HASZNÁLT SZÁMÍTÓGÉP

SZERETNE EGY
MEGBÍZHATÓ, ÁTVIZSGÁLT, GARANCIÁLIS
HASZNÁLT SZÁMÍTÓGÉPET?

Miért ÉRDEMES
tőlünk

használt SZÁMÍTÓGÉPET venni?

  • Mert minden használt számítógépet bevizsgáltunk, leteszteltünk. Nem éri meglepetés, hogy pár nap múlva kiderül, hogy valami hibás a számítógépen. Ez önmagában egy 6 000 forintos költség lenne.
  • Mert minden használt számítógépre 6 hónap garanciát adunk.
  • Mert minden használt számítógépre feltelepítettük az operációs rendszert, napra készre frissítettük, és telepítettük az eszközmeghajtó programokat. Ez önmagában egy 18 000 forintos költség lenne.
  • Mert minden használt számítógépre feltelepítjük a felhasználói programokat. Önnek csak be kell kapcsolni, és már használható is. A következő programokat telepítjük: képnézegető, zene lejátszó, táblázat kezelő, szövegszerkesztő, vírusirtó, távsegítség, internet böngésző, dokumentum kezelő.
  • Mert minden használt számítógépet kitisztítunk. Így nem melegszik túl, nem zajos, nem kapcsol ki a melegedés miatt. Ez önmagában egy 12 000 forintos költség lenne.
  • Mert kérése esetén másik számítógépről / laptopról átmásoljuk az adatait a használt számítógépre. Ez önmagában egy 12 000 forintos költség lenne.
  • Mert üzletünkben megnézheti, kipróbálhatja a számítógépeket.
  • Mert minden használt számítógép teljesítményét teszteljük, így akár össze is tudja hasonlítani őket.

Garancia

Minden nálunk vásárolt használt számítógépre 6 hónap garanciát vállalunk.

Mit tegyen most?

Jöjjön el valamelyik üzletünkbe, kollégáink segítenek kiválasztani az önnek legmegfelelőbb használt felújított számítógépet. A használt számítógépek 25 és 95 ezer forint közötti értékben elérhetőek. A weboldalunkra azért nem tesszük fel a használt számítógépeket, mert a kínálat gyorsan változik.

Minden használt laptop 0% áfával kerül eladásra, és csak készpénzzel lehet kifizetni.

Acer Laptop Szerviz
blank
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
blank
Lenovo Laptop Szerviz
blank
blank
MSI Laptop Szerviz
blank
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz