MI√ČRT NEM INDUL EL A WINDOWS?

 1. Sok oka¬†lehet annak, hogy a Windows (7 / 8 / 10 / 11) oper√°ci√≥s rendszer¬†nem indul el.A Windows friss√≠t√©seket¬†nem siker√ľlt¬†hib√°tlanul telep√≠teni.
 2. Nem¬†szab√°lyos rendszer le√°ll√≠t√°s¬†vagy √°ramsz√ľnet miatt¬†megs√©r√ľlt a f√°jl rendszer.
 3. Egy¬†√ļjonnan telep√≠tett program miatt.
 4. Hibás program frissítés miatt.
 5. Hib√°s¬†eszk√∂zillesztŇĎ program miatt.
 6. V√≠rus ker√ľlt a rendszerbe.
 7. Meghibásodott az adattároló (merevlemez, SSD).
 8. Meghibásodott a memória.
 9. Meghibásodott az alaplap.
 10. Lemer√ľlt¬†az alaplapi¬†elem, √©s bizonyos be√°ll√≠t√°sok¬†√°t√°ll√≠t√≥dtak a gy√°ri be√°ll√≠t√°sokra.
 11. Kevés / elfogyott a hely a rendszer meghajtón.

Az esetek¬†t√∂bbs√©g√©ben¬†ezeket a¬†hib√°kat¬†√ļjratelep√≠t√©s n√©lk√ľl is meg tudjuk oldani. (minden be√°ll√≠t√°sa, adata megmarad)

blank

1. ELLENŇźRIZZ√úK A LAPTOPJA MEM√ďRI√ĀJ√ĀT

Ha nem indul el a Windows vagy v√©letlenszerŇĪen lefagy, akkor elŇĎfordul, hogy a mem√≥ria hib√°sodott meg. A mem√≥ria a laptopj√°nak az a r√©sze, ahova a Windows rendszer, illetve az aktu√°lisan haszn√°lt programok t√∂ltŇĎdnek be. Ha a mem√≥ria meghib√°sodott, akkor a legt√∂bb esetben nem sz√ľks√©ges a Windowst √ļjratelep√≠teni, csak a hib√°s mem√≥ri√°t kell kicser√©lni.

blank

2. ELLENŇźRIZZ√úK A LAPTOPJA MEREVLEMEZ√ČT

Az esetek egy r√©sz√©ben az√©rt nem t√∂lt be a Windows rendszer, mert a merevlemez meghib√°sodott. Ha m√©g nem ment teljesen t√∂nkre a merevlemez, csak az √°llapota romlik, akkor nagyon lelassul a laptopja mŇĪk√∂d√©se. A merevlemez a laptopj√°nak az a r√©sze, amin a Windows rendszere, programjai, felhaszn√°l√≥ adatai (k√©pek, dokumentumok, zen√©k, vide√≥k) vannak. Ezen t√°rol√≥dik minden f√°jl √©s k√∂nyvt√°r. Ha meghib√°sodott a merevlemez, akkor azt mindenk√©ppen ki kell cser√©lni √©s a Windowst is √ļjra kell telep√≠teni.

blank

3. LEMENTJ√úK AZ √ĖSSZES ADAT√ĀT A SZERVER√úNKRE

Amennyiben vannak fontos adatai a laptopj√°n, akkor azokat v√°logat√°s n√©lk√ľl mind lementj√ľk: dokumentumokat, be√°ll√≠t√°sokat, programokat, adatb√°zisokat, k√©peket, zen√©ket, levelez√©s√©t, kedvenceket, mindent.

blank

4. √öJRATELEP√ćTJ√úK A WINDOWS RENDSZER√ČT

A laptop alj√°n tal√°lhat√≥ COA vagy GML matrica alapj√°n √ļjratelep√≠tj√ľk a Windows oper√°ci√≥s rendszer√©t. Illetve a r√©gi rendszer√©bŇĎl is ki tudjuk nyerni a Windows telep√≠tŇĎ kulcsot.

blank

5. TELEP√ćTJ√úK AZ √ĖSSZES HARDVERESZK√ĖZ ILLESZTŇźPROGRAMOT

A laptop gy√°rt√≥ weboldal√°r√≥l let√∂ltj√ľk √©s telep√≠tj√ľk laptopj√°hoz az √∂sszes hardvereszk√∂z illesztŇĎprogramot. Ezekre az√©rt van sz√ľks√©g, hogy mŇĪk√∂dj√∂n a hang, legyen vezet√©kes √©s vezet√©k n√©lk√ľli h√°l√≥zat, haszn√°lhat√≥ak legyenek a funkci√≥gombok, tiszta √©s √©les k√©p legyen, bekapcsolhat√≥ legyen a kamera, stabil legyen a rendszer.

blank

6. NAPRAK√ČSZRE FRISS√ćTJ√úK A WINDOWS RENDSZER√ČT

Az √∂sszes Windows friss√≠t√©st telep√≠tj√ľk az √ļj rendszerhez. A Windows friss√≠t√©sek az√©rt fontosak, mert megelŇĎzhetik vagy kijav√≠thatj√°k a rendszer hib√°it, jav√≠thatj√°k a teljes√≠tm√©nyt, illetve biztons√°gosabb√° teszik azt. Ezen k√≠v√ľl √ļj funkci√≥kat, √ļj eszk√∂zmeghajt√≥ programokat (driver) tartalmazhatnak.

blank

7. ELV√ČGEZZ√úK A WINDOWS OPTIMALIZ√ĀL√ĀS√ĀT

N√©h√°ny fontos be√°ll√≠t√°ssal egyszerŇĪbb√©, √°ttekinthetŇĎbb√©, gyorsabb√° tessz√ľk a Windows rendszer haszn√°lat√°t.

blank

8. FELTELEP√ćT√úNK T√ĖBB MODERN INTERNET B√ĖNG√ČSZŇź PROGRAMOT

Ezekkel gyorsabb, √°tl√°that√≥bb √©s egyediv√© tehetŇĎ az internetez√©s, mint a Windows saj√°t b√∂ng√©szŇĎj√©vel.

blank

9. FELTELEP√ćT√úNK EGY REKL√ĀMBLOKKOL√ď PROGRAMOT

Ez a program arra j√≥, hogy kiz√°rja a weboldalakon a hirdet√©seket. Ezut√°n gyorsabban fognak bet√∂ltŇĎdni kedvenc weboldalai √©s l√©nyegesen kevesebb rekl√°m lesz rajtuk. Sz√ľks√©g eset√©n egy kattint√°ssal kikapcsolhat√≥ egy adott weboldalon a rekl√°mblokkol√°s.

blank

10. FELTELEP√ćT√úNK EGY ZENE √ČS VIDE√ď LEJ√ĀTSZ√ď PROGRAMOT

Ezzel az egyszerŇĪ √©s k√∂nnyen kezelhetŇĎ programmal szinte minden audi√≥ √©s vide√≥ form√°tumot le tud majd j√°tszani.

blank

11. FELTELEP√ćT√úNK EGY K√ČPN√ČZEGETŇź √ČS K√ČPSZERKESZTŇź PROGRAMOT

Mind a kettŇĎt nagyon egyszerŇĪ haszn√°lni √©s rengeteg hasznos funkci√≥val rendelkeznek.

blank

12. FELTELEP√ćT√úNK EGY PDF OLVAS√ď PROGRAMOT

Ha b√°rmilyen PDF form√°tum√ļ dokumentumot szeretne megnyitni, akkor ez a kicsi √©s gyors program fogja automatikusan megjelen√≠teni a tartalm√°t.

blank

13. FELTELEP√ćT√úNK EGY SZ√ĖVEGSZERKESZTŇź, T√ĀBL√ĀZATKEZELŇź, PREZENT√ĀCI√ďK√ČSZ√ćTŇź PROGRAMOT

Ezek a programok teljesen kompatibilisek a Microsoft Excel, Word, PowerPoint programcsal√°dj√°val. Ezzel meg fogja tudni nyitni a r√©gebbi √©s az √ļjabb f√°jlform√°tumokat is.

blank

14. FELTELEP√ćT√úNK EGY CD ‚Äď DVD √ćR√ď PROGRAMOT

Ez egy egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥ CD-DVD √≠r√≥, m√°sol√≥ program. Ezzel gyorsan lehet audi√≥, vide√≥ vagy adat lemezeket k√©sz√≠teni.

blank

15. FELTELEP√ćT√úNK EGY T√ĖM√ĖR√ćTŇź PROGRAMOT

Ezzel a programmal egyszerŇĪen lehet ki- √©s bet√∂m√∂r√≠teni a f√°jlokat, mapp√°kat.

blank

16. FELTELEP√ćT√úNK EGY T√ĀVSEG√ćTS√ČG PROGRAMOT

Ez a program arra j√≥, hogy az √Ėn enged√©ly√©vel be tudunk jelentkezni laptopj√°ra az interneten kereszt√ľl. Ha legk√∂zelebb csak egy apr√≥bb be√°ll√≠t√°si probl√©ma lesz a laptopj√°val, akkor el√©g csak felh√≠vnia minket telefonon √©s mi t√°volr√≥l tudunk seg√≠teni √Ėnnek. Ezzel k√©nyelmesebb√©, olcs√≥bb√° √©s gyorsabb√° v√°lik a hiba jav√≠t√°sa.

blank

17. FELTELEP√ćT√úNK EGY V√ćRUSV√ČDELMI √ČS EGY ROSSZINDULAT√ö K√ďD KERESŇź PROGRAMOT

Ezek a programok korszerŇĪek, gyorsak √©s ingyenesen haszn√°lhat√≥ak. A v√≠rus v√©delmi program megv√©di a v√≠rusokt√≥l. A rosszindulat√ļ k√≥d keresŇĎ program pedig arra j√≥, hogy felkutassa √©s elt√°vol√≠tsa laptopj√°r√≥l a rosszindulat√ļ programokat, rekl√°mprogramokat, k√©mprogramokat. Ezeket havonta legal√°bb egyszer √©rdemes lefuttatni.

blank

18. VISSZAM√ĀSOLJUK A LAPTOPJ√ĀRA A FONTOS ADATAIT

Amennyiben voltak fontos adatai a laptopj√°n, akkor azokat v√°logat√°s √©s v√°ltoztat√°s n√©lk√ľl visszam√°soljuk a laptopj√°ra egy k√∂nyvt√°rba.

blank

MIT TEGYEN MOST?

Hozza el¬†a laptopj√°t¬†valamelyik szerviz√ľnkbe √©s mi bevizsg√°ljuk, hogy mi lehet a probl√©ma a Windows rendszer√©vel. Ha lehets√©ges, akkor √ļjratelep√≠t√©s n√©lk√ľl kijav√≠tjuk a hib√°t √©s minden be√°ll√≠t√°sa, programja, adata √©rintetlen marad. A bevizsg√°l√°s √©s a jav√≠t√°s √°tlagosan 1 ‚Äď 3 munkanapot vesz ig√©nybe.¬†A Windows jav√≠t√°s d√≠ja 12 000 forintba ker√ľl.

Ha a hib√°t csak a Windows √ļjra telep√≠t√©s√©vel¬†lehet megoldani, az¬†√°tlagosan¬†1‚Äď 3 munkanapot vesz ig√©nybe, ennek d√≠ja¬†18 000 forint. Amennyiben vannak fontos adatai is a laptopj√°n, a telep√≠t√©s elŇĎtt le tudjuk menteni az √∂sszeset. Ebben az esetben¬†az adatai mennyis√©g√©tŇĎl f√ľggŇĎen 3-5 munkanapot vesz ig√©nybe a Windows telep√≠t√©se, √©s az adatment√©ssel egy√ľtt 30 000 forintba ker√ľl.¬†Ha valamilyen egyedi program (sz√°ml√°z√≥, k√©szletezŇĎ, adatb√°ziskezelŇĎ, stb.),¬†levelez√©s, kedvencek, egyedi be√°ll√≠t√°sok¬†is vannak a laptopj√°n, annak a vissza√°ll√≠t√°s√°ban is tudunk seg√≠teni.

Abban az esetben, ha az√©rt nem indul el a Windows rendszere, mert a laptopj√°nak valami hardveres meghib√°sod√°sa van, (meghib√°sodott a merevlemeze / alaplapja / mem√≥ri√°ja) akkor annak tov√°bbi k√∂lts√©gei lehetnek. Ezeket a hib√°kat csak egy alapos √©s idŇĎig√©nyes bevizsg√°l√°s ut√°n tudjuk meg√°llap√≠tani, √©s csak ezek ut√°n tudjuk megmondani, hogy ez milyen tov√°bbi k√∂lts√©gekkel j√°r, √©s mennyi idŇĎt vesz ig√©nybe a jav√≠t√°s. Term√©szetesen mielŇĎtt elv√©gezn√©nk a sz√ľks√©ges jav√≠t√°sokat, √©rtes√≠tj√ľk √Ėnt telefonon √©s t√°j√©koztatjuk a felmer√ľlŇĎ t√∂bblet k√∂lts√©gekrŇĎl √©s csak az √Ėn beleegyez√©se ut√°n v√©gezz√ľk el a jav√≠t√°sokat.

√úGYFELEINK V√ČLEM√ČNYE R√ďLUNK

blank

Nagyon szakszerŇĪ √©s udvarias kiszolg√°l√°s. Magas sz√≠nvonal√ļ profi √©s prec√≠z munka. A v√°llalt idŇĎpont betart√°sa. Bankk√°rty√°s fizet√©si lehetŇĎs√©g. √úgyf√©lbar√°t nyitva tart√°s. Mindenkinek aj√°nlom! K√∂sz√∂net a laptop szerviz munkat√°rsainak a kiv√°l√≥ munk√°jukat!

Budzisz Krzysztof / Budapest I. ker√ľlet
blank

A laptop szerviz megb√≠zhat√≥, gyors √©s magas szak√©rtelemmel rendelkezik. T√∂rekednek arra, hogy az √ľgyf√©lnek megfelelŇĎ szolg√°ltat√°st ny√ļjtsanak a legkedvezŇĎbb √°ron. Seg√≠tŇĎk√©szek voltak, minden k√©rd√©semre kedvesen √©s r√©szletesen v√°laszoltak. Nagyon el√©gedett vagyok a munk√°jukkal √©s sz√≠vbŇĎl aj√°nlom mindenkinek!

J√°mbor Orsolya Ilona / Budapest XIV. ker√ľlet
blank

Korrekt, hozz√°√©rtŇĎ, seg√≠tŇĎk√©sz munkat√°rsak. Kiv√°l√≥an fel√ļj√≠tott√°k a notebookomat. A szolg√°ltat√°suk √°r √©rt√©k ar√°ny√°val maxim√°lisan el√©gedett vagyok. Bar√°ts√°gos korszerŇĪ √ľzletben fogadj√°k az √ľgyfeleket, munkat√°rsaik udvariasak. B√°tran aj√°nlom ŇĎket. Nagyon el√©gedett voltam a laptop szerviz munkat√°rsaival.¬†

Krausz Andr√°s / Budapest XIV. ker√ľlet
blank

√Čvek √≥ta a PCMENTOR-t h√≠vom ha b√°rmilyen probl√©m√°m ad√≥dik a laptopokkal, sz√°m√≠t√°stechnikai eszk√∂z√∂kkel, mindig pontosak, megb√≠zhat√≥ak √©s t√∂k√©letesen v√©gzik a munk√°jukat. Nem volt olyan k√©rd√©s amire ne tudtak volna v√°laszt adni, vagy olyan probl√©ma amit ne tudtak volna 100 %-osan megoldani. Mindenkinek b√°tran merem ŇĎket aj√°nlani, nem fognak csal√≥dni benn√ľk! A legjobb laptop szerviz Budapesten!

Gyuricza D√°niel / Budapest VIII. ker√ľlet
blank

Ritka manaps√°g az olyan alkalom, amikor a vevŇĎ minŇĎs√©gi szolg√°ltat√°st kap. √Črtem ezalatt a megtapasztalt st√≠lust, szakmai felk√©sz√ľlts√©get, korrekt √°rat. K√ľl√∂n√∂sen az esett j√≥l, hogy a munka elv√©gz√©s√©t k√∂vetŇĎ napon felh√≠vott, √©s √©rdeklŇĎd√∂tt az √°ltalam ut√≥lagosan felvetett probl√©ma megold√°sa felŇĎl. Enn√©l t√∂bbet nem is tudok √≠rni, azt hiszem a l√©nyeget √©rintettem. Egyben biztos√≠thatom, hogy megrendelŇĎje fogok maradni √©s ismerŇĎseimnek, bar√°taimnak is aj√°nlani fogom a laptop szervizt. Ez a legjobb rekl√°m, tov√°bbi j√≥ munk√°t k√≠v√°nok!

Abonyi Tam√°s / Budapest XIII. ker√ľlet
blank

Kedves √©s udvarias fiatalemberek, gyorsan elk√©sz√ľlt a laptopom. V√≠rus probl√©m√°val fordultam hozz√°juk, hamar leszedt√©k, √©s kezeltek egyebeket, √≠gy gyorsabb is lett mint elŇĎtte. Biztos ide j√∂v√∂k legk√∂zelebb is, ha sz√ľks√©ges lesz megint laptop szervizre.

Gerg√©nyi √Čva / Budapest I. ker√ľlet
blank

T√∂bb, mint 10 √©ve √ľgyfelei vagyunk, nagyon kiemelkedŇĎ , korrekt, gyors, pontos munk√°t v√©geznek. Ak√°r szem√©lyes, ak√°r h√°l√≥zaton kereszt√ľl t√°voli seg√≠ts√©get adnak minden probl√©m√°ra. Csak aj√°nlani tudom a laptop szervizt. C√©gem sz√°m√≠t√≥g√©peinek a rendszergazd√°i, b√°rmilyen jav√≠t√°s, √ļj g√©p √∂ssze√°ll√≠t√°sa vagy ak√°r csak telefonos seg√≠ts√©g k√©r√©s hihetetlen√ľl j√≥l mŇĪk√∂dik magas szakmai tud√°sukkal. √Ėr√ľl√∂k hogy megtal√°ltuk ŇĎket √©s hŇĪek is lesz√ľnk hozz√°juk. Az az egy biztos, nagyon ritka aki ennyire korrekt, magas szakmai sz√≠nvonal√ļ munk√°t v√©gez, s √∂r√ľl√∂k √©s √©rt√©kelem, hogy az √ľgyfelei k√∂z√© tartozhatok mind c√©ges, mind mag√°nember √ľgyf√©lk√©nt. Teljes tiszteletem.

Gondos Judit / Budapest VIII. ker√ľlet
blank

T√∂bb alkalommal orvosolt√°k a laptoppal kapcsolatos probl√©m√°mat. R√≥luk el tudom mondani, hogy 100%-osan megfelelnek az elv√°r√°soknak. Egy√ľtt van a c√©gben a szak√©rtelem, a t√∂k√©letes megb√≠zhat√≥s√°g √©s az udvarias figyelmess√©g. Bar√°ti k√∂r√∂mben m√°r aj√°nlottam t√∂bbeknek a c√©get. Akik felkerest√©k ŇĎket, mindny√°jan nagyon el√©gedettek voltak. Az egyik legjobb laptop szerviz Budapesten.

Vastagh J√ļlia / Budapest II. ker√ľlet
blank

Bar√°ts√°gos √ľgyf√©lkezel√©s, j√≥ szak√©rtelem, megb√≠zhat√≥s√°g. Rendeltem egy akkumul√°tort, √©s m√©g ŇĎk besz√©ltek le a dr√°g√°bbr√≥l, hogy p√©nzt sp√≥roljanak nekem. T√∂k√©letesen mŇĪk√∂dik most a laptopom. Aj√°nlom a szerviz szolg√°ltat√°sait mindenkinek.¬†

SomoskŇĎi Katalin / Budapest XI. ker√ľlet
blank

Szombaton d√©lelŇĎtt vittem be a PCMENTOR-ba a laptopom, mivel nagyon hangosan hŇĪt√∂tt/kattogott mikor nagyobb teljes√≠tm√©nyre kapcsolt. Kedvesen, de hat√°rozottan t√°j√©koztattak, hogy nem kifejezetten hasznos egy 4 √©ves laptop eset√©ben, hogy az elsŇĎ hŇĪtŇĎpaszta-csere √©s takar√≠t√°s csak most t√∂rt√©nik meg, illetve elmondt√°k a felmer√ľlhetŇĎ probl√©m√°kat is. Tudom√°sul vettem, ott hagytam a g√©pet, amire 3-5 munkanap szerviz idŇĎt v√°llaltak. H√©tfŇĎn d√©lelŇĎtt (!!!) kaptam egy SMS-t √©s r√∂gt√∂n ut√°na egy telefonh√≠v√°st arr√≥l, hogy elk√©sz√ľlt a munka, ekkor √©s ekkor mehetek az √ľzletbe √°tvenni a g√©pet. Aznap este bementem √©s a honlapon felt√ľntetett √°ron nem csak bel√ľl, de k√≠v√ľl is √ļjnak tŇĪnŇĎ laptopot kaptam vissza. Az√≥ta teszteltem egy hete, semmi jele a kor√°bbi probl√©m√°knak, nem csak halkan, de az eddig megszokotthoz k√©pest gyorsabban is mŇĪk√∂dik minden.¬† √Ėsszefoglal√°sk√©nt: Maxim√°lisan transzparens, a v√°llaltakhoz k√©pest is gyorsabb, szakszerŇĪ √©s kedves kiszolg√°l√°st tapasztaltam n√°luk. B√°tran aj√°nlom mindenkinek a sr√°cokat, hasonl√≥ probl√©m√°val biztosan hozz√°juk fordulok a j√∂vŇĎben, k√∂sz√∂n√∂m! ūüôā Kiv√°l√≥ a laptop szerviz √°r √©rt√©k ar√°nya!

D√©nes Attila / Budapest II. ker√ľlet
blank

K√©ts√©gbeestem, mert sz√©tesett a Windows-om. Mindenem azon futott (Internet, √ľzleti levelez√©s, zenei komposer programok ‚Äď amin t√∂bb √©v munk√°ja is rajta van). Nem tudtam, kihez forduljak, amikor az Interneten r√°akadtam a PCMENTOR Sz√°m√≠t√≥g√©p √©s Laptop szervizre. Szerencs√©m volt, mert egy gyors, megb√≠zhat√≥, hozz√°√©rtŇĎ szakemberre b√≠ztam a laptopomat ‚Äď √©s nem b√°ntam meg! M√©g nem hozz√°√©rtŇĎ, kiss√© tal√°n gyermekded k√©rd√©seimre is nagy t√ľrelemmel √©s olyan hozz√°√©rt√©ssel v√°laszolt, amit √©n, mint egy amatŇĎr felhaszn√°l√≥ is meg√©rthettem. K√ĖSZ√ĖN√ĖM a gyors, szakszerŇĪ munk√°t! Csak ehhez a c√©ghez fordulok legk√∂zelebb is!

Matulay S√°ndor / Budapest VII. ker√ľlet
blank

Ismeretlen√ľl, aj√°nl√°s n√©lk√ľl tal√°ltam r√° a neten a PCMENTOR c√©gre. EgyszerŇĪ, √°mde sz√°munkra megoldhatatlannak tŇĪnŇĎ feladatok mer√ľltek fel a sz√°m√≠t√≥g√©p haszn√°lat√°val kapcsolatban √©s ez√©rt kerestem gyors megold√°st, √≠gy ker√ľltem kapcsolatba a c√©ggel. Minden alkalommal gyorsan, marad√©ktalanul √©s nagy odafigyel√©ssel oldott√°k meg probl√©m√°inkat, j√≥ √©rz√©s tudni, hogy v√©gre van olyan egy olyan laptop szerviz csapat, akihez fordulhatunk a j√∂vŇĎben is.¬†

Benedek Ilkik√≥ / Budapest XXII. ker√ľlet
blank

R√©g√≥ta "bark√°csolt√°k" a sz√°m√≠t√≥g√©peimet bar√°tok, szakemberek, stb. Mindenki tett hozz√° egy kicsit, (lehet, hogy el is vett ), de valahogy, f√©l √©vn√©l tov√°bb sosem b√≠rta szeg√©ny p√°ra, azt√°n kezdt√ľk √ļjra. Igaz, olcs√≥ volt, de h√≠g is volt a leve ūüôā Mostanra besokalltam √©s a sz√°m√≠t√≥g√©p is vel√ľnk egy√ľtt. Teljes gener√°lra volt sz√ľks√©g. A g√©p "has√≠t" mondja a gyermekem, a p√°rom a zene √©s film im√°dat√°t √©li, mint f√©nykor√°ban, √©n meg oda sem jutok a g√©phez, de meg√©rte. Azt kaptuk, amit v√°rtunk, szerett√ľnk volna, √©s mell√© garanci√°t, biztos√≠t√©kot, ha gondunk lesz, kapunk seg√≠ts√©get k√©szs√©ggel, mert a PCMENTOR-t v√°lasztjuk ezut√°n is. Szerintem, nagy kincs ez manaps√°g. Ňźszint√©n aj√°nlom mindenkinek. K√∂sz√∂n√∂m a prec√≠z, korrekt munk√°t. √Ėn√∂k a kedvenc laptop szervizem. Ui: Anyuk√°mn√°l is j√≥ a g√©p ūüôā

Zsadon Ildik√≥ / Budapest X. ker√ľlet
blank

60 √©ves elm√ļltam. Sz√°mviteli vezetŇĎk√©nt dolgoztam, √≠gy a sz√°m√≠t√≥g√©pes programokat √©s az internetet el√©g r√©g√≥ta √©s intenz√≠ven haszn√°lom. Koromn√°l fogva azonban megvannak a korl√°taim. Kor√°bban, ha b√°rmilyen probl√©m√°mra informatikus seg√≠ts√©g√©t kellett k√©rnem, szorongva tettem azt, miut√°n az illetŇĎ szakemberek nem az √©n nyelvemen besz√©ltek, √≠gy mindig maradtak megv√°laszolatlan k√©rd√©seim, mik√∂zben felsz√°m√≠tott√°k a tetemes (a PCMENTOR-n√°l j√≥val magasabb) √≥rab√©reket. Ami√≥ta r√°tal√°ltam a PCMENTOR-ra, Budav√°ry Tam√°s szem√©ly√©ben, a helyzet gy√∂keresen megv√°ltozott. Tam√°s, fiatal kora ellen√©re t√∂k√©letesen le tud ereszkedni a szintemre √©s gyorsan, hat√©konyan megold minden probl√©m√°t, de ugyanakkor nyugodtan √©s t√ľrelmesen v√°laszol a laikus k√©rd√©seimre is. √Čn m√©g ilyen √∂r√∂mmel nem fizettem egyetlen szakembernek sem! J√≥ sz√≠vvel aj√°nlom minden kedves kort√°rsamnak, √©s persze a fiatalabbaknak is, ha sz√°m√≠t√≥g√©p √©s laptop szervizt keres!

Halmos √Āgnes / Budapest II. ker√ľlet
blank

Budav√°ry Tam√°s √©s koll√©g√°i m√°r t√∂bb, mint 10 √©ve megb√≠zhat√≥ partnereink. B√°rmilyen jellegŇĪ probl√©ma mer√ľl fel sz√°m√≠t√≥g√©peinkkel, nyomtat√≥inkkal kapcsolatban a PCMENTOR a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl eredm√©nyesen orvosolja azt. Ha csak tan√°csot, seg√≠ts√©get k√©r√ľnk tŇĎl√ľk, minden esetben hasznos, korrekt v√°laszokat kapunk. Szolg√°ltat√°saikkal, emberi hozz√°√°ll√°sukkal a legmesszebbmenŇĎkig el√©gedettek vagyunk, csak aj√°nlani tudjuk ŇĎket mindenkinek, aki egy korrekt sz√°m√≠t√≥g√©p √©s laptop szervizt keres!

Hegyi Sándor / Szigetszentmiklós
blank

15 √©ve van laptopom, az√≥ta m√°r 'elfogyasztottam' n√©h√°ny laptop szerviz-t, de ezekben az √ľzletekben azt √©reztem, hogy elv√°r√°s, hogy √©n is mesteri szinten √©rtsek minden informatikai szakkifejez√©shez sŇĎt m√©g az alkatr√©szekhez is. 100 k√©rd√©st szegeztek nekem, amibŇĎl a legt√∂bb csak 2-3 betŇĪs r√∂vid√≠t√©s volt. A PCMENTOR szakemberei ha valaki ig√©nyli, hogy informatikai k√≥dnyelven t√°j√©koztass√°k, b√°rmilyen k√©rd√©sre tudnak v√°laszt adni, ezt m√°r volt alkalmam hallani az √ľzletben, de ha valaki olyan, mint √©n, akit nem √©rdekel, hogy melyik k√ľty√ľnek mi a neve, csak az a fontos, hogy minden j√≥l mŇĪk√∂dj√∂n √©s ne kelljen a jav√≠t√°sra hossz√ļ napokig v√°rni, az is el√©gedett lesz. Itt nem kell szakembernek lenned, m√©gis becs√ľletesen √©s korrekt √°ron, r√°ad√°sul gyorsan oldj√°k meg a probl√©m√°dat, sŇĎt m√©g mosolyognak is. √Čn maxim√°lisan el√©gedett vagyok!

Larion Zoé
blank

Amennyiben rag√°lyos lenne Budav√°ry Tam√°s munkav√©gz√©s√©nek a st√≠lusa, akkor m√°r j√≥ ir√°nyba tartana az orsz√°g. Igaz√°n hivat√°s√°nak tekinti a munk√°j√°t. Felk√©sz√ľlt, praktikus, figyel a kliens ig√©ny√©re, pontos, prec√≠z. Az elŇĎzŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©p szerelŇĎnek mindig csak a gondterhelt arc√°t l√°ttam. Tam√°s a sikerei hat√°s√°ra magabiztosan ny√ļl a sz√°m√≠t√≥g√©pekhez, melyek ezt nagyon szeretik.¬†

Kriston Andrea / Budapest XII. ker√ľlet
blank

Korrekt szolg√°ltat√°s, j√≥ √°r/√©rt√©k ar√°ny. A megbesz√©lt idŇĎben √©rkezik, gyors √©s szakszerŇĪ hibaelh√°r√≠t√°s, mind hardveres mind szoftveres szinten. Nem csak azzal foglalkozik, hogy az adott probl√©m√°t megoldja, hanem ha a helysz√≠nen b√°rmif√©le a sz√°m√≠t√≥g√©ppel √©s annak haszn√°lat√°val kapcsolatos anom√°li√°t l√°t, akkor arra tan√°csot ad (pl rossz helyen van a h√°z √©s √≠gy nem szellŇĎzhet el√©gg√©, milyen eg√©rpad illik a j√°t√©k st√≠lusomhoz, milyen v√≠rusirt√≥t haszn√°ljak, megfelelŇĎ szintŇĪ-e a videok√°rty√°m), √©s ek√∂zben minden k√©rd√©semre t√ľrelmesen v√°laszol. Nem mell√©kes, hogy Tam√°s nagyon pozit√≠v szem√©lyis√©g. M√°r az elsŇĎ tal√°lkoz√°sunk sor√°n sem volt az az √©rz√©sem, hogy egy ‚Äěidegen mesterember‚ÄĚ van itt, aki t√°vols√°gtart√≥an, misztifik√°ltan csin√°l valamit. SŇĎt √ļgy √©reztem, mintha egy r√©gi ismerŇĎs√∂m beugrott volna, hogy seg√≠tsen nekem. Azaz ezek a sz√°m√≠t√≥g√©p szervizel√©sek g√∂rd√ľl√©kenyen, flottul, kellemesen zajlanak.

SzŇĎke Albert / Budapest I. ker√ľlet
blank

Lassan 5 √©ves laptopom alaplap hib√°s lett, viszont az √ļj alaplap dr√°g√°bb lett volna mint maga az eg√©sz g√©p. P√°r helyen pr√≥b√°lkoztam m√°r, de mindenhol csak az √°ltal√°nos teszteket v√©gezt√©k el, amit √©n magam is meg tudtam tenni otthon. A PCMENTOR-n√°l viszont egy alapos bevizsg√°l√°s ut√°n sz√≥ltak, hogy mi a baja, √©s jav√≠that√≥. Az alkatr√©sz √©rkez√©s√©t kellett csak megv√°rni. Minden l√©p√©srŇĎl t√°j√©koztat√°st kaptam, az √°rat m√°r az elej√©n tudtam √©s a v√©g√©n m√©g olyan hib√°t is kijav√≠tottak a g√©pen amirŇĎl eredetileg nem volt sz√≥. Csillagos √∂t√∂s mind kommunik√°ci√≥ban, hozz√°√°ll√°sban √©s technikai megval√≥s√≠t√°sban! Budapesten az egyik legjobb laptop szerviz!

Czirko Csaba / Budapest XIV. ker√ľlet
blank

Az 5 √©ves notebookom m√°r egy ideje lelassult, felmelegedett. Alaposan √°tvizsg√°lt√°k a g√©pet. HŇĪtŇĎ ventil√°tor tiszt√≠t√°s, paszt√°z√°s lett belŇĎle, sŇĎt, egy kilazult csavart is √©szrevettek, √©s megh√ļzt√°k. A g√©pem kb. 2x gyorsabb lett (dupla FPS), √©s m√°r nem melegszik t√ļl. A laptop szerviz maga nem olcs√≥, de az eredm√©nyek ut√°n nem sajn√°ltam r√° a p√©nzt. A kiszolg√°l√°s kedves volt, √©rtenek a dolgukhoz. Csak is aj√°nlani tudom ūüôā

K√°ntor Bal√°zs / Budapest XI. ker√ľlet

Rólunk mondták

blank

15 √©ve van laptopom, az√≥ta m√°r 'elfogyasztottam' n√©h√°ny laptop szerviz-t, de ezekben az √ľzletekben azt √©reztem, hogy elv√°r√°s, hogy √©n is mesteri szinten √©rtsek minden informatikai szakkifejez√©shez sŇĎt m√©g az alkatr√©szekhez is. 100 k√©rd√©st szegeztek nekem, amibŇĎl a legt√∂bb csak 2-3 betŇĪs r√∂vid√≠t√©s volt. A PCMENTOR szakemberei ha valaki ig√©nyli, hogy informatikai k√≥dnyelven t√°j√©koztass√°k, b√°rmilyen k√©rd√©sre tudnak v√°laszt adni, ezt m√°r volt alkalmam hallani az √ľzletben, de ha valaki olyan, mint √©n, akit nem √©rdekel, hogy melyik k√ľty√ľnek mi a neve, csak az a fontos, hogy minden j√≥l mŇĪk√∂dj√∂n √©s ne kelljen a jav√≠t√°sra hossz√ļ napokig v√°rni, az is el√©gedett lesz. Itt nem kell szakembernek lenned, m√©gis becs√ľletesen √©s korrekt √°ron, r√°ad√°sul gyorsan oldj√°k meg a probl√©m√°dat, sŇĎt m√©g mosolyognak is. √Čn maxim√°lisan el√©gedett vagyok!

Larion Zo√© / Budapest IX. ker√ľlet
blank

Nagyon szakszerŇĪ √©s udvarias kiszolg√°l√°s. Magas sz√≠nvonal√ļ profi √©s prec√≠z munka. A v√°llalt idŇĎpont betart√°sa. Bankk√°rty√°s fizet√©si lehetŇĎs√©g. √úgyf√©lbar√°t nyitva tart√°s. Mindenkinek aj√°nlom! K√∂sz√∂net szerviz munkat√°rsainak a kiv√°l√≥ munk√°jukat!

Budzisz Krzysztof / Budapest I. ker√ľlet
blank

A szerviz megb√≠zhat√≥, gyors √©s magas szak√©rtelemmel rendelkezik. T√∂rekednek arra, hogy az √ľgyf√©lnek megfelelŇĎ szolg√°ltat√°st ny√ļjtsanak a legkedvezŇĎbb √°ron. Seg√≠tŇĎk√©szek voltak, minden k√©rd√©semre kedvesen √©s r√©szletesen v√°laszoltak. Nagyon el√©gedett vagyok a munk√°jukkal √©s sz√≠vbŇĎl aj√°nlom mindenkinek!

J√°mbor Orsolya Ilona / Budapest XIV. ker√ľlet
blank

Korrekt, hozz√°√©rtŇĎ, seg√≠tŇĎk√©sz munkat√°rsak. Kiv√°l√≥an fel√ļj√≠tott√°k a notebookomat. A szolg√°ltat√°suk √°r √©rt√©k ar√°ny√°val maxim√°lisan el√©gedett vagyok. Bar√°ts√°gos korszerŇĪ √ľzletben fogadj√°k az √ľgyfeleket, munkat√°rsaik udvariasak. B√°tran aj√°nlom ŇĎket.

Krausz Andr√°s / Budapest XIV. ker√ľlet
blank

√Čvek √≥ta a PCMENTOR-t h√≠vom ha b√°rmilyen probl√©m√°m ad√≥dik a laptopokkal, sz√°m√≠t√°stechnikai eszk√∂z√∂kkel, mindig pontosak, megb√≠zhat√≥ak √©s t√∂k√©letesen v√©gzik a munk√°jukat. Nem volt olyan k√©rd√©s amire ne tudtak volna v√°laszt adni, vagy olyan probl√©ma amit ne tudtak volna 100 %-osan megoldani. Mindenkinek b√°tran merem ŇĎket aj√°nlani, nem fognak csal√≥dni benn√ľk!

Gyuricza D√°niel / Budapest VIII. ker√ľlet
blank

Ritka manaps√°g az olyan alkalom, amikor a vevŇĎ minŇĎs√©gi szolg√°ltat√°st kap. √Črtem ezalatt a megtapasztalt st√≠lust, szakmai felk√©sz√ľlts√©get, korrekt √°rat. K√ľl√∂n√∂sen az esett j√≥l, hogy a munka elv√©gz√©s√©t k√∂vetŇĎ napon felh√≠vott, √©s √©rdeklŇĎd√∂tt az √°ltalam ut√≥lagosan felvetett probl√©ma megold√°sa felŇĎl. Enn√©l t√∂bbet nem is tudok √≠rni, azt hiszem a l√©nyeget √©rintettem. Egyben biztos√≠thatom, hogy megrendelŇĎje fogok maradni √©s ismerŇĎseimnek, bar√°taimnak is aj√°nlani fogom. Ez a legjobb rekl√°m, tov√°bbi j√≥ munk√°t k√≠v√°nok!

Abonyi Tam√°s / Budapest XIII. ker√ľlet
blank

Kedves √©s udvarias fiatalemberek, gyorsan elk√©sz√ľlt a laptopom. V√≠rus probl√©m√°val fordultam hozz√°juk, hamar leszedt√©k, √©s kezeltek egyebeket, √≠gy gyorsabb is lett mint elŇĎtte. Biztos ide j√∂v√∂k legk√∂zelebb is, ha sz√ľks√©ges lesz.

Gerg√©nyi √Čva / Budapest I. ker√ľlet
blank

√Čvek √≥ta √ľgyfelei vagyunk, nagyon kiemelkedŇĎ , korrekt, gyors, pontos munk√°t v√©geznek. Ak√°r szem√©lyes, ak√°r h√°l√≥zaton kereszt√ľl t√°voli seg√≠ts√©get adnak minden probl√©m√°ra. Csak aj√°nlani tudom. C√©gem sz√°m√≠t√≥g√©peinek a rendszergazd√°i, b√°rmilyen jav√≠t√°s, √ļj g√©p √∂ssze√°ll√≠t√°sa vagy ak√°r csak telefonos seg√≠ts√©g k√©r√©s hihetetlen√ľl j√≥l mŇĪk√∂dik magas szakmai tud√°sukkal. √Ėr√ľl√∂k hogy megtal√°ltuk ŇĎket √©s hŇĪek is lesz√ľnk hozz√°juk. Az az egy biztos, nagyon ritka aki ennyire korrekt, magas szakmai sz√≠nvonal√ļ munk√°t v√©gez, s √∂r√ľl√∂k √©s √©rt√©kelem, hogy az √ľgyfelei k√∂z√© tartozhatok mind c√©ges, mind mag√°nember √ľgyf√©lk√©nt. Teljes tiszteletem.

Gondos Judit / Budapest VIII. ker√ľlet
blank

T√∂bb alkalommal orvosolt√°k a laptoppal kapcsolatos probl√©m√°mat. R√≥luk el tudom mondani, hogy 100%-osan megfelelnek az elv√°r√°soknak. Egy√ľtt van a c√©gben a szak√©rtelem, a t√∂k√©letes megb√≠zhat√≥s√°g √©s az udvarias figyelmess√©g. Bar√°ti k√∂r√∂mben m√°r aj√°nlottam t√∂bbeknek a c√©get. Akik felkerest√©k ŇĎket, mindny√°jan nagyon el√©gedettek voltak.

Vastagh J√ļlia / Budapest II. ker√ľlet
blank

Bar√°ts√°gos √ľgyf√©lkezel√©s, j√≥ szak√©rtelem, megb√≠zhat√≥s√°g. Rendeltem egy akkumul√°tort, √©s m√©g ŇĎk besz√©ltek le a dr√°g√°bbr√≥l, hogy p√©nzt sp√≥roljanak nekem. T√∂k√©letesen mŇĪk√∂dik most a laptopom.

SomoskŇĎi Katalin / Budapest XI. ker√ľlet
blank

Szombaton d√©lelŇĎtt vittem be a PCMENTOR-ba a laptopom, mivel nagyon hangosan hŇĪt√∂tt/kattogott mikor nagyobb teljes√≠tm√©nyre kapcsolt. Kedvesen, de hat√°rozottan t√°j√©koztattak, hogy nem kifejezetten hasznos egy 4 √©ves laptop eset√©ben, hogy az elsŇĎ hŇĪtŇĎpaszta-csere √©s takar√≠t√°s csak most t√∂rt√©nik meg, illetve elmondt√°k a felmer√ľlhetŇĎ probl√©m√°kat is. Tudom√°sul vettem, ott hagytam a g√©pet, amire 3-5 munkanap szerviz idŇĎt v√°llaltak. H√©tfŇĎn d√©lelŇĎtt (!!!) kaptam egy SMS-t √©s r√∂gt√∂n ut√°na egy telefonh√≠v√°st arr√≥l, hogy elk√©sz√ľlt a munka, ekkor √©s ekkor mehetek az √ľzletbe √°tvenni a g√©pet. Aznap este bementem √©s a honlapon felt√ľntetett √°ron nem csak bel√ľl, de k√≠v√ľl is √ļjnak tŇĪnŇĎ laptopot kaptam vissza. Az√≥ta teszteltem egy hete, semmi jele a kor√°bbi probl√©m√°knak, nem csak halkan, de az eddig megszokotthoz k√©pest gyorsabban is mŇĪk√∂dik minden.¬† √Ėsszefoglal√°sk√©nt: Maxim√°lisan transzparens, a v√°llaltakhoz k√©pest is gyorsabb, szakszerŇĪ √©s kedves kiszolg√°l√°st tapasztaltam n√°luk. B√°tran aj√°nlom mindenkinek a sr√°cokat, hasonl√≥ probl√©m√°val biztosan hozz√°juk fordulok a j√∂vŇĎben, k√∂sz√∂n√∂m! ūüôā

D√©nes Attila / Budapest II. ker√ľlet
blank

K√©ts√©gbeestem, mert sz√©tesett a Windows-om. Mindenem azon futott (Internet, √ľzleti levelez√©s, zenei komposer programok ‚Äď amin t√∂bb √©v munk√°ja is rajta van). Nem tudtam, kihez forduljak, amikor az Interneten r√°akadtam a PCMENTOR-ra. Szerencs√©m volt, mert egy gyors, megb√≠zhat√≥, hozz√°√©rtŇĎ szakemberre b√≠ztam a laptopomat ‚Äď √©s nem b√°ntam meg! M√©g nem hozz√°√©rtŇĎ, kiss√© tal√°n gyermekded k√©rd√©seimre is nagy t√ľrelemmel √©s olyan hozz√°√©rt√©ssel v√°laszolt, amit √©n, mint egy amatŇĎr felhaszn√°l√≥ is meg√©rthettem. K√ĖSZ√ĖN√ĖM a gyors, szakszerŇĪ munk√°t! Csak ehhez a c√©ghez fordulok legk√∂zelebb is!

Matulay S√°ndor / Budapest VII. ker√ľlet
blank

Ismeretlen√ľl, aj√°nl√°s n√©lk√ľl tal√°ltam r√° a neten a PCMENTOR c√©gre. EgyszerŇĪ, √°mde sz√°munkra megoldhatatlannak tŇĪnŇĎ feladatok mer√ľltek fel a sz√°m√≠t√≥g√©p haszn√°lat√°val kapcsolatban √©s ez√©rt kerestem gyors megold√°st, √≠gy ker√ľltem kapcsolatba a c√©ggel. Minden alkalommal gyorsan, marad√©ktalanul √©s nagy odafigyel√©ssel oldott√°k meg probl√©m√°inkat, j√≥ √©rz√©s tudni, hogy v√©gre van olyan egy olyan csapat, akihez fordulhatunk a j√∂vŇĎben is.

Benedek Ilkik√≥ / Budapest XXII. ker√ľlet
blank

R√©g√≥ta "bark√°csolt√°k" a sz√°m√≠t√≥g√©peimet bar√°tok, szakemberek, stb. Mindenki tett hozz√° egy kicsit, (lehet, hogy el is vett ), de valahogy, f√©l √©vn√©l tov√°bb sosem b√≠rta szeg√©ny p√°ra, azt√°n kezdt√ľk √ļjra. Igaz, olcs√≥ volt, de h√≠g is volt a leve ūüôā Mostanra besokalltam √©s a sz√°m√≠t√≥g√©p is vel√ľnk egy√ľtt. Teljes gener√°lra volt sz√ľks√©g. A g√©p "has√≠t" mondja a gyermekem, a p√°rom a zene √©s film im√°dat√°t √©li, mint f√©nykor√°ban, √©n meg oda sem jutok a g√©phez, de meg√©rte. Azt kaptuk, amit v√°rtunk, szerett√ľnk volna, √©s mell√© garanci√°t, biztos√≠t√©kot, ha gondunk lesz, kapunk seg√≠ts√©get k√©szs√©ggel, mert a PCMENTOR-t v√°lasztjuk ezut√°n is. Szerintem, nagy kincs ez manaps√°g. Ňźszint√©n aj√°nlom mindenkinek. K√∂sz√∂n√∂m a prec√≠z, korrekt munk√°t. Ui: Anyuk√°mn√°l is j√≥ a g√©p ūüôā

Zsadon Ildik√≥ / Budapest X. ker√ľlet
blank

60 √©ves elm√ļltam. Sz√°mviteli vezetŇĎk√©nt dolgoztam, √≠gy a sz√°m√≠t√≥g√©pes programokat √©s az internetet el√©g r√©g√≥ta √©s intenz√≠ven haszn√°lom. Koromn√°l fogva azonban megvannak a korl√°taim. Kor√°bban, ha b√°rmilyen probl√©m√°mra informatikus seg√≠ts√©g√©t kellett k√©rnem, szorongva tettem azt, miut√°n az illetŇĎ szakemberek nem az √©n nyelvemen besz√©ltek, √≠gy mindig maradtak megv√°laszolatlan k√©rd√©seim, mik√∂zben felsz√°m√≠tott√°k a tetemes (a PCMENTOR-n√°l j√≥val magasabb) √≥rab√©reket. Ami√≥ta r√°tal√°ltam a PCMENTOR-ra, Budav√°ry Tam√°s szem√©ly√©ben, a helyzet gy√∂keresen megv√°ltozott. Tam√°s, fiatal kora ellen√©re t√∂k√©letesen le tud ereszkedni a szintemre √©s gyorsan, hat√©konyan megold minden probl√©m√°t, de ugyanakkor nyugodtan √©s t√ľrelmesen v√°laszol a laikus k√©rd√©seimre is. √Čn m√©g ilyen √∂r√∂mmel nem fizettem egyetlen szakembernek sem! J√≥ sz√≠vvel aj√°nlom minden kedves kort√°rsamnak, √©s persze a fiatalabbaknak is!

Halmos √Āgnes / Budapest II. ker√ľlet
blank

Budav√°ry Tam√°s √©s koll√©g√°i m√°r √©vek √≥ta megb√≠zhat√≥ partnereink. B√°rmilyen jellegŇĪ probl√©ma mer√ľl fel sz√°m√≠t√≥g√©peinkkel, nyomtat√≥inkkal kapcsolatban a PCMENTOR a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl eredm√©nyesen orvosolja azt. Ha csak tan√°csot, seg√≠ts√©get k√©r√ľnk tŇĎl√ľk, minden esetben hasznos, korrekt v√°laszokat kapunk. Szolg√°ltat√°saikkal, emberi hozz√°√°ll√°sukkal a legmesszebbmenŇĎkig el√©gedettek vagyunk, csak aj√°nlani tudjuk ŇĎket mindenkinek.

Hegyi Sándor / Szigetszentmiklós
blank

Amennyiben rag√°lyos lenne Budav√°ry Tam√°s munkav√©gz√©s√©nek a st√≠lusa, akkor m√°r j√≥ ir√°nyba tartana az orsz√°g. Igaz√°n hivat√°s√°nak tekinti a munk√°j√°t. Felk√©sz√ľlt, praktikus, figyel a kliens ig√©ny√©re, pontos, prec√≠z. Az elŇĎzŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©p szerelŇĎnek mindig csak a gondterhelt arc√°t l√°ttam. Tam√°s a sikerei hat√°s√°ra magabiztosan ny√ļl a sz√°m√≠t√≥g√©pekhez, melyek ezt nagyon szeretik.

Kriston Andrea / Budapest XII. ker√ľlet
blank

Korrekt szolg√°ltat√°s, j√≥ √°r/√©rt√©k ar√°ny. A megbesz√©lt idŇĎben √©rkezik, gyors √©s szakszerŇĪ hibaelh√°r√≠t√°s, mind hardveres mind szoftveres szinten. Nem csak azzal foglalkozik, hogy az adott probl√©m√°t megoldja, hanem ha a helysz√≠nen b√°rmif√©le a sz√°m√≠t√≥g√©ppel √©s annak haszn√°lat√°val kapcsolatos anom√°li√°t l√°t, akkor arra tan√°csot ad (pl rossz helyen van a h√°z √©s √≠gy nem szellŇĎzhet el√©gg√©, milyen eg√©rpad illik a j√°t√©k st√≠lusomhoz, milyen v√≠rusirt√≥t haszn√°ljak, megfelelŇĎ szintŇĪ-e a videok√°rty√°m), √©s ek√∂zben minden k√©rd√©semre t√ľrelmesen v√°laszol. Nem mell√©kes, hogy Tam√°s nagyon pozit√≠v szem√©lyis√©g. M√°r az elsŇĎ tal√°lkoz√°sunk sor√°n sem volt az az √©rz√©sem, hogy egy ‚Äěidegen mesterember‚ÄĚ van itt, aki t√°vols√°gtart√≥an, misztifik√°ltan csin√°l valamit. SŇĎt √ļgy √©reztem, mintha egy r√©gi ismerŇĎs√∂m beugrott volna, hogy seg√≠tsen nekem. Azaz ezek a szervizek g√∂rd√ľl√©kenyen, flottul, kellemesen zajlanak.

SzŇĎke Albert / Budapest I. ker√ľlet
blank

Lassan 5 √©ves laptopom alaplap hib√°s lett, viszont az √ļj alaplap dr√°g√°bb lett volna mint maga az eg√©sz g√©p. P√°r helyen pr√≥b√°lkoztam m√°r, de mindenhol csak az √°ltal√°nos teszteket v√©gezt√©k el, amit √©n magam is meg tudtam tenni otthon. A PCMENTOR-n√°l viszont egy alapos bevizsg√°l√°s ut√°n sz√≥ltak, hogy mi a baja, √©s jav√≠that√≥. Az alkatr√©sz √©rkez√©s√©t kellett csak megv√°rni. Minden l√©p√©srŇĎl t√°j√©koztat√°st kaptam, az √°rat m√°r az elej√©n tudtam √©s a v√©g√©n m√©g olyan hib√°t is kijav√≠tottak a g√©pen amirŇĎl eredetileg nem volt sz√≥. Csillagos √∂t√∂s mind kommunik√°ci√≥ban, hozz√°√°ll√°sban √©s technikai megval√≥s√≠t√°sban!

Czirko Csaba / Budapest XIV. ker√ľlet
blank

Az 5 √©ves notebookom m√°r egy ideje lelassult, felmelegedett. Alaposan √°tvizsg√°lt√°k a g√©pet. HŇĪtŇĎ ventil√°tor tiszt√≠t√°s, paszt√°z√°s lett belŇĎle, sŇĎt, egy kilazult csavart is √©szrevettek, √©s megh√ļzt√°k. A g√©pem kb. 2x gyorsabb lett (dupla FPS), √©s m√°r nem melegszik t√ļl. A szerviz maga nem olcs√≥, de az eredm√©nyek ut√°n nem sajn√°ltam r√° a p√©nzt. A kiszolg√°l√°s kedves volt, √©rtenek a dolgukhoz. Csak is aj√°nlani tudom ūüôā

K√°ntor Bal√°zs / Budapest XI. ker√ľlet

√úGYFELEINK V√ČLEM√ČNYE R√ďLUNK

Olvassa el √ľgyfeleink v√©lem√©ny√©t (kattintson a log√≥ra) szolg√°ltat√°sainkr√≥l a Facebook oldalunkon, vagy a Google rendszer√©ben:

5 / 4.9
159 értékelés

5 / 4.8
1127 értékelés

MI√ČRT MINKET V√ĀLASSZON?

100% GARANCI√ĀT V√ĀLLALUNK AZ
ELV√ČGZETT MUNK√ĀINKRA

Hisz√ľnk magunkban. Tudjuk, hogy minden esetben a lehetŇĎ legjobb megold√°st ny√ļjtjuk √Ėnnek. A munk√°nk√©rt cser√©ben csak abban az esetben kell fizetnie, ha a bejelentett hib√°t megoldjuk. Ha nem tudn√°nk megoldani, akkor nem kell fizetnie semmi sem. Se bevizsg√°l√°si d√≠jat, se munkad√≠jat.

AZ ORSZ√ĀG LEGJOBB SZAKEMBEREI DOLGOZNAK N√ĀLUNK

Szigor√ļ szakmai felv√©teli van n√°lunk, csak a legjobb szakembereket vesz√ľk fel. 100 jelentkezŇĎbŇĎl csak egynek siker√ľl teljes√≠teni a k√∂vetelm√©nyeket. Munkat√°rsaink 90 sz√°zal√©ka 15 √©ve jav√≠t napi szinten sz√°m√≠t√≥g√©peket √©s laptopokat.

NINCSENEK REJTETT K√ĖLTS√ČGEINK

√ĀttekinthetŇĎ az √°rlist√°nk, pontosan kisz√°molhat√≥ak a jav√≠t√°si k√∂lts√©gek meglepet√©sek n√©lk√ľl. ElŇĎre egyeztetj√ľk √Ėnnel a pontos munkad√≠jakat, az alkatr√©sz k√∂lts√©geket, √©s csak az elfogadott √°raj√°nlat eset√©n kezdj√ľk meg a jav√≠t√°st.

EGYSZERŇįEN MEGK√ĖZEL√ćTHETŇźEK
AZ ÜZLETEINK. 

√úzleteinket 38 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√∂megk√∂zleked√©si eszk√∂zzel is el√©rheti. A meg√°ll√≥k maximum 300 m√©terre vannak √ľzleteinktŇĎl. EgyszerŇĪen el√©rhetŇĎek vagyunk g√©pkocsival is, √ľzleteink forgalmas csom√≥pontok k√∂zel√©ben helyezkednek el, √≠gy t√∂bb ir√°nyb√≥l √©s neh√©zs√©g n√©lk√ľl el√©rhetŇĎek. Parkol√≥helyet is tal√°lni fog 200 m√©teren bel√ľl.

T√ĖBB MINT 30 000 EL√ČGEDETT √úGYFEL√úNK VAN

√úgyfeleink 98%-a el√©gedett vel√ľnk. A Budapesti sz√°m√≠t√≥g√©p √©s laptop szervizek k√∂z√ľl vel√ľnk a legel√©gedettebbek az √ľgyfelek a Google √©s a Facebook √©rt√©kel√©sek alapj√°n.

MŇįK√ĖDŇź, LEINFORM√ĀLHAT√ď C√ČG VAGYUNK

T√∂bb, mint 14 √©ve folyamatosan mŇĪk√∂d√ľnk, v√°ltozatlan a telefonsz√°munk, c√©g√ľnk, c√©gvezetŇĎnk. EllenŇĎrizheti, kire b√≠zza szem√©lyes, c√©ges adatait, sz√°m√≠t√≥g√©p√©t, laptopj√°t, eszk√∂zeit. FelelŇĎss√©g √©s √©rt√©kbiztos√≠t√°st k√∂t√∂tt√ľnk minden hozz√°nk leadott eszk√∂zre. Minden munkafolyamatr√≥l kamer√°val r√∂gz√≠t√ľnk.¬†A r√≥lunk men√ľ pont alatt megtal√°l minden fontos inform√°ci√≥t.¬†¬†

N√ĀLUNK T√ČNYLEG √ĖN A LEGFONTOSABB

Szerviz√ľnkben a lehetŇĎ leggyorsabban kiszolg√°ljuk √Ėnt, ez maxim√°lisan 5 perc! N√°lunk nem kell 10-15 percet v√°rakoznia mire sorra ker√ľl! Nem tartjuk fel, tudjuk, hogy az √Ėn ideje is √©rt√©kes. Am√≠g √Ėnt ki nem szolg√°ltuk, nem fogadunk telefonh√≠v√°sokat, nem szolg√°lunk ki m√°sokat, nem jav√≠tunk m√°sik eszk√∂z√∂ket, nem adminisztr√°lunk.

RENDELKEZ√úNK T√ĖBB √úZLETTEL
√ČS H√ĀZHOZ IS MEGY√úNK

Budapesten h√°rom √ľzletben is tudjuk fogadni. Sz√ľks√©g eset√©n h√°zhoz is megy√ľnk, √©s ha lehets√©ges, akkor ott jav√≠tjuk meg eszk√∂z√©t. Illetve vannak olyan probl√©m√°k amit csak √Ėnn√©l lehet megjav√≠tani, pl: internet √©s h√°l√≥zati probl√©m√°k, h√°l√≥zati nyomtat√≥ / adatt√°rol√≥ be√°ll√≠t√°s. ElŇĎfordulnak olyan esetek is amikor nem lehet a sz√°m√≠t√≥g√©pet / laptopot szervizbe leadni, mert k√©nyes adatok vannak rajta, vagy n√©lk√ľl√∂zhetetlen egy munkafolyamathoz.

INTERNETEN KERESZTÜL IS
TUDUNK SEG√ćTENI √ĖNNEK

Az enged√©ly√©vel Interneten kereszt√ľl is be tudunk jelentkezni sz√°m√≠t√≥g√©p√©re, laptopj√°ra. A kisebb be√°ll√≠t√°si probl√©m√°kat √≠gy is meg tudjuk oldani. Ezzel idŇĎt √©s k√∂lts√©get sp√≥rolhat meg.¬†

T√ĖBBF√ČLE SZ√ĀM√ćT√ĀSTECHNIK√ĀVAL KAPCSOLATOS K√ČRD√ČS√ČVEL FORDULHAT HOZZ√ĀNK

FŇĎ tev√©kenys√©g√ľnk a laptopok √©s az asztali sz√°m√≠t√≥g√©pek hardveres √©s szoftveres szervizel√©se. Ezen k√≠v√ľl rendszergazdai szolg√°ltat√°sokat is v√°llalunk. Tov√°bb√° foglalkozunk adatment√©ssel √©s h√°l√≥zati hibaelh√°r√≠t√°ssal is. Ha √ļj laptopra, sz√°m√≠t√≥g√©pre, nyomtat√≥ra vagy b√°rmilyen informatikai eszk√∂zre lenne sz√ľks√©ge, akkor azokat is be tudjuk szerezni √©s √ľzembe helyezni. Tan√°csokat is adunk, hogy ezek k√∂z√ľl √Ėnnek mit √©rdemes v√°lasztania.

WINDOWS TELEP√ćT√ČSISMERŇźS / INFORMATIKUSOLCS√ď / HANYAG LAPTOP SZERVIZPCMENTOR
Hib√°s mem√≥ria eset√©n a megfelelŇĎ mem√≥ri√°ra tudjuk kicser√©lni a hib√°s mem√≥ri√°t?NEMIGEN
EllenŇĎrizz√ľk az adathordoz√≥¬† (merevlemez (HDD) / SSD) √°llapot√°t?NEMIGEN
Hib√°s merevlemez (HDD) / SSD eset√©n a megfelelŇĎre ki tudjuk cser√©lni?NEMIGEN
EllenŇĎrizz√ľk a laptop belsŇĎ hŇĎm√©rs√©kleteit?NEMIGEN
T√ļlmeleged√©s eset√©n szakszerŇĪen, roncsol√°s mentesen sz√©t tudjuk szedni, √©s ki tudjuk tiszt√≠tani a laptopot?NEMIGEN
A laptop gy√°rt√≥ja √°ltal t√°mogatott Windows rendszert telep√≠tj√ľk?NEMIGEN
MegfelelŇĎen telep√≠tj√ľk, √©s √°ll√≠tjuk be a Windows rendszert?NEMIGEN
Telep√≠t√©s ut√°n elv√©gezz√ľk a fontos biztons√°gi be√°ll√≠t√°sokat?NEMIGEN
Be√°ll√≠tjuk a Windowst a gyorsabb, egyszerŇĪbb haszn√°latra?NEMIGEN
A laptop gy√°rt√≥ oldal√°r√≥l feltelep√≠tj√ľk az eszk√∂zillesztŇĎ programokat?NEMIGEN
Gondoskodunk a megfelelŇĎ v√≠rus v√©delemrŇĎl?NEMIGEN
Feltelep√≠tj√ľk az √∂sszes n√©lk√ľl√∂zhetetlen felhaszn√°l√≥i programot?NEMIGEN
Garanci√°t v√°llalunk a munk√°nkra?NEMIGEN
Nyitva tart√°si idŇĎben el√©rhetŇĎek vagyunk, ha k√©rd√©s mer√ľlne fel az √ļj rendszerrel kapcsolatosan?NEMIGEN
Egy√©ni /speci√°lis (Pl. sz√°ml√°z√≥ program, levelezŇĎ program, abevjava, stb. ) programokat is fel tudunk telep√≠teni √©s be√°ll√≠tani.?NEMIGEN
Az √∂sszes Windows friss√≠t√©st feltelep√≠tj√ľk a laptopra?NEMIGEN
K√©r√©s√©re minden f√°jlr√≥l / dokumentumr√≥l / k√∂nyvt√°rr√≥l biztons√°gi ment√©st k√©sz√≠t√ľnk, amit 30 napig t√°rolunk?NEMIGEN
Interneten kereszt√ľl is tudunk √Ėnnek seg√≠teni?NEMIGEN
A levelezését / kedvenceit / nyomtatóit / egyéni beállításait is vissza tudjuk állítani?NEMIGEN
Telep√≠t√©s ut√°n az √∂sszes rendszer friss√≠t√©st feltelep√≠tj√ľk?NEMIGEN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk