Windows telepítés

A probléma

Sok oka lehet annak, hogy a Windows (XP, Vista, 7, 8, 10) operációs rendszer nem indul el. Például: 1. A Windows frissítéseket nem sikerült hibátlanul telepíteni. 2. Nem szabályos kikapcsolás vagy áramszünet miatt megsérült a fájl rendszer. 3. Egy újonnan telepített program / program frissítés / illesztőprogram miatt. 4. Vírus került a rendszerbe. 5. Meghibásodott a merevlemez / memória / alaplap. 6. Bizonyos beállítások elállítódtak a BIOS-ban. Az esetek többségében ezeket a hibákat újratelepítés nélkül is meg tudjuk oldani. Sajnos előfordulnak olyan esetek is, amikor nincs más megoldás, csak a Windows újratelepítése.
Windows rendszer indítása

Hogyan TELEPÍTJÜK ÚJRA A WINDOWS RENDSZERT?

1. Ellenőrizzük a laptopja memóriáját

Ha nem indul el a Windows vagy véletlenszerűen lefagy, akkor előfordul, hogy a memória hibásodott meg. A memória a laptopjának az a része, ahova a Windows rendszer, illetve az aktuálisan használt programok töltődnek be. Ha a memória meghibásodott, akkor a legtöbb esetben nem szükséges a Windowst újratelepíteni, csak a hibás memóriát kell kicserélni.

2. Ellenőrizzük a laptopja merevlemezét

Az esetek egy részében azért nem tölt be a Windows rendszer, mert a merevlemez meghibásodott. Ha még nem ment teljesen tönkre a merevlemez, csak az állapota romlik, akkor nagyon lelassul a laptopja működése. A merevlemez a laptopjának az a része, amin a Windows rendszere, programjai, felhasználó adatai (képek, dokumentumok, zenék, videók) vannak. Ezen tárolódik minden fájl és könyvtár. Ha meghibásodott a merevlemez, akkor azt mindenképpen ki kell cserélni és a Windowst is újra kell telepíteni.

3. Lementjük az összes adatát a szerverünkre

Amennyiben vannak fontos adatai a laptopján, akkor azokat válogatás nélkül mind lementjük: dokumentumokat, beállításokat, programokat, adatbázisokat, képeket, zenéket, levelezését, kedvenceket, mindent.

4. Újratelepítjük a Windows rendszerét

A laptop alján található COA vagy GML matrica alapján újratelepítjük a Windows operációs rendszerét. Illetve a régi rendszeréből is ki tudjuk nyerni a Windows telepítő kulcsot. 

5. Telepítjük az összes hardvereszköz illesztőprogramot

A laptop gyártó weboldaláról letöltjük és telepítjük laptopjához az összes hardvereszköz illesztőprogramot. Ezekre azért van szükség, hogy működjön a hang, legyen vezetékes és vezeték nélküli hálózat, használhatóak legyenek a funkciógombok, tiszta és éles kép legyen, bekapcsolható legyen a kamera, stabil legyen a rendszer.

6. Naprakészre frissítjük a Windows rendszerét

Az összes Windows frissítést telepítjük az új rendszerhez. A Windows frissítések azért fontosak, mert megelőzhetik vagy kijavíthatják a rendszer hibáit, javíthatják a teljesítményt, illetve biztonságosabbá teszik azt. Ezen kívül új funkciókat, új eszközmeghajtó programokat (driver) tartalmazhatnak.

7. Elvégezzük a Windows optimalizálását

Néhány fontos beállítással egyszerűbbé, áttekinthetőbbé, gyorsabbá tesszük a Windows rendszer használatát.

8. Feltelepítünk több modern internet böngésző programot

Ezekkel gyorsabb, átláthatóbb és egyedivé tehető az internetezés, mint a Windows saját böngészőjével.

9. Feltelepítünk egy reklámblokkoló programot

Ez a program arra jó, hogy kizárja a weboldalakon a hirdetéseket. Ezután gyorsabban fognak betöltődni kedvenc weboldalai és lényegesen kevesebb reklám lesz rajtuk. Szükség esetén egy kattintással kikapcsolható egy adott weboldalon a reklámblokkolás.

