Laptop futár

Töltse ki a nyomtatványt, és kollégáink hamarosan hívni fogják telefonon, hogy mikor mehet a futár a laptopjáért. A futár díj egész Magyarország területén egységesen 3 000 forintba kerül, ami tartalmazza az oda, és a visszaszállítás költségét is.Mi történik a laptop futár megrendelése esetén?

  • Beérkezik hozzánk interneten keresztül a nyomtatvány. Kollégáink felhívják Önt telefonon, hogy mikor mehet a futár a laptopjáért.
  • Egyeztetjük az időpontot, helyszínt, adatokat a futár céggel, és küldjük a futárt Önhöz.
  • A futár elhozza hozzánk a laptopját, és kollégáink bevizsgálják, hogy mi a hibája, mennyi idő a javítása, és mennyibe kerül.
  • Értesítjük Önt telefonon a költségekről, a várható javítási időről.
  • /A. Beleegyezése esetén megkezdjük a javítást. Amit elkészült a javítás, küldünk emailben egy számlát a javításról, amit átutalással / utánvéttel tud kiegyenlíteni. A futár visszaviszi Önnek a laptopját.
  • /B. Amennyiben nem javítható a laptopja, akkor futárral visszaküldjük önnek, és csak a futár költségét kell megtérítenie, ami 3000 Ft.
  • /C. Amennyiben meg tudjuk javítani laptopját, de Ön nem kéri a a javítást, akkor visszaküldjük a laptopját. Ekkor a bevizsgálási díjat, illetve a futár díjat kell megtérítenie. 3000 Ft a futár díja, és 3000 Ft a bevizsgálási díj.

Hogyan csomagolja be a laptopot?

  • Lehetőség szerint az eredeti csomagolásába, vagy egy karon dobozba csomagolja be a laptopot.
  • Ügyeljen arra, hogy a laptop ne tudjon mozogni a dobozba. Lehetőség szerint tömje ki szivaccsal a dobozt.
  • A laptop töltőt a laptop mellé csomagolja, és te a tetejére. (szállítás közben ne rongálja meg a kijelzőt.)

Mit tegyen a dobozba?

A hibás laptopot, a töltőjét, és egy papírt, amire felírja a telefonszámát, címét, nevét.

Mennyi időt vesz igénybe a futár és a javítás?

Ha a mai napon 16 óráig megrendeli a futárt, akkor a futár már holnap felveheti a laptopját Öntől. Hozzánk 1 munkanap alatt jut el a laptopja a futár cégtől. A hiba bevizsgálása 1 – 3 munkanapig tart, a javítás 1 – 20 munkanap között, attól függően, hogy mi a probléma a laptoppal. A futár 1 munkanap alatt viszi vissza Önhöz a laptopját. A legjobb esetben 4 nap múlva, a legrosszabb esetben 25 nap múlva kapja vissza laptopját. Átlagosan 7 munkanap szokott lenni az átfutási idő.
Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz