LAPTOP KIJELZŐ CSERE

Mi a probléma?

Többféle tünete is lehet annak, hogy a a laptop kijelzőjét ki kell cserélni, mert tönkrement. Az esetek többségében valamilyen fizikai erőhatás érte, ezért megroppant vagy betört.

Ebből adódik, hogy csak a kijelző egy részén van kép, vagy tele van színes csíkokkal. Előfordul az is, hogy egyszerűen magától elromlik a kijelző elektronikája és ezért fekete, halvány, vagy foltos a kép. A felépítéséből adódóan a laptop kijelzőket nem lehet javítani, csak egy az egyben cserélni lehet. 

Tudjuk a megoldást!

Hogyan cseréljük ki laptopja kijelzőjét?

1. Megállapítjuk a hibát

Ha a laptop bekapcsolása után a kijelző fekete marad és a laptop nem ad képet, akkor még nem biztos, hogy a kijelzővel van probléma. Lehet alaplappal, BIOS-al, memóriával, szalagkábellel, vagy a grafikus vezérlővel is gond. Ha az Ön laptopjának kijelzője színes csíkokkal van tele, vagy csak a képernyő egy részén van kép, akkor biztos, hogy a kijelző ment tönkre.

2. Eltávolítjuk a kijelző keretét

A legtöbb laptopnál a kijelzőt egy vékony műanyag keret veszi körül, ami óvatosan lepattintható róla, így hozzá lehet férni a kijelzőt tartó zsanérokhoz, és csavarokhoz.

3. Eltávolítjuk a hibás kijelzőt

Általában két zsanér és néhány csavar tartja a helyén a laptop kijelzőt. Ezeket eltávolítjuk és lehúzzuk a kijelzőről a szalagkábelt, így már eltávolítható a laptopból a hibás kijelző:

4. Beszereljük az új kijelzőt

Beszereljük a helyére az új kijelzőt, szükség esetén összecsavarjuk a zsanérokkal és csatlakoztatjuk hozzá a szalagkábelt.

5. Ellenőrizzük az új kijelzőt

Eltávolítjuk a védőcsomagolást a kijelzőről, bekapcsoljuk a laptopot és ellenőrizzük, hogy ad e képet, nem e hibás, nincs e pixel hiba rajta.

6. Visszapattintjuk a kijelző keretét

Utolsó lépésként visszapattintjuk a kijelző keretét, és kívülről megtisztítjuk laptopját, és készen is vagyunk.

GARANCIA

Amennyiben nem tudnánk kicserélni laptopja kijelzőjét, önnek semmit sem kell fizetnie!

Minden kijelzőre 1 év garanciát vállalunk!

Mit tegyen most?

Hozza el szervizünkbe laptopját. Kollégák megvizsgálják, hogy mi a hibája. Ez átlagosan ez 1 munkanapot vesz igénybe. Telefonon értesítjük, hogy mi a hibája a laptopjának. Ha a kijelző a hibás, akkor telefonon egyeztetjük, hogy a kijelző mennyibe kerül, mikorra tudjuk beszerezni, és beépíteni. Az esetek 90 százalékában 2 napon belül beszerezzük és kicseréljük a laptopja kijelzőjét.

A legtöbb esetben a kijelző és a beszerelés költsége összesen 34 000 – 39 000 Ft-ba kerül. Ritka, speciális vagy itthon nem kapható kijelzőket is be tudunk szerezni. Ha a laptopot bekapcsolja, de fekete marad a képernyő, akkor általában nem a kijelzővel van a gond, hanem a grafikus vezérlővel vagy az alaplappal. Ennek a bevizsgálása 3 – 5 munkanapot vesz igénybe, javítási ideje, illetve az ára pedig a problémától függ.

Kattintson a felső menüsorban az „elérhetőségek” menüpontra és ott megtalálja, hogy hol vannak az üzleteink, hogyan juthat el hozzánk, a nyitva tartási időnket, illetve hogy milyen telefonszámokon érhet el minket.

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Miért minket válasszon?

100% garanciát vállalunk az elvégzett munkáinkra
Hiszünk magunkban. Tudjuk, hogy minden esetben a lehető legjobb megoldást nyújtjuk Önnek. A munkánkért cserében csak abban az esetben kell fizetnie, ha a bejelentett hibát megoldjuk. Ha nem tudnánk megoldani, akkor nem kell fizetnie semmi sem. Se munkadíjat, se kiszállási költséget, se bevizsgálási díjat.
Számítógépes problémáinak a 99%-ra találunk megoldást
Szinte minden problémára találunk valamilyen megoldást. Több, mint tízezer különböző hibát oldottunk meg az évek alatt. Minden munkatársunk minimum OKJ bizonyítvánnyal rendelkezik és legalább 7 éve dolgozik számítógép és laptop szervizesként. Ezen felül folyamatosan képezzük magunkat, ezért lépést tudunk tartani a számítástechnika gyorsan változó világával.
Nincsenek rejtett költségeink
Áttekinthető az árlistánk, pontosan kiszámolhatóak a javítási költségek meglepetések nélkül. Előre egyeztetjük Önnel a pontos munkadíjakat, az alkatrész költségeket, és csak az elfogadott árajánlat esetén kezdjük meg a javítást.
Helyszíni kiszállás esetén óradíjas szolgáltatásban dolgozunk
Ha önnél kell valamilyen hibaelhárítást elvégezni, akkor egy időben egyszerre több hibát / laptopot / számítógépet is tudunk javítani. Ezért lényegesen kevesebbe kerül a hibák javítása, mint ha külön-külön tételesen számolnánk el a hibák javítását. Például: kiszállási díj, hiba meghatározása, portalanítás, periféria telepítése, programtelepítés, frissítés, reklámok eltüntetése, víruskereső telepítése, vírus irtás, router beállítás, stb.
Több mint 5 000 elégedett ügyfelünk van
Ügyfeleink 98%-a elégedett velünk. A referenciák menüpontra kattintva olvassa el ügyfeleink véleményét szolgáltatásainkról, munkatársainkról, cégünkről. A Facebook oldalunkat is érdemes megnéznie.
Működő, leinformálható cég vagyunk
Ellenőrizheti, hogy kit hív ki otthonába, üzletébe és kire bízza személyes és céges adatait, számítógépét, laptopját, eszközeit. Az elérhetőségek / céges adatok menüpontnál megtalál rólunk minden fontos információt. Ezeken a weboldalakon további információkat szerezhet cégünkről: feketelista.hu, e-beszamolo.kim.gov.hu, google.hu, facebook.com
Nálunk tényleg Ön a legfontosabb
Szervizünkben a lehető leggyorsabban kiszolgáljuk Önt, ez maximálisan 5 perc! Nálunk nem kell 25-30 percet várakoznia mire sorra kerül! Nem tartjuk fel, tudjuk, hogy az Ön ideje is értékes. Amíg Önt ki nem szolgáltuk, nem fogadunk telefonhívásokat, nem szolgálunk ki másokat, nem javítunk másik eszközöket, nem adminisztrálunk.
Rendelkezünk saját szervizhelyiséggel és házhoz is megyünk
Szükség esetén házhoz is megyünk. Vannak olyan problémák amit csak Önnél lehet megjavítani. Leginkább internet és hálózati problémák. Sok olyan esettel is találkozunk, amikor nem lehet egy – egy számítógépet / laptopot szervizbe leadni. (kényes adatok, nélkülözhetetlen munkagép)
Távolról is tudunk segíteni önnek
Interneten keresztül be tudunk jelentkezni számítógépére, laptopjára. A kisebb beállítási problémákat így is meg tudjuk oldani. Ezzel nagyon sok időt és pénzt spórolhat meg.
Többféle számítástechnikával kapcsolatos kérdésével fordulhat hozzánk
Fő tevékenységünk a laptopok és az asztali számítógépek hardveres és szoftveres szervizelése. Ezen kívül rendszergazdai szolgáltatásokat is vállalunk. Továbbá foglalkozunk adatmentéssel és hálózati hibaelhárítással is. Ha új laptopra, számítógépre, nyomtatóra vagy bármilyen informatikai eszközre lenne szüksége, akkor azokat is be tudjuk szerezni és üzemelni. Tanácsokat is adunk, hogy ezek közül Önnek mit érdemes választania.

Figyelmeztetés

Ha Ön már nem költene laptopjára 35 000 – 39 000 forintot, akkor is hozza el nekünk, mert le tudjuk menteni róla a fontos adatait. (képek, dokumentumok, videók, stb). Illetve állapotától és típusától függően akár felvásároljuk laptopját alkatrésznek.

Kattintson a felső menüsorban az „elérhetőségek” menüpontra és ott megtalálja, hogy hol van a szervizünk, hogyan juthat el hozzánk, a nyitva tartási időnket, illetve hogy milyen telefonszámokon érhet el minket.

Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz