt, mi megkeressük az igényeinek leginkább megfelelő használt laptopot, és néhány munkanapon belül küldünk Önnek egy árajánlatot e-mailben.


  Internetezés (Explorer, Edge, Chrome, Firefox)Filmezés (VLC, Windows Media Player, KMPlayer, Media Player Classic)Levelezés (Thunderbird, Outlook, MailBird)Irodai munka (Excel, Word, PowerPoint)Képszerkesztés (Photoshop, Paint.Net, Gimp, Canva)Videószerkesztés (Premiere, Vegas, Pinnacle Studio, DaVinci Resolve)Hangszerkesztés (Sound Forge, Audition, FL Studio)Tervező munka (ArchiCAD, AutoCAD, Sketchup)Letöltés (qBittorrent, Download Managger, FlashGet)Internetes játékok (Candy Crush Saga, FarmVille, Holdem Poker, Honfoglaló)Egyszerűbb 3D-s játékok (Minecraft, League of Legends, CS GO)Összetettebb 3D-s játékok (GTA 5, Battlefield 2042, Far Cry 6, Cyberpunk 2077)Zenehallgatás (VLC, Winamp, iTunes, Spotify)Online videózás (Youtube, Vimeo, Netflix, Metacafe)Egyéb (kérem, a megjegyzésbe írja le)


  Nem tudom1-2 db3-4 db4-5 db6-8 dbtöbb, mint 8 db


  MindegyAsusAcerDellHPMSILenovoToshibaSamsungSonyEgyéb


  Mindegy12.513.31415.617.3


  MindegyFeketeSzürkeEzüstFehérKékEgyéb


  0 - 4 óra / nap4 - 8 óra / napTöbb mint 8 óra / nap


  Mindegy.Maximum 3kgMaximum 2,5kgMaximum 2kgMaximum 1,5kgMaximum 1kg


  Mindegy120 GB240 GB500 GB1 000 GB2 000 GB4 000 GB


  Mindegy.igenNem


  Mindegy.IgenNem


  Mindegy.Legalább 0,5-1 órát.Legalább 1,5-2 órátLegalább 2,5-3 órátLegalább 3,5-4 órátTöbb, mint 4 órát


  NemIgen, csak a fájlokat (képek, dokumentumok, videók)Igen, a fájlokat és a programokat is (fájlok, jelszavak, adatbázisok, programok, levelezés, stb.)


  Szeretném, ha egy futár házhoz hoznáBemegyek érte az Újpesti üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Zuglói üzletükbe és személyesen átveszem.Bemegyek érte a Vizivárosi üzletükbe és személyesen átveszem.Szeretném, ha egy munkatársuk hozná el nekem, és segítene beüzemelni (Internet / nyomtató / stb.)


  80.000 Ft100.000 Ft120.000 Ft140.000 Ft160.000 Ft180.000 Ft200.000 Ft250.000 Ft300.000 Ft

  Acer Laptop Szerviz
  blank
  Asus Laptop Szerviz
  Dell Laptop Szerviz
  Fujitsu Laptop Szerviz
  HP Laptop Szerviz
  blank
  Lenovo Laptop Szerviz
  blank
  blank
  MSI Laptop Szerviz
  blank
  Samsung Laptop Szerviz
  Sony Laptop Szerviz
  Toshiba Laptop Szerviz