MIÉRT HASZNOS A LAPTOP FUTÁR?

Nem szükséges elromlott laptopját behoznia személyesen valamelyik szervizünkbe. Tudunk érte futárt is küldeni, aki hozza – viszi laptopját egész Magyarország területén.

MI TÖRTÉNIK A LAPTOP FUTÁR MEGRENDELÉSE ESETÉN?

 1. Beérkezik hozzánk interneten keresztül a nyomtatvány.
 2. 2. Kollégáink rögzítik a rendszerünkben az adatait.
 3. A futár cég(GLS) 2 munkanapon belül felveszi Öntől a laptopot. (SMS-ben értesítik a felvétel pontos időpontjáról)
 4. A futár cég(GLS) behozza hozzánk a laptopját, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és munkalapot készítenek a laptopról.
 5. Munkatársaink megvizsgálják, hogy mi a hibája, mennyi idő a javítása, és mennyibe kerül.
 6. Értesítjük Önt telefonon a költségekről, a várható javítási időről.
 7. A. Beleegyezése esetén megkezdjük a javítást. Amint elkészült a javítás, küldünk e-mailben egy számlát a javításról, amit átutalással / utánvéttel tud kiegyenlíteni. B. Amennyiben nem javítható a laptopja, akkor futárral visszaküldjük Önnek, és csak a futár költségét kell megtérítenie, ami összesen 7 000 Ft (3 500Ft / alkalom). C. Amennyiben meg tudjuk javítani laptopját, de Ön nem kéri a javítást, akkor visszaküldjük a laptopját. Ekkor a bevizsgálási díjat, illetve a futár díjat kell megtérítenie. 7 000 Ft a futár díja, és 7 000 Ft a bevizsgálási díj.
 8. A futár cégtől(GLS) kap egy értesítést SMS-ben, hogy mikor viszi vissza a laptopját.

HOGYAN CSOMAGOLJA BE A LAPTOPOT?

 • Lehetőség szerint az eredeti csomagolásába vagy egy karton dobozba csomagolja be a laptopot.
 • Ügyeljen arra, hogy a laptop és a laptop töltője se tudjon mozogni karton dobozbanMindenképpen tömje ki habszivaccsal / buborékos fóliával / rugalmas térkitöltő anyaggal a karton dobozt.
 • A laptop töltőt a laptop mellé csomagolja, és ne a tetejére tegye rá.  (szállítás közben betörheti a kijelzőt, összekarcolhatja a laptopot)
 • A szatyor / táska / fólia / nejlon / papír nem megfelelő csomagolás, így nem lesz védett a laptopja, ebben az esetben biztosan sérülni fog a laptopja. (a csomagszállító cégek a csomagokat automata szalagos szortírozó gépekkel válogatják szét, ahol a csomagok többször átfordulnak / egymáshoz érnek)

MIT TEGYEN A DOBOZBA?

A hibás laptopot, a laptop töltőjét, illetve egy lapot, amire írja rá a nevét, címét és a telefonszámát.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A JAVÍTÁS?

A bejelentéstől számítva a futár 2 munkanapon belül veszi fel a laptopot. További 1 munkanap, míg hozzánk elhozza. A hiba bevizsgálása normál esetben 3 – 5 munkanapig tart (sürgős esetben 1-2 munkanap), a javítás 1 – 3 munkanap között, attól függően, hogy mi a probléma a laptoppal, és mennyire sürgős a javítás Önnek. A futár cég tőlünk 1  munkanap alatt viszi vissza Önhöz a laptopját. Átlagosan 7 munkanap szokott lenni az átfutási idő.
  Nem sürgős a bevizsgálásIgen, sürgős a bevizsgálás