10. Feltelepítünk egy zene és videó lejátszó programot

Ezzel az egyszerű és könnyen kezelhető programmal szinte minden audió és videó formátumot le tud majd játszani.

11. Feltelepítünk egy képnézegető és képszerkesztő programot

Mind a kettőt nagyon egyszerű használni és rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek.

12. Feltelepítünk egy PDF olvasó programot

Ha bármilyen PDF formátumú dokumentumot szeretne megnyitni, akkor ez a kicsi és gyors program fogja automatikusan megjeleníteni a tartalmát.

13. Feltelepítünk egy szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő programot

Ezek a programok teljesen kompatibilisek a Microsoft Excel, Word, PowerPoint programcsaládjával. Ezzel meg fogja tudni nyitni a régebbi és az újabb fájlformátumokat is.

14. Feltelepítünk egy CD – DVD író programot

Ez egy egyszerűen használható CD-DVD író, másoló program. Ezzel gyorsan lehet audió, videó vagy adat lemezeket készíteni.

15. Feltelepítünk egy tömörítő programot

Ezzel a programmal egyszerűen lehet ki- és betömöríteni a fájlokat, mappákat.

16. Feltelepítünk egy távsegítség programot

Ez a program arra jó, hogy az Ön engedélyével be tudunk jelentkezni laptopjára az interneten keresztül. Ha legközelebb csak egy apróbb beállítási probléma lesz a laptopjával, akkor elég csak felhívnia minket telefonon és mi távolról tudunk segíteni Önnek. Ezzel kényelmesebbé, olcsóbbá és gyorsabbá válik a hiba javítása.

17. Feltelepítünk egy vírusvédelmi és egy rosszindulatú kód kereső programot

Ezek a programok korszerűek, gyorsak és ingyenesen használhatóak. A vírus védelmi program megvédi a vírusoktól. A rosszindulatú kód kereső program pedig arra jó, hogy felkutassa és eltávolítsa laptopjáról a rosszindulatú programokat, reklámprogramokat, kémprogramokat. Ezeket havonta legalább egyszer érdemes lefuttatni.

18. Visszamásoljuk a laptopjára a fontos adatait

Amennyiben voltak fontos adatai a laptopján, akkor azokat válogatás és változtatás nélkül visszamásoljuk a laptopjára egy könyvtárba.

GARANCIA

Amennyiben nem tudnánk a Windows rendszert telepíteni / javítani, önnek semmit sem kell fizetnie!

Minden elvégzett munkánkra
100% garanciát
vállalunk!

Mit tegyen most?

Hozza el a laptopját valamelyik szervizünkbe és mi bevizsgáljuk, hogy mi lehet a probléma a Windows rendszerével. Ha lehetséges, akkor újratelepítés nélkül kijavítjuk a hibát és minden beállítása, programja, adata érintetlen marad. A bevizsgálás és a javítás átlagosan 1 – 3 munkanapot vesz igénybe. A Windows javítás díja 8 000 forintba kerül. 

Ha a hibát csak a Windows újratelepítésével lehet megoldani, az átlagosan 2 – 4 munkanapot vesz igénybe, ennek díja 12 000 forint. Amennyiben vannak fontos adatai is a laptopján, a telepítés előtt le tudjuk menteni az összeset. Ebben az esetben az adatai mennyiségétől függően 3-6 munkanapot vesz igénybe a Windows telepítése, és az adatmentéssel együtt 20 000 forintba kerül. Ha valamilyen egyedi program (számlázó, készletező, adatbáziskezelő, stb.), levelezés, kedvencek, egyedi beállítások is vannak a laptopján, annak a visszaállításában is tudunk segíteni. 

Abban az esetben, ha azért nem indul el a Windows rendszere, mert a laptopjának valami hardveres meghibásodása van, (meghibásodott a merevlemeze / alaplapja / memóriája) akkor annak további költségei lehetnek. Ezeket a hibákat csak egy alapos és időigényes bevizsgálás után tudjuk megállapítani, és csak ezek után tudjuk megmondani, hogy ez milyen további költségekkel jár, és mennyi időt vesz igénybe a javítás. Természetesen mielőtt elvégeznénk a szükséges javításokat, értesítjük Önt telefonon és tájékoztatjuk a felmerülő többlet költségekről és csak az Ön beleegyezése után végezzük el a javításokat.

Kattintson a felső menüsorban az elérhetőségek menüpontra és ott megtalálja, hogy hol van a szervizünk, hogyan juthat el hozzánk, a nyitva tartási időnket, illetve hogy milyen telefonszámokon érhet el minket.

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Miért minket válasszon?

WINDOWS TELEPÍTÉS ISMERŐS / "HOZZÁÉRTŐ" OLCSÓ / HANYAG LAPTOP SZERVIZ PCMENTOR
Ellenőrzi a memóriát ? NEM IGEN
Hibás memória esetén a megfelelő memóriára tudja kicserélni a hibás memóriát ? NEM IGEN
Ellenőrzi a merevlemez (HDD) / SSD állapotát ? NEM IGEN
Hibás merevlemez (HDD) / SSD esetén a megfelelőre ki tudja cserélni ? NEM IGEN
Ellenőrzi a laptop belső hőmérsékleteit ? NEM IGEN
Túlmelegedés esetén szakszerűen, roncsolás mentesen szét tudja szedni, és ki tudja tisztítani a laptopot ? NEM IGEN
Alaposan bevizsgálja a laptopot ? NEM IGEN
A laptop gyártója által támogatott Windows rendszert telepíti ? NEM IGEN
Megfelelően telepíti a Windows rendszert ? NEM IGEN
Elvégzi a fontos biztonsági beállításokat ? NEM IGEN
Beállítja a Windowst a gyorsabb, egyszerűbb használatra ? NEM IGEN
A laptop gyártó oldaláról feltelepíti az eszközillesztő programokat ? NEM IGEN
Gondoskodik a megfelelő vírus védelemről ? NEM IGEN
Feltelepíti az összes nélkülözhetetlen felhasználói programokat ? NEM IGEN
Garanciát vállal a munkájára ? NEM IGEN
Bármikor elérhető, ha kérdés merülne fel az új rendszerrel kapcsolatosan ? NEM IGEN
Egyéni speciális programokat is fel tud telepíteni, és beállítani ? NEM IGEN
Az összes Windows frissítést feltelepíti a laptopra ? NEM IGEN
Minden fájlról, dokumentumról könyvtárról készít biztonsági mentést amit legalább 30 napig tárol ? NEM IGEN
Interneten keresztül is tud Önnek bármikor segíteni ? NEM IGEN
100% garanciát vállalunk az elvégzett munkáinkra
Hiszünk magunkban. Tudjuk, hogy minden esetben a lehető legjobb megoldást nyújtjuk Önnek. A munkánkért cserében csak abban az esetben kell fizetnie, ha a bejelentett hibát megoldjuk. Ha nem tudnánk megoldani, akkor nem kell fizetnie semmi sem. Se munkadíjat, se kiszállási költséget, se bevizsgálási díjat.
Számítógépes problémáinak a 99%-ra találunk megoldást
Szinte minden problémára találunk valamilyen megoldást. Több, mint tízezer különböző hibát oldottunk meg az évek alatt. Minden munkatársunk minimum OKJ bizonyítvánnyal rendelkezik és legalább 7 éve dolgozik számítógép és laptop szervizesként. Ezen felül folyamatosan képezzük magunkat, ezért lépést tudunk tartani a számítástechnika gyorsan változó világával.
Nincsenek rejtett költségeink
Áttekinthető az árlistánk, pontosan kiszámolhatóak a javítási költségek meglepetések nélkül. Előre egyeztetjük Önnel a pontos munkadíjakat, az alkatrész költségeket, és csak az elfogadott árajánlat esetén kezdjük meg a javítást.
Helyszíni kiszállás esetén óradíjas szolgáltatásban dolgozunk
Ha önnél kell valamilyen hibaelhárítást elvégezni, akkor egy időben egyszerre több hibát / laptopot / számítógépet is tudunk javítani. Ezért lényegesen kevesebbe kerül a hibák javítása, mint ha külön-külön tételesen számolnánk el a hibák javítását. Például: kiszállási díj, hiba meghatározása, portalanítás, periféria telepítése, programtelepítés, frissítés, reklámok eltüntetése, víruskereső telepítése, vírus irtás, router beállítás, stb.
Több mint 5 000 elégedett ügyfelünk van
Ügyfeleink 98%-a elégedett velünk. A referenciák menüpontra kattintva olvassa el ügyfeleink véleményét szolgáltatásainkról, munkatársainkról, cégünkről. A Facebook oldalunkat is érdemes megnéznie.
Működő, leinformálható cég vagyunk
Ellenőrizheti, hogy kit hív ki otthonába, üzletébe és kire bízza személyes és céges adatait, számítógépét, laptopját, eszközeit. Az elérhetőségek / céges adatok menüpontnál megtalál rólunk minden fontos információt. Ezeken a weboldalakon további információkat szerezhet cégünkről: feketelista.hu, e-beszamolo.kim.gov.hu, google.hu, facebook.com
Nálunk tényleg Ön a legfontosabb
Szervizünkben a lehető leggyorsabban kiszolgáljuk Önt, ez maximálisan 5 perc! Nálunk nem kell 25-30 percet várakoznia mire sorra kerül! Nem tartjuk fel, tudjuk, hogy az Ön ideje is értékes. Amíg Önt ki nem szolgáltuk, nem fogadunk telefonhívásokat, nem szolgálunk ki másokat, nem javítunk másik eszközöket, nem adminisztrálunk.
Rendelkezünk saját szervizhelyiséggel és házhoz is megyünk
Szükség esetén házhoz is megyünk. Vannak olyan problémák amit csak Önnél lehet megjavítani. Leginkább internet és hálózati problémák. Sok olyan esettel is találkozunk, amikor nem lehet egy – egy számítógépet / laptopot szervizbe leadni. (kényes adatok, nélkülözhetetlen munkagép)
Távolról is tudunk segíteni önnek
Interneten keresztül be tudunk jelentkezni számítógépére, laptopjára. A kisebb beállítási problémákat így is meg tudjuk oldani. Ezzel nagyon sok időt és pénzt spórolhat meg.
Többféle számítástechnikával kapcsolatos kérdésével fordulhat hozzánk
Fő tevékenységünk a laptopok és az asztali számítógépek hardveres és szoftveres szervizelése. Ezen kívül rendszergazdai szolgáltatásokat is vállalunk. Továbbá foglalkozunk adatmentéssel és hálózati hibaelhárítással is. Ha új laptopra, számítógépre, nyomtatóra vagy bármilyen informatikai eszközre lenne szüksége, akkor azokat is be tudjuk szerezni és üzemelni. Tanácsokat is adunk, hogy ezek közül Önnek mit érdemes választania.

Figyelmeztetés

Ne halogassa tovább Windows rendszere telepítését / helyreállítását! Hozza el hozzánk minél előbb! Ha a laptopja merevlemeze rossz állapotban van, akkor az adatait (képek, dokumentumok, videók, programok) el is veszítheti örökre!

Ha fontos önnek a laptopja, akkor hozzánk hozza el! Ne bízza "hozzáértőkre" vagy "pince szervizekre", mert a legtöbb esetben a szakértelem és a felszerelés hiánya miatt ők olyan károkat okozhatnak a laptopjában, amit utána már lehetetlen megjavítani, vagy többszörösébe kerül a javítás. Az évek alatt mi már több, mint 2000 db laptopra telepítettük sikeresen a Windows rendszert.  

Kattintson a felső menüsorban az „elérhetőségek” menüpontra és ott megtalálja, hogy hol vannak a szervizeink, hogyan juthat el hozzánk, a nyitva tartási időnket, illetve hogy milyen telefonszámokon érhet el minket.

Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz