LAPTOP KARBANTARTÁS

ÖNT IS IDEGESÍTI, HOGY LASSÚ A LAPTOPJA?

A probléma

Tudjuk milyen érzés 3 - 4 percig várakozni mire betölt a Windows rendszere. Aztán hosszú percek telnek el mire meg tud nyitni egy böngészőt vagy egy levelező programot. A Windows rendszerével együtt nagyon sok olyan program és szolgáltatás elindul, amit Ön egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán használ. Ezek a programok mind lassítják a laptopja elindulását, illetve a későbbi használatot is. Ismerjük azt a problémát is, amikor elindít egy böngésző programot (Google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer) és nem a kedvenc weboldala töltődik be, hanem egy ismeretlen kereső, esetleg egy reklám weboldal, vagy egy olyan weboldal, amit ön nem szeretne. Aztán ezeket a nem kívánatos weboldalakat minden esetben be is kell zárnia. Internetezés közben feljönnek zavaró reklámok, ablakok, amikre ön nem is kattintott rá. Ezek is mind lassítják a laptopja működését, illetve kedvenc weboldalai betöltődési idejét. Ezeken felül időnként maguktól felugranak  programok és ablakok, amiket Ön nem szeretne, de ennek ellenére mindig ajánlanak Önnek valamit.

Tudjuk a megoldást!

Hogyan gyorsítjuk fel laptopját?

1. Ellenőrizzük a merevlemezét

Sok esetben azért nagyon lassú a laptopja, mert a merevlemez állapota romlik. Ezért tudja egyre lassabban megnyitni az programjait, fájljait. A merevlemez az az alkatrésze a laptopjának, amin a Windows rendszere, programjai, képei, dokumentumai, zenéi, videói, stb. vannak. Ezen tárolódik minden könyvtár és fájl. Ha leromlott a merevlemez állapota, akkor azt ki kell cserélni.

2. Ellenőrizzük a laptopja belső hőmérsékleteit

Gyakran azért is lassul le laptopja, mert túlmelegszik. Idővel kosz, por és szösz kerül a hűtőrendszerébe, és a hűtőrendszere már nem tudja optimális hőmérsékleten tartani a laptopja alkatrészeit. Ezért azok az alkatrészek, amik hűtést igényelnek, visszavesznek a teljesítményükből, hogy megóvják magukat a károsodástól. De ha évekig nincs kitakarítva a hűtőrendszer, akkor sajnos ezek az alkatrészek tönkre mehetnek, és nagyon költségessé válik a javításuk. Ezért érdemes a laptopját maximum 2 évente kitisztíttatni.

3. Eltávolítjuk a felesleges FÁJLOKAT

Eltávolítjuk az internetes előzményeket, az ideiglenes rendszerfájlokat. Kiürítjük a lomtárat és kitisztítjuk a rendszerleíró adatbázist. Eltávolítjuk a felesleges programokat. Évek alatt, ahogyan Ön használja a laptopját, rengeteg felesleges dolog keletkezik rajta, amik lassítják a használatát.

4. Lefuttatunk egy víruskereső programot

Eltávolítjuk a vírusokat, kémprogramokat, fenyegetéseket. Átlagosan 150-200 fertőzést találunk minden egyes laptopon, ami hozzánk kerül. Ezek mind lassítják a laptopja működését.

5. Kikapcsoljuk a Windows rendszerrel feleslegesen elinduló programokat

Rengeteg program és szolgáltatás elindul a Windows rendszerével együtt, akkor is, ha ezeket nem használja. Ezek mind lassítják a betöltődést, és a későbbi használatot is. Átlagosan 10-15 olyan program és szolgáltatás is elindul a rendszerével, amiket Ön nem is használ. Ezeket kikapcsoljuk, hogy ne induljanak el maguktól, de szükség esetén bármikor vissza lehet kapcsolni az automatikus indításukat.

6. Frissítjük a felhasználói programjait

Pl. Chrome, Firefox, Adobe Reader, Java, VLC, stb. Sokszor előfordul, hogy egy weboldal vagy program azért nem működik megfelelően, mert régi beállításokat, technológiákat használ.

7. Kitakarítjuk az internetes böngészőit.(Chrome, Firefox, Explorer)

Sok vírus, felesleges kiegészítő program telepíti fel magát a háttérben böngészőibe, amik ezek után nem kívánt weboldalakat, reklámokat jelenít meg az Ön számára.

8. Feltelepítünk egy reklámblokkoló programot

Feltelepítünk a böngészőibe egy olyan programot, ami blokkolja a weboldalakon a reklámokat. Ezek után gyorsabban fognak betöltődni kedvenc weboldalai és lényegesen kevesebb reklám lesz rajtuk.

9. Naprakészre frissítjük a Windows rendszerét

A Windows frissítések azért fontosak, mert megelőzhetik vagy kijavíthatják a rendszer hibáit, javíthatják a teljesítményt, illetve biztonságosabbá teszik azt. Ezen kívül új funkciókat, új eszközmeghajtó programokat (driver) tartalmazhatnak. 

10. Feltelepítünk egy távsegítség programot

Ez a program arra jó, hogy az Ön engedélyével be tudunk jelentkezni laptopjára az interneten keresztül. Ha legközelebb csak egy apróbb beállítási probléma lesz a laptopjával, akkor elég csak felhívnia minket telefonon és mi távolról tudunk segíteni Önnek. Ezzel kényelmesebbé, olcsóbbá és gyorsabbá válik a hiba javítása.

11. Feltelepítünk egy korszerű, gyors és ingyenes vírusvédelmi programot

A legtöbb esetben azért van tele vírusokkal a laptopja, mert a vírusvédelmi programja az évek alatt nem volt frissítve, illetve nem volt futtatva. Azzal is sokszor találkozunk, hogy egy rossz hatékonyságú víruskereső program van a laptopján, ami hiába van frissítve, nem képes felismerni és semlegesíteni a kártevőket és vírusokat.
Víruskereső
Nézze meg ezt a 4 perces videót, hogy mennyivel tudjuk felgyorsítani laptopját!

Garancia

Amennyiben nem tudnánk megoldani laptopja lassulási problémáját,
Önnek semmit sem kell fizetnie!

Minden elvégzett munkánkra
100% garanciát vállalunk!

Mit tegyen most?


Hozza el
laptopját valamelyik szervizünkbe és mi ott elvégezzük a szükséges javításokat. Átlagosan 3-5 munkanapra kell nálunk hagynia. A laptop karbantartás díja 12 000 forintba kerül.. Ezzel átlagosan 50-100% gyorsulást lehet elérni. Ha ennél még gyorsabbat szeretne, akkor van lehetőség a laptop felújítására is. Bevizsgáljuk, hogy a laptop melyik alkatrésze okozza a lassulást, és kicseréljük egy gyorsabbra, korszerűbbre. A legtöbb esetben a merevlemez fogja vissza a laptopok teljesítményét, ezt kell kicserélni egy  SSD meghajtóra. Ez a legtöbb laptopnál 300 - 500 százalékos gyorsulást eredményez. 

Abban az esetben, ha azért is nagyon lassú a laptopja, mert valami fizikai probléma is van vele, pl. meghibásodott a merevlemeze vagy túlmelegszik, esetleg véletlenszerűen lefagy, akkor annak további költségei lehetnek. Ezeket a hibákat csak egy teljes bevizsgálás után tudjuk megállapítani és csak ez után tudjuk megmondani, hogy ez milyen további költségekkel járhat. Természetesen mielőtt elvégeznénk a szükséges javításokat, értesítjük Önt telefonon és tájékoztatjuk a felmerülő többlet költségekről, és csak az Ön beleegyezése után végezzük el a javításokat.

Kattintson a felső menüsorban az „elérhetőségek” menüpontra és ott megtalálja, hogy hol van a szervizünk, hogyan juthat el hozzánk, a nyitva tartási időnket, illetve hogy milyen telefonszámokon érhet el minket.

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Miért minket válasszon?

100% garanciát vállalunk az elvégzett munkáinkra
Hiszünk magunkban. Tudjuk, hogy minden esetben a lehető legjobb megoldást nyújtjuk Önnek. A munkánkért cserében csak abban az esetben kell fizetnie, ha a bejelentett hibát megoldjuk. Ha nem tudnánk megoldani, akkor nem kell fizetnie semmi sem. Se munkadíjat, se kiszállási költséget, se bevizsgálási díjat.
Számítógépes problémáinak a 99%-ra találunk megoldást
Szinte minden problémára találunk valamilyen megoldást. Több, mint tízezer különböző hibát oldottunk meg az évek alatt. Minden munkatársunk minimum OKJ bizonyítvánnyal rendelkezik és legalább 7 éve dolgozik számítógép és laptop szervizesként. Ezen felül folyamatosan képezzük magunkat, ezért lépést tudunk tartani a számítástechnika gyorsan változó világával.
Nincsenek rejtett költségeink
Áttekinthető az árlistánk, pontosan kiszámolhatóak a javítási költségek meglepetések nélkül. Előre egyeztetjük Önnel a pontos munkadíjakat, az alkatrész költségeket, és csak az elfogadott árajánlat esetén kezdjük meg a javítást.
Helyszíni kiszállás esetén óradíjas szolgáltatásban dolgozunk
Ha önnél kell valamilyen hibaelhárítást elvégezni, akkor egy időben egyszerre több hibát / laptopot / számítógépet is tudunk javítani. Ezért lényegesen kevesebbe kerül a hibák javítása, mint ha külön-külön tételesen számolnánk el a hibák javítását. Például: kiszállási díj, hiba meghatározása, portalanítás, periféria telepítése, programtelepítés, frissítés, reklámok eltüntetése, víruskereső telepítése, vírus irtás, router beállítás, stb.
Több mint 5 000 elégedett ügyfelünk van
Ügyfeleink 98%-a elégedett velünk. A referenciák menüpontra kattintva olvassa el ügyfeleink véleményét szolgáltatásainkról, munkatársainkról, cégünkről. A Facebook oldalunkat is érdemes megnéznie.
Működő, leinformálható cég vagyunk
Ellenőrizheti, hogy kit hív ki otthonába, üzletébe és kire bízza személyes és céges adatait, számítógépét, laptopját, eszközeit. Az elérhetőségek / céges adatok menüpontnál megtalál rólunk minden fontos információt. Ezeken a weboldalakon további információkat szerezhet cégünkről: feketelista.hu, e-beszamolo.kim.gov.hu, google.hu, facebook.com
Nálunk tényleg Ön a legfontosabb
Szervizünkben a lehető leggyorsabban kiszolgáljuk Önt, ez maximálisan 5 perc! Nálunk nem kell 25-30 percet várakoznia mire sorra kerül! Nem tartjuk fel, tudjuk, hogy az Ön ideje is értékes. Amíg Önt ki nem szolgáltuk, nem fogadunk telefonhívásokat, nem szolgálunk ki másokat, nem javítunk másik eszközöket, nem adminisztrálunk.
Rendelkezünk saját szervizhelyiséggel és házhoz is megyünk
Szükség esetén házhoz is megyünk. Vannak olyan problémák amit csak Önnél lehet megjavítani. Leginkább internet és hálózati problémák. Sok olyan esettel is találkozunk, amikor nem lehet egy – egy számítógépet / laptopot szervizbe leadni. (kényes adatok, nélkülözhetetlen munkagép)
Távolról is tudunk segíteni önnek
Interneten keresztül be tudunk jelentkezni számítógépére, laptopjára. A kisebb beállítási problémákat így is meg tudjuk oldani. Ezzel nagyon sok időt és pénzt spórolhat meg.
Többféle számítástechnikával kapcsolatos kérdésével fordulhat hozzánk
Fő tevékenységünk a laptopok és az asztali számítógépek hardveres és szoftveres szervizelése. Ezen kívül rendszergazdai szolgáltatásokat is vállalunk. Továbbá foglalkozunk adatmentéssel és hálózati hibaelhárítással is. Ha új laptopra, számítógépre, nyomtatóra vagy bármilyen informatikai eszközre lenne szüksége, akkor azokat is be tudjuk szerezni és üzemelni. Tanácsokat is adunk, hogy ezek közül Önnek mit érdemes választania.

Figyelmeztetés

Ne halogassa tovább laptopja karbantartását! Hozza el hozzánk minél előbb! Ennél már csak lassabb és instabilabb lehet a laptopja. Ha évek óta nem volt kitisztítva, akkor a túl sok hő miatt akár teljesen tönkre is mehet. Illetve ha laptopja merevlemeze rossz állapotban van, akkor az adatait (képek, dokumentumok, videók, programok) el is elveszítheti örökre!

Ha fontos önnek a laptopja, akkor hozzánk hozza el! Ne bízza "szakértőkre" vagy "pince szervizekre", mert a legtöbb esetben a szakértelem és a felszerelés hiánya miatt ők olyan károkat okoznak a laptopjában, amit utána már lehetetlen megjavítani, vagy többszörösébe kerül a javítás. Az évek alatt mi már több, mint 1000 db laptopnak a gyorsítását, felújítását végeztük el sikeresen.  

Kattintson a felső menüsorban az „elérhetőségek” menüpontra és ott megtalálja, hogy hol van a szervizünk, hogyan juthat el hozzánk, a nyitva tartási időnket, illetve hogy milyen telefonszámokon érhet el minket.

Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz