Laptop futár

Miért hasznos a laptop futár? 

Nem szükséges elromlott laptopját behoznia személyesen valamelyik szervizünkbe, ha szeretné, futárt is tudunk küldeni érte, aki hozza - viszi laptopját egész Magyarország területén.

Mi történik a laptop futár megrendelése esetén?

  • Beérkezik hozzánk interneten keresztül a nyomtatvány.
  • Kollégáink rögzítik a rendszerünkben az adatait.
  • A futár cég (DPD) egy emailt küld Önnek, hogy mikor mennek a laptopjáért. 
  • A futár behozza hozzánk a laptopját, és kollégáink bevizsgálják, hogy mi a hibája, mennyi idő a javítása, és mennyibe kerül.
  • Értesítjük Önt telefonon a költségekről, a várható javítási időről.
  •  /A. Beleegyezése esetén megkezdjük a javítást. Amit elkészült a javítás, küldünk e-mailben egy számlát a javításról, amit átutalással / utánvéttel tud kiegyenlíteni. /B. Amennyiben nem javítható a laptopja, akkor futárral visszaküldjük önnek, és csak a futár költségét kell megtérítenie, ami 4 800 Ft(2 400Ft / alkalom). /C. Amennyiben meg tudjuk javítani laptopját, de Ön nem kéri a a javítást, akkor visszaküldjük a laptopját. Ekkor a bevizsgálási díjat, illetve a futár díjat kell megtérítenie. 4 800 Ft a futár díja, és 5 000 Ft a bevizsgálási díj.
  • A futár cég ír egy emailt Önnek, hogy mikor viszi vissza a laptopját.

Hogyan csomagolja be a laptopot?

  • Lehetőség szerint az eredeti csomagolásába, vagy egy karon dobozba csomagolja be a laptopot.
  • Ügyeljen arra, hogy a laptop és a laptop töltője se tudjon mozogni a dobozba. Mindenképpen tömje ki habszivaccsal / buborékos fóliával / rugalmas térkitöltő anyaggal a dobozt.
  • A laptop töltőt a laptop mellé csomagolja, és ne a tetejére tegye rá.  Szállítás közben  megrongálhatja a kijelzőt, összekarcolhatja a laptopot. 

Mit tegyen a dobozba?

A hibás laptopot, a töltőjét, és egy papírt, amire felírja a nevét, címét, telefonszámát. 

Mennyi időt vesz igénybe a javítás?

A futár cég öntől 1 - 3 munkanapon belül hozza el a laptopot. Hozzánk  1 munkanap alatt jut el a laptopja a futár cégtől. A hiba bevizsgálása 1 – 3 munkanapig tart, a javítás 1 – 20 munkanap között, attól függően, hogy mi a probléma a laptoppal. A futár cég tőlünk 1 - 2  munkanap alatt viszi vissza Önhöz a laptopját. A legjobb esetben 5 munkanap, a legrosszabb esetben 20 nap múlva kapja vissza laptopját. Átlagosan 8 munkanap szokott lenni az átfutási idő.


Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz