blank

MI√ČRT NEM KAPCSOL BE A LAPTOP?

Sok oka lehet annak, hogy a laptop¬†nem kapcsol be, vagy bekapcsol, de¬†fekete marad a k√©pernyŇĎ:¬†

1. Meghib√°sodott a grafikus vez√©rlŇĎ (GPU).
2. Elromlott a¬†mem√≥ria √©s processzor vez√©rlŇĎ (√©szaki h√≠d).
3. Folyadék folyt a laptopba és zárlatot okozott.
4.¬†Meghib√°sodott a¬†BIOS¬†√©s¬†nem t√∂ltŇĎdik be.
5.¬†Elromlott a¬†perif√©ria vez√©rlŇĎ (d√©li h√≠d).
6. A memória hibásodott meg.
7.¬†A¬†t√∂ltŇĎt rossz helyre pr√≥b√°lt√°k csatlakoztatni √©s ez alaplapi z√°rlatot okozott.
8. A tápáramkör hibásodott meg.
9.¬†KBC vez√©rlŇĎ romlott el.
10. A processzor (CPU) hibásodott meg.
11. Az akkumulátor lett zárlatos.
12.¬†A¬†t√∂ltŇĎ hib√°sodott meg / nem a laptophoz val√≥.
13. Kontakt hibás a memória.
14. A¬†PCH vez√©rlŇĎ hib√°sodott meg.
15. Egy kondenzátor / FET hibásodott meg.
16.¬†Nem szakszerŇĪen lett kitiszt√≠tva / sz√©tszedve.

A laptop alaplap jav√≠t√°s k√∂lts√©ges jav√≠t√°s, mert speci√°lis szak√©rtelem / felszerel√©s / alkatr√©szek kellenek hozz√°. Viszont m√©g mindig¬†sokkal gazdas√°gosabb¬†az alaplap jav√≠t√°sa, mint egy¬†√ļj alaplap¬†(t√≠pust√≥l f√ľggŇĎen 100 ezer √©s 250 ezer forint k√∂z√∂tt), vagy egy¬†√ļj laptop v√°s√°rl√°sa.

blank

 

SZ√ČTSZERELJ√úK

Ahhoz, hogy meg lehessen¬†hat√°rozni, hogy¬†mi a hib√°ja¬†a laptopj√°nak, a legt√∂bb esetben sz√©t kell szerelj√ľk:

blank
blank
blank
blank

 

MEGKERESS√úK A MEGHIB√ĀSODOTT ALKATR√ČSZT

K√ľl√∂nb√∂zŇĎ elektromos m√©r√©sekkel / tesztekkel¬†meghat√°rozzuk, hogy melyik alkatr√©sz¬†hib√°sodott¬†meg az alaplapon. Ehhez egy speci√°lis tud√°s sz√ľks√©ges.¬† Nagyon kev√©s laptop szervizesnek van ilyen k√©pzetts√©ge.

blank
blank

 

KICSER√ČLJ√úK A HIB√ĀS ALKATR√ČSZT

Hib√°t√≥l f√ľggŇĎen¬†kicser√©lj√ľk¬†a meghib√°sodott¬†alkatr√©szt¬†az alaplapon. Az esetek t√∂bbs√©g√©ben ezek¬†n√©h√°ny millim√©teres alkatr√©szek,¬†tapasztalt szakemberre¬†van sz√ľks√©g az alkatr√©szek¬†beazonos√≠t√°s√°hoz √©s cser√©j√©hez.

blank

 

Ezen a képen jól látszik, hogy egy 5 Forintoshoz képest milyen aprók a laptop alaplap alkatrészei, amiket sok esetben ki kell cserélni:

blank

 

KITISZT√ćTJUK

A¬†laptop alaplap jav√≠t√°sa¬†ut√°n minden esetben¬†ki is tiszt√≠tjuk laptopj√°t. Kitakar√≠tjuk a hŇĪt√©srendszer√©t¬†(kitiszt√≠tjuk a¬†ventil√°tort, illetve elt√°vol√≠tjuk a kisz√°radt¬†hŇĎvezetŇĎ paszt√°t, √©s a hely√©re¬†mindig √ļjat¬†tesz√ľnk). Illetve¬†k√ľlsŇĎleg¬†is letakar√≠tjuk a laptopj√°t (kijelzŇĎt, billentyŇĪzetet, burkolati elemeket).

blank
blank
blank

 

TESZTELJ√úK

Tiszt√≠t√°s ut√°n¬†√∂sszeszerelj√ľk¬†a laptopj√°t, majd egy¬†ideig¬†tesztelj√ľk, hogy¬†minden rendben mŇĪk√∂dik-e¬†(minden alkatr√©sz megfelelŇĎen¬†mŇĪk√∂dik, a hŇĎm√©rs√©kletek¬†optim√°lis szinten¬†vannak).

blank
blank

MIT TEGYEN MOST?

Hozza el¬†laptopj√°t¬†valamelyik szerviz√ľnkbe, vagy¬†k√ľldje el¬†nek√ľnk¬†fut√°rral¬†√©s hagyja n√°lunk¬†n√©h√°ny munkanapra. Koll√©g√°ink megvizsg√°lj√°k,¬†hogy mi a hib√°ja, √©s¬†telefonon¬†√©rtes√≠teni fogj√°k, hogy¬†mennyi ideig tart¬†√©s¬†mennyibe ker√ľl¬†a laptop jav√≠t√°sa.¬†

Az alaplapi jav√≠t√°sok¬†probl√©m√°t√≥l f√ľggŇĎen¬†1 ‚Äď 30 munkanapot vesznek ig√©nybe, √©s¬†49 000 forintba¬†ker√ľlnek. Az alaplap jav√≠t√°s a¬†bonyolult √©s idŇĎig√©nyes¬†jav√≠t√°s, mert¬†speci√°lis szak√©rtelmet¬†ig√©nyel. A jav√≠t√°si idŇĎ az√©rt lehet¬†ak√°r 30 munkanap¬†is, mert elŇĎfordul, hogy¬†K√≠n√°b√≥l¬†kell¬†alkatr√©szeket rendelni¬†az alaplaphoz, √©s ezek¬†√°tlagosan¬†10 – 15 munkanap mire¬†meg√©rkeznek¬†hozz√°nk.

LehetŇĎs√©g van arra is, hogy az¬†adatt√°rol√≥t (HDD, SSD)¬†visszaadjuk √∂nnek, √≠gy az¬†adataihoz hozz√°f√©rhet¬†egy m√°sik laptopon / sz√°m√≠t√≥g√©pen,¬†am√≠g¬†a laptop alaplap¬†jav√≠t√°s elk√©sz√ľl.

Ha¬†nem ad k√©pet¬†a laptop, akkor¬†nem minden esetben¬†az alaplap a hib√°s. ElŇĎfordulnak¬†gyorsabb √©s olcs√≥bb jav√≠t√°sok is, amik csak¬†p√°r napot vesznek ig√©nybe, pl. mem√≥ria hiba, akkumul√°tor csere, t√∂ltŇĎ csere. Ezek a jav√≠t√°sok √°ltal√°ban 1 – 5 munkanap¬†alatt¬†elk√©sz√ľlnek, √©s¬†14 000 – 28 000¬†forintba ker√ľlnek.

Minden esetben¬†egy¬†r√©szletes √°tvizsg√°l√°son¬†esik √°t a laptopja. Ez azt jelenti, hogy¬†nem csak¬†a¬†bejelentett hib√°val¬†foglalkozunk, hanem¬†√°tn√©z√ľnk rajta¬†minden egy√©b¬†hibalehetŇĎs√©get¬†(adatt√°rol√≥t, mem√≥ri√°t, hŇĪtŇĎrendszert, stb.), hogy meg√©ri e az alaplap jav√≠t√°s.

Az alaplap jav√≠t√°sok¬†magunkban foglalnak¬†egy teljes¬†belsŇĎ-k√ľlsŇĎ tiszt√≠t√°st¬†is, amit¬†maximum 2 √©vente¬†el kell v√©gezni¬†mindegyik laptopon. A laptop tiszt√≠t√°s¬†√∂nmag√°ban egy¬†17.500 – 21.000 forintos k√∂lts√©get¬†jelentene, de az alaplap jav√≠t√°s sor√°n ezt¬†d√≠jmentesen¬†elv√©gezz√ľk.

GARANCIA

AMENNYIBEN NEM TUDN√ĀNK MEGOLDANI LAPTOPJA HIB√ĀJ√ĀT,
√ĖNNEK SEMMIT SEM KELL FIZETNIE! MINDEN ELV√ČGZETT
MUNK√ĀNKRA 100% GARANCI√ĀT √ČS 1 √ČV J√ďT√ĀLL√ĀST¬†V√ĀLLALUNK!

blank

√úGYFELEINK V√ČLEM√ČNYE R√ďLUNK

blank

Nagyon szakszerŇĪ √©s udvarias kiszolg√°l√°s. Magas sz√≠nvonal√ļ profi √©s prec√≠z munka. A v√°llalt idŇĎpont betart√°sa. Bankk√°rty√°s fizet√©si lehetŇĎs√©g. √úgyf√©lbar√°t nyitva tart√°s. Mindenkinek aj√°nlom! K√∂sz√∂net a laptop szerviz munkat√°rsainak a kiv√°l√≥ munk√°jukat!

Budzisz Krzysztof / Budapest I. ker√ľlet
blank
A laptop szerviz megb√≠zhat√≥, gyors √©s magas szak√©rtelemmel rendelkezik. T√∂rekednek arra, hogy az √ľgyf√©lnek megfelelŇĎ szolg√°ltat√°st ny√ļjtsanak a legkedvezŇĎbb √°ron. Seg√≠tŇĎk√©szek voltak, minden k√©rd√©semre kedvesen √©s r√©szletesen v√°laszoltak. Nagyon el√©gedett vagyok a munk√°jukkal √©s sz√≠vbŇĎl aj√°nlom mindenkinek!
J√°mbor Orsolya Ilona / Budapest XIV. ker√ľlet
blank
Korrekt, hozz√°√©rtŇĎ, seg√≠tŇĎk√©sz munkat√°rsak. Kiv√°l√≥an fel√ļj√≠tott√°k a notebookomat. A szolg√°ltat√°suk √°r √©rt√©k ar√°ny√°val maxim√°lisan el√©gedett vagyok. Bar√°ts√°gos korszerŇĪ √ľzletben fogadj√°k az √ľgyfeleket, munkat√°rsaik udvariasak. B√°tran aj√°nlom ŇĎket. Nagyon el√©gedett voltam a laptop szerviz munkat√°rsaival.
Krausz Andr√°s / Budapest XIV. ker√ľlet
blank
√Čvek √≥ta a PCMENTOR-t h√≠vom ha b√°rmilyen probl√©m√°m ad√≥dik a laptopokkal, sz√°m√≠t√°stechnikai eszk√∂z√∂kkel, mindig pontosak, megb√≠zhat√≥ak √©s t√∂k√©letesen v√©gzik a munk√°jukat. Nem volt olyan k√©rd√©s amire ne tudtak volna v√°laszt adni, vagy olyan probl√©ma amit ne tudtak volna 100 %-osan megoldani. Mindenkinek b√°tran merem ŇĎket aj√°nlani, nem fognak csal√≥dni benn√ľk! A legjobb laptop szerviz Budapesten!
Gyuricza D√°niel / Budapest VIII. ker√ľlet
blank
Ritka manaps√°g az olyan alkalom, amikor a vevŇĎ minŇĎs√©gi szolg√°ltat√°st kap. √Črtem ezalatt a megtapasztalt st√≠lust, szakmai felk√©sz√ľlts√©get, korrekt √°rat. K√ľl√∂n√∂sen az esett j√≥l, hogy a munka elv√©gz√©s√©t k√∂vetŇĎ napon felh√≠vott, √©s √©rdeklŇĎd√∂tt az √°ltalam ut√≥lagosan felvetett probl√©ma megold√°sa felŇĎl. Enn√©l t√∂bbet nem is tudok √≠rni, azt hiszem a l√©nyeget √©rintettem. Egyben biztos√≠thatom, hogy megrendelŇĎje fogok maradni √©s ismerŇĎseimnek, bar√°taimnak is aj√°nlani fogom a laptop szervizt. Ez a legjobb rekl√°m, tov√°bbi j√≥ munk√°t k√≠v√°nok!
Abonyi Tam√°s / Budapest XIII. ker√ľlet
blank
Kedves √©s udvarias fiatalemberek, gyorsan elk√©sz√ľlt a laptopom. V√≠rus probl√©m√°val fordultam hozz√°juk, hamar leszedt√©k, √©s kezeltek egyebeket, √≠gy gyorsabb is lett mint elŇĎtte. Biztos ide j√∂v√∂k legk√∂zelebb is, ha sz√ľks√©ges lesz megint laptop szervizre.
Gerg√©nyi √Čva / Budapest I. ker√ľlet
blank
T√∂bb, mint 10 √©ve √ľgyfelei vagyunk, nagyon kiemelkedŇĎ , korrekt, gyors, pontos munk√°t v√©geznek. Ak√°r szem√©lyes, ak√°r h√°l√≥zaton kereszt√ľl t√°voli seg√≠ts√©get adnak minden probl√©m√°ra. Csak aj√°nlani tudom a laptop szervizt. C√©gem sz√°m√≠t√≥g√©peinek a rendszergazd√°i, b√°rmilyen jav√≠t√°s, √ļj g√©p √∂ssze√°ll√≠t√°sa vagy ak√°r csak telefonos seg√≠ts√©g k√©r√©s hihetetlen√ľl j√≥l mŇĪk√∂dik magas szakmai tud√°sukkal. √Ėr√ľl√∂k hogy megtal√°ltuk ŇĎket √©s hŇĪek is lesz√ľnk hozz√°juk. Az az egy biztos, nagyon ritka aki ennyire korrekt, magas szakmai sz√≠nvonal√ļ munk√°t v√©gez, s √∂r√ľl√∂k √©s √©rt√©kelem, hogy az √ľgyfelei k√∂z√© tartozhatok mind c√©ges, mind mag√°nember √ľgyf√©lk√©nt. Teljes tiszteletem.
Gondos Judit / Budapest VIII. ker√ľlet
blank
T√∂bb alkalommal orvosolt√°k a laptoppal kapcsolatos probl√©m√°mat. R√≥luk el tudom mondani, hogy 100%-osan megfelelnek az elv√°r√°soknak. Egy√ľtt van a c√©gben a szak√©rtelem, a t√∂k√©letes megb√≠zhat√≥s√°g √©s az udvarias figyelmess√©g. Bar√°ti k√∂r√∂mben m√°r aj√°nlottam t√∂bbeknek a c√©get. Akik felkerest√©k ŇĎket, mindny√°jan nagyon el√©gedettek voltak. Az egyik legjobb laptop szerviz Budapesten.
Vastagh J√ļlia / Budapest II. ker√ľlet
blank
Bar√°ts√°gos √ľgyf√©lkezel√©s, j√≥ szak√©rtelem, megb√≠zhat√≥s√°g. Rendeltem egy akkumul√°tort, √©s m√©g ŇĎk besz√©ltek le a dr√°g√°bbr√≥l, hogy p√©nzt sp√≥roljanak nekem. T√∂k√©letesen mŇĪk√∂dik most a laptopom. Aj√°nlom a szerviz szolg√°ltat√°sait mindenkinek.
SomoskŇĎi Katalin / Budapest XI. ker√ľlet
blank
Szombaton d√©lelŇĎtt vittem be a PCMENTOR-ba a laptopom, mivel nagyon hangosan hŇĪt√∂tt/kattogott mikor nagyobb teljes√≠tm√©nyre kapcsolt. Kedvesen, de hat√°rozottan t√°j√©koztattak, hogy nem kifejezetten hasznos egy 4 √©ves laptop eset√©ben, hogy az elsŇĎ hŇĪtŇĎpaszta-csere √©s takar√≠t√°s csak most t√∂rt√©nik meg, illetve elmondt√°k a felmer√ľlhetŇĎ probl√©m√°kat is. Tudom√°sul vettem, ott hagytam a g√©pet, amire 3-5 munkanap szerviz idŇĎt v√°llaltak. H√©tfŇĎn d√©lelŇĎtt (!!!) kaptam egy SMS-t √©s r√∂gt√∂n ut√°na egy telefonh√≠v√°st arr√≥l, hogy elk√©sz√ľlt a munka, ekkor √©s ekkor mehetek az √ľzletbe √°tvenni a g√©pet. Aznap este bementem √©s a honlapon felt√ľntetett √°ron nem csak bel√ľl, de k√≠v√ľl is √ļjnak tŇĪnŇĎ laptopot kaptam vissza. Az√≥ta teszteltem egy hete, semmi jele a kor√°bbi probl√©m√°knak, nem csak halkan, de az eddig megszokotthoz k√©pest gyorsabban is mŇĪk√∂dik minden.¬† √Ėsszefoglal√°sk√©nt: Maxim√°lisan transzparens, a v√°llaltakhoz k√©pest is gyorsabb, szakszerŇĪ √©s kedves kiszolg√°l√°st tapasztaltam n√°luk. B√°tran aj√°nlom mindenkinek a sr√°cokat, hasonl√≥ probl√©m√°val biztosan hozz√°juk fordulok a j√∂vŇĎben, k√∂sz√∂n√∂m! ūüôā Kiv√°l√≥ a laptop szerviz √°r √©rt√©k ar√°nya!
D√©nes Attila / Budapest II. ker√ľlet
blank
K√©ts√©gbeestem, mert sz√©tesett a Windows-om. Mindenem azon futott (Internet, √ľzleti levelez√©s, zenei komposer programok ‚Äď amin t√∂bb √©v munk√°ja is rajta van). Nem tudtam, kihez forduljak, amikor az Interneten r√°akadtam a PCMENTOR Sz√°m√≠t√≥g√©p √©s Laptop szervizre. Szerencs√©m volt, mert egy gyors, megb√≠zhat√≥, hozz√°√©rtŇĎ szakemberre b√≠ztam a laptopomat ‚Äď √©s nem b√°ntam meg! M√©g nem hozz√°√©rtŇĎ, kiss√© tal√°n gyermekded k√©rd√©seimre is nagy t√ľrelemmel √©s olyan hozz√°√©rt√©ssel v√°laszolt, amit √©n, mint egy amatŇĎr felhaszn√°l√≥ is meg√©rthettem. K√ĖSZ√ĖN√ĖM a gyors, szakszerŇĪ munk√°t! Csak ehhez a c√©ghez fordulok legk√∂zelebb is!
Matulay S√°ndor / Budapest VII. ker√ľlet
blank
Ismeretlen√ľl, aj√°nl√°s n√©lk√ľl tal√°ltam r√° a neten a PCMENTOR c√©gre. EgyszerŇĪ, √°mde sz√°munkra megoldhatatlannak tŇĪnŇĎ feladatok mer√ľltek fel a sz√°m√≠t√≥g√©p haszn√°lat√°val kapcsolatban √©s ez√©rt kerestem gyors megold√°st, √≠gy ker√ľltem kapcsolatba a c√©ggel. Minden alkalommal gyorsan, marad√©ktalanul √©s nagy odafigyel√©ssel oldott√°k meg probl√©m√°inkat, j√≥ √©rz√©s tudni, hogy v√©gre van olyan egy olyan laptop szerviz csapat, akihez fordulhatunk a j√∂vŇĎben is.
Benedek Ilkik√≥ / Budapest XXII. ker√ľlet
blank
R√©g√≥ta "bark√°csolt√°k" a sz√°m√≠t√≥g√©peimet bar√°tok, szakemberek, stb. Mindenki tett hozz√° egy kicsit, (lehet, hogy el is vett ), de valahogy, f√©l √©vn√©l tov√°bb sosem b√≠rta szeg√©ny p√°ra, azt√°n kezdt√ľk √ļjra. Igaz, olcs√≥ volt, de h√≠g is volt a leve ūüôā Mostanra besokalltam √©s a sz√°m√≠t√≥g√©p is vel√ľnk egy√ľtt. Teljes gener√°lra volt sz√ľks√©g. A g√©p "has√≠t" mondja a gyermekem, a p√°rom a zene √©s film im√°dat√°t √©li, mint f√©nykor√°ban, √©n meg oda sem jutok a g√©phez, de meg√©rte. Azt kaptuk, amit v√°rtunk, szerett√ľnk volna, √©s mell√© garanci√°t, biztos√≠t√©kot, ha gondunk lesz, kapunk seg√≠ts√©get k√©szs√©ggel, mert a PCMENTOR-t v√°lasztjuk ezut√°n is. Szerintem, nagy kincs ez manaps√°g. Ňźszint√©n aj√°nlom mindenkinek. K√∂sz√∂n√∂m a prec√≠z, korrekt munk√°t. √Ėn√∂k a kedvenc laptop szervizem. Ui: Anyuk√°mn√°l is j√≥ a g√©p ūüôā
Zsadon Ildik√≥ / Budapest X. ker√ľlet
blank
60 √©ves elm√ļltam. Sz√°mviteli vezetŇĎk√©nt dolgoztam, √≠gy a sz√°m√≠t√≥g√©pes programokat √©s az internetet el√©g r√©g√≥ta √©s intenz√≠ven haszn√°lom. Koromn√°l fogva azonban megvannak a korl√°taim. Kor√°bban, ha b√°rmilyen probl√©m√°mra informatikus seg√≠ts√©g√©t kellett k√©rnem, szorongva tettem azt, miut√°n az illetŇĎ szakemberek nem az √©n nyelvemen besz√©ltek, √≠gy mindig maradtak megv√°laszolatlan k√©rd√©seim, mik√∂zben felsz√°m√≠tott√°k a tetemes (a PCMENTOR-n√°l j√≥val magasabb) √≥rab√©reket. Ami√≥ta r√°tal√°ltam a PCMENTOR-ra, Budav√°ry Tam√°s szem√©ly√©ben, a helyzet gy√∂keresen megv√°ltozott. Tam√°s, fiatal kora ellen√©re t√∂k√©letesen le tud ereszkedni a szintemre √©s gyorsan, hat√©konyan megold minden probl√©m√°t, de ugyanakkor nyugodtan √©s t√ľrelmesen v√°laszol a laikus k√©rd√©seimre is. √Čn m√©g ilyen √∂r√∂mmel nem fizettem egyetlen szakembernek sem! J√≥ sz√≠vvel aj√°nlom minden kedves kort√°rsamnak, √©s persze a fiatalabbaknak is, ha sz√°m√≠t√≥g√©p √©s laptop szervizt keres!
Halmos √Āgnes / Budapest II. ker√ľlet
blank
Budav√°ry Tam√°s √©s koll√©g√°i m√°r t√∂bb, mint 10 √©ve megb√≠zhat√≥ partnereink. B√°rmilyen jellegŇĪ probl√©ma mer√ľl fel sz√°m√≠t√≥g√©peinkkel, nyomtat√≥inkkal kapcsolatban a PCMENTOR a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl eredm√©nyesen orvosolja azt. Ha csak tan√°csot, seg√≠ts√©get k√©r√ľnk tŇĎl√ľk, minden esetben hasznos, korrekt v√°laszokat kapunk. Szolg√°ltat√°saikkal, emberi hozz√°√°ll√°sukkal a legmesszebbmenŇĎkig el√©gedettek vagyunk, csak aj√°nlani tudjuk ŇĎket mindenkinek, aki egy korrekt sz√°m√≠t√≥g√©p √©s laptop szervizt keres!
Hegyi Sándor / Szigetszentmiklós
blank
15 √©ve van laptopom, az√≥ta m√°r 'elfogyasztottam' n√©h√°ny laptop szerviz-t, de ezekben az √ľzletekben azt √©reztem, hogy elv√°r√°s, hogy √©n is mesteri szinten √©rtsek minden informatikai szakkifejez√©shez sŇĎt m√©g az alkatr√©szekhez is. 100 k√©rd√©st szegeztek nekem, amibŇĎl a legt√∂bb csak 2-3 betŇĪs r√∂vid√≠t√©s volt. A PCMENTOR szakemberei ha valaki ig√©nyli, hogy informatikai k√≥dnyelven t√°j√©koztass√°k, b√°rmilyen k√©rd√©sre tudnak v√°laszt adni, ezt m√°r volt alkalmam hallani az √ľzletben, de ha valaki olyan, mint √©n, akit nem √©rdekel, hogy melyik k√ľty√ľnek mi a neve, csak az a fontos, hogy minden j√≥l mŇĪk√∂dj√∂n √©s ne kelljen a jav√≠t√°sra hossz√ļ napokig v√°rni, az is el√©gedett lesz. Itt nem kell szakembernek lenned, m√©gis becs√ľletesen √©s korrekt √°ron, r√°ad√°sul gyorsan oldj√°k meg a probl√©m√°dat, sŇĎt m√©g mosolyognak is. √Čn maxim√°lisan el√©gedett vagyok!
Larion Zoé
blank
Amennyiben rag√°lyos lenne Budav√°ry Tam√°s munkav√©gz√©s√©nek a st√≠lusa, akkor m√°r j√≥ ir√°nyba tartana az orsz√°g. Igaz√°n hivat√°s√°nak tekinti a munk√°j√°t. Felk√©sz√ľlt, praktikus, figyel a kliens ig√©ny√©re, pontos, prec√≠z. Az elŇĎzŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©p szerelŇĎnek mindig csak a gondterhelt arc√°t l√°ttam. Tam√°s a sikerei hat√°s√°ra magabiztosan ny√ļl a sz√°m√≠t√≥g√©pekhez, melyek ezt nagyon szeretik.
Kriston Andrea / Budapest XII. ker√ľlet
blank
Korrekt szolg√°ltat√°s, j√≥ √°r/√©rt√©k ar√°ny. A megbesz√©lt idŇĎben √©rkezik, gyors √©s szakszerŇĪ hibaelh√°r√≠t√°s, mind hardveres mind szoftveres szinten. Nem csak azzal foglalkozik, hogy az adott probl√©m√°t megoldja, hanem ha a helysz√≠nen b√°rmif√©le a sz√°m√≠t√≥g√©ppel √©s annak haszn√°lat√°val kapcsolatos anom√°li√°t l√°t, akkor arra tan√°csot ad (pl rossz helyen van a h√°z √©s √≠gy nem szellŇĎzhet el√©gg√©, milyen eg√©rpad illik a j√°t√©k st√≠lusomhoz, milyen v√≠rusirt√≥t haszn√°ljak, megfelelŇĎ szintŇĪ-e a videok√°rty√°m), √©s ek√∂zben minden k√©rd√©semre t√ľrelmesen v√°laszol. Nem mell√©kes, hogy Tam√°s nagyon pozit√≠v szem√©lyis√©g. M√°r az elsŇĎ tal√°lkoz√°sunk sor√°n sem volt az az √©rz√©sem, hogy egy ‚Äěidegen mesterember‚ÄĚ van itt, aki t√°vols√°gtart√≥an, misztifik√°ltan csin√°l valamit. SŇĎt √ļgy √©reztem, mintha egy r√©gi ismerŇĎs√∂m beugrott volna, hogy seg√≠tsen nekem. Azaz ezek a sz√°m√≠t√≥g√©p szervizel√©sek g√∂rd√ľl√©kenyen, flottul, kellemesen zajlanak.
SzŇĎke Albert / Budapest I. ker√ľlet
blank
Lassan 5 √©ves laptopom alaplap hib√°s lett, viszont az √ļj alaplap dr√°g√°bb lett volna mint maga az eg√©sz g√©p. P√°r helyen pr√≥b√°lkoztam m√°r, de mindenhol csak az √°ltal√°nos teszteket v√©gezt√©k el, amit √©n magam is meg tudtam tenni otthon. A PCMENTOR-n√°l viszont egy alapos bevizsg√°l√°s ut√°n sz√≥ltak, hogy mi a baja, √©s jav√≠that√≥. Az alkatr√©sz √©rkez√©s√©t kellett csak megv√°rni. Minden l√©p√©srŇĎl t√°j√©koztat√°st kaptam, az √°rat m√°r az elej√©n tudtam √©s a v√©g√©n m√©g olyan hib√°t is kijav√≠tottak a g√©pen amirŇĎl eredetileg nem volt sz√≥. Csillagos √∂t√∂s mind kommunik√°ci√≥ban, hozz√°√°ll√°sban √©s technikai megval√≥s√≠t√°sban! Budapesten az egyik legjobb laptop szerviz!
Czirko Csaba / Budapest XIV. ker√ľlet
blank
Az 5 √©ves notebookom m√°r egy ideje lelassult, felmelegedett. Alaposan √°tvizsg√°lt√°k a g√©pet. HŇĪtŇĎ ventil√°tor tiszt√≠t√°s, paszt√°z√°s lett belŇĎle, sŇĎt, egy kilazult csavart is √©szrevettek, √©s megh√ļzt√°k. A g√©pem kb. 2x gyorsabb lett (dupla FPS), √©s m√°r nem melegszik t√ļl. A laptop szerviz maga nem olcs√≥, de az eredm√©nyek ut√°n nem sajn√°ltam r√° a p√©nzt. A kiszolg√°l√°s kedves volt, √©rtenek a dolgukhoz. Csak is aj√°nlani tudom ūüôā
K√°ntor Bal√°zs / Budapest XI. ker√ľlet
blank

√úGYFELEINK V√ČLEM√ČNYE R√ďLUNK

blank

15 √©ve van laptopom, az√≥ta m√°r 'elfogyasztottam' n√©h√°ny laptop szerviz-t, de ezekben az √ľzletekben azt √©reztem, hogy elv√°r√°s, hogy √©n is mesteri szinten √©rtsek minden informatikai szakkifejez√©shez sŇĎt m√©g az alkatr√©szekhez is. 100 k√©rd√©st szegeztek nekem, amibŇĎl a legt√∂bb csak 2-3 betŇĪs r√∂vid√≠t√©s volt. A PCMENTOR szakemberei ha valaki ig√©nyli, hogy informatikai k√≥dnyelven t√°j√©koztass√°k, b√°rmilyen k√©rd√©sre tudnak v√°laszt adni, ezt m√°r volt alkalmam hallani az √ľzletben, de ha valaki olyan, mint √©n, akit nem √©rdekel, hogy melyik k√ľty√ľnek mi a neve, csak az a fontos, hogy minden j√≥l mŇĪk√∂dj√∂n √©s ne kelljen a jav√≠t√°sra hossz√ļ napokig v√°rni, az is el√©gedett lesz. Itt nem kell szakembernek lenned, m√©gis becs√ľletesen √©s korrekt √°ron, r√°ad√°sul gyorsan oldj√°k meg a probl√©m√°dat, sŇĎt m√©g mosolyognak is. √Čn maxim√°lisan el√©gedett vagyok!

Larion Zo√© / Budapest IX. ker√ľlet
blank
Nagyon szakszerŇĪ √©s udvarias kiszolg√°l√°s. Magas sz√≠nvonal√ļ profi √©s prec√≠z munka. A v√°llalt idŇĎpont betart√°sa. Bankk√°rty√°s fizet√©si lehetŇĎs√©g. √úgyf√©lbar√°t nyitva tart√°s. Mindenkinek aj√°nlom! K√∂sz√∂net szerviz munkat√°rsainak a kiv√°l√≥ munk√°jukat!
Budzisz Krzysztof / Budapest I. ker√ľlet
blank
A szerviz megb√≠zhat√≥, gyors √©s magas szak√©rtelemmel rendelkezik. T√∂rekednek arra, hogy az √ľgyf√©lnek megfelelŇĎ szolg√°ltat√°st ny√ļjtsanak a legkedvezŇĎbb √°ron. Seg√≠tŇĎk√©szek voltak, minden k√©rd√©semre kedvesen √©s r√©szletesen v√°laszoltak. Nagyon el√©gedett vagyok a munk√°jukkal √©s sz√≠vbŇĎl aj√°nlom mindenkinek!
J√°mbor Orsolya Ilona / Budapest XIV. ker√ľlet
blank
Korrekt, hozz√°√©rtŇĎ, seg√≠tŇĎk√©sz munkat√°rsak. Kiv√°l√≥an fel√ļj√≠tott√°k a notebookomat. A szolg√°ltat√°suk √°r √©rt√©k ar√°ny√°val maxim√°lisan el√©gedett vagyok. Bar√°ts√°gos korszerŇĪ √ľzletben fogadj√°k az √ľgyfeleket, munkat√°rsaik udvariasak. B√°tran aj√°nlom ŇĎket.
Krausz Andr√°s / Budapest XIV. ker√ľlet
blank
√Čvek √≥ta a PCMENTOR-t h√≠vom ha b√°rmilyen probl√©m√°m ad√≥dik a laptopokkal, sz√°m√≠t√°stechnikai eszk√∂z√∂kkel, mindig pontosak, megb√≠zhat√≥ak √©s t√∂k√©letesen v√©gzik a munk√°jukat. Nem volt olyan k√©rd√©s amire ne tudtak volna v√°laszt adni, vagy olyan probl√©ma amit ne tudtak volna 100 %-osan megoldani. Mindenkinek b√°tran merem ŇĎket aj√°nlani, nem fognak csal√≥dni benn√ľk!
Gyuricza D√°niel / Budapest VIII. ker√ľlet
blank
Ritka manaps√°g az olyan alkalom, amikor a vevŇĎ minŇĎs√©gi szolg√°ltat√°st kap. √Črtem ezalatt a megtapasztalt st√≠lust, szakmai felk√©sz√ľlts√©get, korrekt √°rat. K√ľl√∂n√∂sen az esett j√≥l, hogy a munka elv√©gz√©s√©t k√∂vetŇĎ napon felh√≠vott, √©s √©rdeklŇĎd√∂tt az √°ltalam ut√≥lagosan felvetett probl√©ma megold√°sa felŇĎl. Enn√©l t√∂bbet nem is tudok √≠rni, azt hiszem a l√©nyeget √©rintettem. Egyben biztos√≠thatom, hogy megrendelŇĎje fogok maradni √©s ismerŇĎseimnek, bar√°taimnak is aj√°nlani fogom. Ez a legjobb rekl√°m, tov√°bbi j√≥ munk√°t k√≠v√°nok!
Abonyi Tam√°s / Budapest XIII. ker√ľlet
blank
Kedves √©s udvarias fiatalemberek, gyorsan elk√©sz√ľlt a laptopom. V√≠rus probl√©m√°val fordultam hozz√°juk, hamar leszedt√©k, √©s kezeltek egyebeket, √≠gy gyorsabb is lett mint elŇĎtte. Biztos ide j√∂v√∂k legk√∂zelebb is, ha sz√ľks√©ges lesz.
Gerg√©nyi √Čva / Budapest I. ker√ľlet
blank
√Čvek √≥ta √ľgyfelei vagyunk, nagyon kiemelkedŇĎ , korrekt, gyors, pontos munk√°t v√©geznek. Ak√°r szem√©lyes, ak√°r h√°l√≥zaton kereszt√ľl t√°voli seg√≠ts√©get adnak minden probl√©m√°ra. Csak aj√°nlani tudom. C√©gem sz√°m√≠t√≥g√©peinek a rendszergazd√°i, b√°rmilyen jav√≠t√°s, √ļj g√©p √∂ssze√°ll√≠t√°sa vagy ak√°r csak telefonos seg√≠ts√©g k√©r√©s hihetetlen√ľl j√≥l mŇĪk√∂dik magas szakmai tud√°sukkal. √Ėr√ľl√∂k hogy megtal√°ltuk ŇĎket √©s hŇĪek is lesz√ľnk hozz√°juk. Az az egy biztos, nagyon ritka aki ennyire korrekt, magas szakmai sz√≠nvonal√ļ munk√°t v√©gez, s √∂r√ľl√∂k √©s √©rt√©kelem, hogy az √ľgyfelei k√∂z√© tartozhatok mind c√©ges, mind mag√°nember √ľgyf√©lk√©nt. Teljes tiszteletem.
Gondos Judit / Budapest VIII. ker√ľlet
blank
T√∂bb alkalommal orvosolt√°k a laptoppal kapcsolatos probl√©m√°mat. R√≥luk el tudom mondani, hogy 100%-osan megfelelnek az elv√°r√°soknak. Egy√ľtt van a c√©gben a szak√©rtelem, a t√∂k√©letes megb√≠zhat√≥s√°g √©s az udvarias figyelmess√©g. Bar√°ti k√∂r√∂mben m√°r aj√°nlottam t√∂bbeknek a c√©get. Akik felkerest√©k ŇĎket, mindny√°jan nagyon el√©gedettek voltak.
Vastagh J√ļlia / Budapest II. ker√ľlet
blank
Bar√°ts√°gos √ľgyf√©lkezel√©s, j√≥ szak√©rtelem, megb√≠zhat√≥s√°g. Rendeltem egy akkumul√°tort, √©s m√©g ŇĎk besz√©ltek le a dr√°g√°bbr√≥l, hogy p√©nzt sp√≥roljanak nekem. T√∂k√©letesen mŇĪk√∂dik most a laptopom.
SomoskŇĎi Katalin / Budapest XI. ker√ľlet
blank
Szombaton d√©lelŇĎtt vittem be a PCMENTOR-ba a laptopom, mivel nagyon hangosan hŇĪt√∂tt/kattogott mikor nagyobb teljes√≠tm√©nyre kapcsolt. Kedvesen, de hat√°rozottan t√°j√©koztattak, hogy nem kifejezetten hasznos egy 4 √©ves laptop eset√©ben, hogy az elsŇĎ hŇĪtŇĎpaszta-csere √©s takar√≠t√°s csak most t√∂rt√©nik meg, illetve elmondt√°k a felmer√ľlhetŇĎ probl√©m√°kat is. Tudom√°sul vettem, ott hagytam a g√©pet, amire 3-5 munkanap szerviz idŇĎt v√°llaltak. H√©tfŇĎn d√©lelŇĎtt (!!!) kaptam egy SMS-t √©s r√∂gt√∂n ut√°na egy telefonh√≠v√°st arr√≥l, hogy elk√©sz√ľlt a munka, ekkor √©s ekkor mehetek az √ľzletbe √°tvenni a g√©pet. Aznap este bementem √©s a honlapon felt√ľntetett √°ron nem csak bel√ľl, de k√≠v√ľl is √ļjnak tŇĪnŇĎ laptopot kaptam vissza. Az√≥ta teszteltem egy hete, semmi jele a kor√°bbi probl√©m√°knak, nem csak halkan, de az eddig megszokotthoz k√©pest gyorsabban is mŇĪk√∂dik minden.¬† √Ėsszefoglal√°sk√©nt: Maxim√°lisan transzparens, a v√°llaltakhoz k√©pest is gyorsabb, szakszerŇĪ √©s kedves kiszolg√°l√°st tapasztaltam n√°luk. B√°tran aj√°nlom mindenkinek a sr√°cokat, hasonl√≥ probl√©m√°val biztosan hozz√°juk fordulok a j√∂vŇĎben, k√∂sz√∂n√∂m! ūüôā
D√©nes Attila / Budapest II. ker√ľlet
blank
K√©ts√©gbeestem, mert sz√©tesett a Windows-om. Mindenem azon futott (Internet, √ľzleti levelez√©s, zenei komposer programok ‚Äď amin t√∂bb √©v munk√°ja is rajta van). Nem tudtam, kihez forduljak, amikor az Interneten r√°akadtam a PCMENTOR-ra. Szerencs√©m volt, mert egy gyors, megb√≠zhat√≥, hozz√°√©rtŇĎ szakemberre b√≠ztam a laptopomat ‚Äď √©s nem b√°ntam meg! M√©g nem hozz√°√©rtŇĎ, kiss√© tal√°n gyermekded k√©rd√©seimre is nagy t√ľrelemmel √©s olyan hozz√°√©rt√©ssel v√°laszolt, amit √©n, mint egy amatŇĎr felhaszn√°l√≥ is meg√©rthettem. K√ĖSZ√ĖN√ĖM a gyors, szakszerŇĪ munk√°t! Csak ehhez a c√©ghez fordulok legk√∂zelebb is!
Matulay S√°ndor / Budapest VII. ker√ľlet
blank
Ismeretlen√ľl, aj√°nl√°s n√©lk√ľl tal√°ltam r√° a neten a PCMENTOR c√©gre. EgyszerŇĪ, √°mde sz√°munkra megoldhatatlannak tŇĪnŇĎ feladatok mer√ľltek fel a sz√°m√≠t√≥g√©p haszn√°lat√°val kapcsolatban √©s ez√©rt kerestem gyors megold√°st, √≠gy ker√ľltem kapcsolatba a c√©ggel. Minden alkalommal gyorsan, marad√©ktalanul √©s nagy odafigyel√©ssel oldott√°k meg probl√©m√°inkat, j√≥ √©rz√©s tudni, hogy v√©gre van olyan egy olyan csapat, akihez fordulhatunk a j√∂vŇĎben is.
Benedek Ilkik√≥ / Budapest XXII. ker√ľlet
blank
R√©g√≥ta "bark√°csolt√°k" a sz√°m√≠t√≥g√©peimet bar√°tok, szakemberek, stb. Mindenki tett hozz√° egy kicsit, (lehet, hogy el is vett ), de valahogy, f√©l √©vn√©l tov√°bb sosem b√≠rta szeg√©ny p√°ra, azt√°n kezdt√ľk √ļjra. Igaz, olcs√≥ volt, de h√≠g is volt a leve ūüôā Mostanra besokalltam √©s a sz√°m√≠t√≥g√©p is vel√ľnk egy√ľtt. Teljes gener√°lra volt sz√ľks√©g. A g√©p "has√≠t" mondja a gyermekem, a p√°rom a zene √©s film im√°dat√°t √©li, mint f√©nykor√°ban, √©n meg oda sem jutok a g√©phez, de meg√©rte. Azt kaptuk, amit v√°rtunk, szerett√ľnk volna, √©s mell√© garanci√°t, biztos√≠t√©kot, ha gondunk lesz, kapunk seg√≠ts√©get k√©szs√©ggel, mert a PCMENTOR-t v√°lasztjuk ezut√°n is. Szerintem, nagy kincs ez manaps√°g. Ňźszint√©n aj√°nlom mindenkinek. K√∂sz√∂n√∂m a prec√≠z, korrekt munk√°t. Ui: Anyuk√°mn√°l is j√≥ a g√©p ūüôā
Zsadon Ildik√≥ / Budapest X. ker√ľlet
blank
60 √©ves elm√ļltam. Sz√°mviteli vezetŇĎk√©nt dolgoztam, √≠gy a sz√°m√≠t√≥g√©pes programokat √©s az internetet el√©g r√©g√≥ta √©s intenz√≠ven haszn√°lom. Koromn√°l fogva azonban megvannak a korl√°taim. Kor√°bban, ha b√°rmilyen probl√©m√°mra informatikus seg√≠ts√©g√©t kellett k√©rnem, szorongva tettem azt, miut√°n az illetŇĎ szakemberek nem az √©n nyelvemen besz√©ltek, √≠gy mindig maradtak megv√°laszolatlan k√©rd√©seim, mik√∂zben felsz√°m√≠tott√°k a tetemes (a PCMENTOR-n√°l j√≥val magasabb) √≥rab√©reket. Ami√≥ta r√°tal√°ltam a PCMENTOR-ra, Budav√°ry Tam√°s szem√©ly√©ben, a helyzet gy√∂keresen megv√°ltozott. Tam√°s, fiatal kora ellen√©re t√∂k√©letesen le tud ereszkedni a szintemre √©s gyorsan, hat√©konyan megold minden probl√©m√°t, de ugyanakkor nyugodtan √©s t√ľrelmesen v√°laszol a laikus k√©rd√©seimre is. √Čn m√©g ilyen √∂r√∂mmel nem fizettem egyetlen szakembernek sem! J√≥ sz√≠vvel aj√°nlom minden kedves kort√°rsamnak, √©s persze a fiatalabbaknak is!
Halmos √Āgnes / Budapest II. ker√ľlet
blank
Budav√°ry Tam√°s √©s koll√©g√°i m√°r √©vek √≥ta megb√≠zhat√≥ partnereink. B√°rmilyen jellegŇĪ probl√©ma mer√ľl fel sz√°m√≠t√≥g√©peinkkel, nyomtat√≥inkkal kapcsolatban a PCMENTOR a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl eredm√©nyesen orvosolja azt. Ha csak tan√°csot, seg√≠ts√©get k√©r√ľnk tŇĎl√ľk, minden esetben hasznos, korrekt v√°laszokat kapunk. Szolg√°ltat√°saikkal, emberi hozz√°√°ll√°sukkal a legmesszebbmenŇĎkig el√©gedettek vagyunk, csak aj√°nlani tudjuk ŇĎket mindenkinek.
Hegyi Sándor / Szigetszentmiklós
blank
Amennyiben rag√°lyos lenne Budav√°ry Tam√°s munkav√©gz√©s√©nek a st√≠lusa, akkor m√°r j√≥ ir√°nyba tartana az orsz√°g. Igaz√°n hivat√°s√°nak tekinti a munk√°j√°t. Felk√©sz√ľlt, praktikus, figyel a kliens ig√©ny√©re, pontos, prec√≠z. Az elŇĎzŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©p szerelŇĎnek mindig csak a gondterhelt arc√°t l√°ttam. Tam√°s a sikerei hat√°s√°ra magabiztosan ny√ļl a sz√°m√≠t√≥g√©pekhez, melyek ezt nagyon szeretik.
Kriston Andrea / Budapest XII. ker√ľlet
blank
Korrekt szolg√°ltat√°s, j√≥ √°r/√©rt√©k ar√°ny. A megbesz√©lt idŇĎben √©rkezik, gyors √©s szakszerŇĪ hibaelh√°r√≠t√°s, mind hardveres mind szoftveres szinten. Nem csak azzal foglalkozik, hogy az adott probl√©m√°t megoldja, hanem ha a helysz√≠nen b√°rmif√©le a sz√°m√≠t√≥g√©ppel √©s annak haszn√°lat√°val kapcsolatos anom√°li√°t l√°t, akkor arra tan√°csot ad (pl rossz helyen van a h√°z √©s √≠gy nem szellŇĎzhet el√©gg√©, milyen eg√©rpad illik a j√°t√©k st√≠lusomhoz, milyen v√≠rusirt√≥t haszn√°ljak, megfelelŇĎ szintŇĪ-e a videok√°rty√°m), √©s ek√∂zben minden k√©rd√©semre t√ľrelmesen v√°laszol. Nem mell√©kes, hogy Tam√°s nagyon pozit√≠v szem√©lyis√©g. M√°r az elsŇĎ tal√°lkoz√°sunk sor√°n sem volt az az √©rz√©sem, hogy egy ‚Äěidegen mesterember‚ÄĚ van itt, aki t√°vols√°gtart√≥an, misztifik√°ltan csin√°l valamit. SŇĎt √ļgy √©reztem, mintha egy r√©gi ismerŇĎs√∂m beugrott volna, hogy seg√≠tsen nekem. Azaz ezek a szervizek g√∂rd√ľl√©kenyen, flottul, kellemesen zajlanak.
SzŇĎke Albert / Budapest I. ker√ľlet
blank
Lassan 5 √©ves laptopom alaplap hib√°s lett, viszont az √ļj alaplap dr√°g√°bb lett volna mint maga az eg√©sz g√©p. P√°r helyen pr√≥b√°lkoztam m√°r, de mindenhol csak az √°ltal√°nos teszteket v√©gezt√©k el, amit √©n magam is meg tudtam tenni otthon. A PCMENTOR-n√°l viszont egy alapos bevizsg√°l√°s ut√°n sz√≥ltak, hogy mi a baja, √©s jav√≠that√≥. Az alkatr√©sz √©rkez√©s√©t kellett csak megv√°rni. Minden l√©p√©srŇĎl t√°j√©koztat√°st kaptam, az √°rat m√°r az elej√©n tudtam √©s a v√©g√©n m√©g olyan hib√°t is kijav√≠tottak a g√©pen amirŇĎl eredetileg nem volt sz√≥. Csillagos √∂t√∂s mind kommunik√°ci√≥ban, hozz√°√°ll√°sban √©s technikai megval√≥s√≠t√°sban!
Czirko Csaba / Budapest XIV. ker√ľlet
blank
Az 5 √©ves notebookom m√°r egy ideje lelassult, felmelegedett. Alaposan √°tvizsg√°lt√°k a g√©pet. HŇĪtŇĎ ventil√°tor tiszt√≠t√°s, paszt√°z√°s lett belŇĎle, sŇĎt, egy kilazult csavart is √©szrevettek, √©s megh√ļzt√°k. A g√©pem kb. 2x gyorsabb lett (dupla FPS), √©s m√°r nem melegszik t√ļl. A szerviz maga nem olcs√≥, de az eredm√©nyek ut√°n nem sajn√°ltam r√° a p√©nzt. A kiszolg√°l√°s kedves volt, √©rtenek a dolgukhoz. Csak is aj√°nlani tudom ūüôā
K√°ntor Bal√°zs / Budapest XI. ker√ľlet
blank

√úGYFELEINK V√ČLEM√ČNYE R√ďLUNK

Olvassa el √ľgyfeleink v√©lem√©ny√©t (kattintson a log√≥ra) szolg√°ltat√°sainkr√≥l a Facebook oldalunkon, vagy a Google rendszer√©ben:

5 / 4.9
159 értékelés

5 / 4.8
1248 értékelés

blank

MI√ČRT MINKET V√ĀLASSZON?

100% GARANCI√ĀT V√ĀLLALUNK AZ
ELV√ČGZETT MUNK√ĀINKRA

Hisz√ľnk magunkban. Tudjuk, hogy minden esetben a lehetŇĎ legjobb megold√°st ny√ļjtjuk √Ėnnek. A munk√°nk√©rt cser√©ben csak abban az esetben kell fizetnie, ha a bejelentett hib√°t megoldjuk. Ha nem tudn√°nk megoldani, akkor nem kell fizetnie semmi sem. Se bevizsg√°l√°si d√≠jat, se munkad√≠jat.

AZ ORSZ√ĀG LEGJOBB SZAKEMBEREI DOLGOZNAK N√ĀLUNK

Szigor√ļ szakmai felv√©teli van n√°lunk, csak a legjobb szakembereket vesz√ľk fel. 100 jelentkezŇĎbŇĎl csak egynek siker√ľl teljes√≠teni a k√∂vetelm√©nyeket. Munkat√°rsaink 90 sz√°zal√©ka 15 √©ve jav√≠t napi szinten sz√°m√≠t√≥g√©peket √©s laptopokat.

NINCSENEK REJTETT K√ĖLTS√ČGEINK

√ĀttekinthetŇĎ az √°rlist√°nk, pontosan kisz√°molhat√≥ak a jav√≠t√°si k√∂lts√©gek meglepet√©sek n√©lk√ľl. ElŇĎre egyeztetj√ľk √Ėnnel a pontos munkad√≠jakat, az alkatr√©sz k√∂lts√©geket, √©s csak az elfogadott √°raj√°nlat eset√©n kezdj√ľk meg a jav√≠t√°st.

EGYSZERŇįEN MEGK√ĖZEL√ćTHETŇźEK
AZ ÜZLETEINK. 

√úzleteinket 38 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√∂megk√∂zleked√©si eszk√∂zzel is el√©rheti. A meg√°ll√≥k maximum 300 m√©terre vannak √ľzleteinktŇĎl. EgyszerŇĪen el√©rhetŇĎek vagyunk g√©pkocsival is, √ľzleteink forgalmas csom√≥pontok k√∂zel√©ben helyezkednek el, √≠gy t√∂bb ir√°nyb√≥l √©s neh√©zs√©g n√©lk√ľl el√©rhetŇĎek. Parkol√≥helyet is tal√°lni fog 200 m√©teren bel√ľl.

T√ĖBB MINT 30 000 EL√ČGEDETT √úGYFEL√úNK VAN

√úgyfeleink 98%-a el√©gedett vel√ľnk. A Budapesti sz√°m√≠t√≥g√©p √©s laptop szervizek k√∂z√ľl vel√ľnk a legel√©gedettebbek az √ľgyfelek a Google √©s a Facebook √©rt√©kel√©sek alapj√°n.

KOCK√ĀZATMENTES / √ĀTVIZSG√ĀLHAT√ď / MEGBIZHAT√ď C√ČG VAGYUNK

T√∂bb, mint 14 √©ve folyamatosan mŇĪk√∂d√ľnk, v√°ltozatlan a telefonsz√°munk, c√©g√ľnk , c√©gvezetŇĎnk. EllenŇĎrizheti, kire b√≠zza szem√©lyes / c√©ges adatait / sz√°m√≠t√≥g√©p√©t / laptopj√°t / eszk√∂zeit. FelelŇĎss√©g √©s √©rt√©kbiztos√≠t√°st k√∂t√∂tt√ľnk minden hozz√°nk leadott eszk√∂zre. Minden munkafolyamatot kamer√°val r√∂gz√≠t√ľnk.¬† ¬† ¬†

N√ĀLUNK T√ČNYLEG √ĖN A LEGFONTOSABB

Szerviz√ľnkben a lehetŇĎ leggyorsabban kiszolg√°ljuk √Ėnt, ami maxim√°lisan 5 perc! N√°lunk nem kell 10 - 15 percet v√°rakoznia mire sorra ker√ľl! Nem tartjuk fel, tudjuk, hogy az √Ėn ideje is √©rt√©kes. Am√≠g √Ėnt ki nem szolg√°ltuk, nem fogadunk telefonh√≠v√°sokat, nem szolg√°lunk ki m√°sokat, nem jav√≠tunk m√°sik eszk√∂z√∂ket, nem adminisztr√°lunk.

RENDELKEZ√úNK T√ĖBB √úZLETTEL
√ČS H√ĀZHOZ IS MEGY√úNK

Budapesten h√°rom √ľzletben is tudjuk fogadni. Sz√ľks√©g eset√©n h√°zhoz is megy√ľnk, √©s ha lehets√©ges, akkor ott jav√≠tjuk meg eszk√∂z√©t. Illetve vannak olyan probl√©m√°k amit csak √Ėnn√©l lehet megjav√≠tani, pl: internet √©s h√°l√≥zati probl√©m√°k, h√°l√≥zati nyomtat√≥ / adatt√°rol√≥ be√°ll√≠t√°s. ElŇĎfordulnak olyan esetek is amikor nem lehet a sz√°m√≠t√≥g√©pet / laptopot szervizbe leadni, mert titkos adatok vannak rajta, vagy n√©lk√ľl√∂zhetetlen egy munkafolyamathoz.

INTERNETEN KERESZTÜL IS
TUDUNK SEG√ćTENI √ĖNNEK

Az enged√©ly√©vel Interneten kereszt√ľl is be tudunk jelentkezni sz√°m√≠t√≥g√©p√©re, laptopj√°ra. A kisebb be√°ll√≠t√°si probl√©m√°kat √≠gy is meg tudjuk oldani. Ezzel rengeteg idŇĎt √©s k√∂lts√©get sp√≥rolhat meg.

SOKF√ČLE SZ√ĀM√ćT√ĀSTECHNIKAI PROBL√ČM√ĀVAL¬†FORDULHAT HOZZ√ĀNK

FŇĎ tev√©kenys√©g√ľnk az asztali sz√°m√≠t√≥g√©pek √©s laptopok szervizel√©se. Ezeken k√≠v√ľl rendszergazdai szolg√°ltat√°sokat is v√°llalunk, tudunk seg√≠teni adatment√©sben √©s h√°l√≥zati hibaelh√°r√≠t√°sban. Ha √ļj vagy haszn√°lt laptopra, sz√°m√≠t√≥g√©pre, nyomtat√≥ra vagy b√°rmilyen informatikai eszk√∂zre lenne sz√ľks√©ge, akkor azokat is be tudjuk szerezni √©s √ľzembe helyezni. Tan√°csokat is adunk, hogy ezek k√∂z√ľl √Ėnnek mit √©rdemes v√°lasztania.

blank

ŇźK IS MINKET V√ĀLASZTOTTAK

Alkotmánybíróság
√Āllamad√≥ss√°g KezelŇĎ K√∂zpont Zrt.
Antenna Hung√°ria Zrt.
Belga Nagykövetség
Budav√°ri √Ėnkorm√°nyzat
CopyGuru Kft.
Erste AlapkezelŇĎ Zrt.
FŇĎv√°rosi Csatorn√°z√°si MŇĪvek
G√°bor D√©nes FŇĎiskola
Hungaroring Sport Zrt.
Indiai Nagykövetség
Kanadai Nagykövetség
KH Bank Zrt.
Libanoni Nagykövetség
Magnet Bank Zrt.
Magyar Autóklub
Magyar Birkózó szövetség
Magyar Judo szövetség
Magyar K√©mikusok Egyes√ľlete
Magyar Kerékpáros Szövetség
Magyar Kézilabda szövetség
Magyar Kosárlabdázók Országos szövetsége
Magyar Labdar√ļg√≥ Sz√∂vets√©g
Magyar N√©prajzi M√ļzeum
Magyar Nemzeti M√ļzeum

Magyar Olimpiai Bizotts√°g
Magyar Országos Korcsolyázó szövetség
Magyar P√©nzverŇĎ Zrt.
Magyar Tudományos Akadémia
Magyar TŇĪzolt√≥ sz√∂vets√©g
Magyar Vízilabda szövetség
Magyar Vöröskereszt
Magyarorsz√°gi Reform√°tus egyh√°z
Microsec Zrt.
Miskolci Egyetem
Mongol Nagykövetség
Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat
Nosalty Zrt.
Siemens Energy Kft.
Szudáni Nagykövetség
Thaiföldi Nagykövetség
Török Nagykövetség
Vietnámi Nagykövetség
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.
Zrinyi Nyomda Zrt.

Rajtuk k√≠v√ľl eddig t√∂bb, mint 3.000 hazai v√°llalkoz√°s √©s 27.000 mag√°nszem√©ly v√°lasztott minket.¬†

blank

Gyakran ismételt kérdések

A laptop sz√©t √©s √∂sszeszerel√©se / hiba meghat√°roz√°sa / jav√≠t√°sa szak√©rtelmet √©s tapasztalatot k√≠v√°n. Akinek nincs benne megfelelŇĎ tapasztalata (legal√°bb 1000 db laptop sz√©tszed√©se) az nagyon k√∂nnyen okozhat az eredeti probl√©m√°n√°l t√∂bb / nagyobb hib√°t. (sz√©tszerel√©s k√∂zben nagyon k√∂nnyŇĪ elszak√≠tani egy k√°belt, let√∂rni egy mŇĪanyag k√°bel leszor√≠t√≥t, z√°rlatot okozni, csavarokat nem a megfelelŇĎ hely√©re visszatenni, nem megfelelŇĎ alkatr√©szt felhaszn√°lni, stb.) √ćgy az eredeti jav√≠t√°s t√∂bbsz√∂r√∂s√©be is ker√ľlhet, ha nem siker√ľl megjav√≠tani. Az laptop alaplap jav√≠t√°s egy olyan speci√°lis tud√°st ig√©nylŇĎ feladat, amivel a legt√∂bb laptop szervizes sem rendelkezik. Az ismerŇĎs√∂k / rendszergazd√°k / informatikusok 99,99 sz√°zal√©ka nem √©rt hozz√°.

A laptop alaplap jav√≠t√°s egyedi szak√©rtelmet √©s tapasztalatot k√≠v√°n√≥ jav√≠t√°s. A laptop szervizek 95 sz√°zal√©ka nem tud alaplapot jav√≠tani, mert nincs hozz√° szaktud√°sa / felszerel√©se. A nem elegendŇĎ szaktud√°ssal pr√≥b√°lkoz√≥ szervizes teljesen el tudja rontani az alaplapot, √ļgy, hogy azt m√°r ut√°na senki sem tudja megjav√≠tani. Ez√©rt √©rdemes azonnal hozz√°nk fordulni, ha elromlik az alaplap. A technikus koll√©g√°iknak t√∂bb, mint 15 √©ves tapasztalata van a laptop alaplap jav√≠t√°sban. Sok olyan alaplapot megjav√≠tottunk, amirŇĎl m√°s szervizek m√°r lemondtak. 100 laptop szervizes koll√©g√°b√≥l √°tlagosan egynek van elegendŇĎ tapasztalata a laptop alaplap szakszerŇĪ jav√≠t√°s√°hoz.

Nem biztos. 90% hogy siker√ľl, de csak abban az esetben, ha elŇĎsz√∂r hozz√°nk ker√ľl be a laptop. Ha m√°r valaki kor√°bban pr√≥b√°lta jav√≠tani, akkor a szak√©rtelm√©tŇĎl f√ľggŇĎen 0 – 20 sz√°zal√©kra cs√∂kken az es√©lye, hogy meg tudjuk jav√≠tani a laptopot.

Ha a laptop legal√°bb 10 √©ves, akkor m√°r nem √©ri meg a jav√≠t√°sa, mert t√∂bbe ker√ľlhet a jav√≠t√°s, mint a laptop haszn√°lt √©rt√©ke. Ebben az esetben √©rdemes egy j√≥ minŇĎs√©gŇĪ haszn√°lt laptopot venni, esetleg √ļj laptopra cser√©lni. Mind a kettŇĎben tudunk seg√≠teni. Ha fiatalabb a laptop 10 √©vn√©l, akkor √©rdemes lehet a jav√≠t√°sa felszerelts√©gtŇĎl / kort√≥l / egy√©b hib√°kt√≥l f√ľggŇĎen.

Ha nem szeretn√© megjav√≠ttatni a laptopot, vagy nem lehet megjav√≠tani a laptopot, akkor az adatokat √°t tudjuk m√°solni egy m√°sik laptopra / sz√°m√≠t√≥g√©pre / adathordoz√≥ra. Illetve, ha j√≥ √°llapotban van az adathordoz√≥ (merevlemez, SSD), akkor bele tudjuk tenni egy k√ľlsŇĎ USB-s h√°zba, √©s √≠gy k√ľlsŇĎ adatt√°rol√≥k√©nt tudja haszn√°lni. √ćgy m√°sik sz√°m√≠t√≥g√©pen / laptopon hozz√°f√©r az adataihoz.

blank

MI√ČRT NE MINKET V√ĀLASSZON?

Ha √Ėnnek nem fontos a jav√≠t√°s minŇĎs√©ge

Ha önnek nem fontos, hogy kap-e számlát

HA √ĖNNEK NEM FONTOS A SZERVIZ MUNKAT√ĀRSAK SZAKTUD√ĀSA

Ha önnek nem fontos, hogy a javításra garanciát kapjon

Ha √Ėnnek nem fontos, hogy kire b√≠zza sz√°m√≠t√≥g√©p√©t / laptopj√°t / adatait

blank

FIGYELMEZTET√ČS!

Ha¬†fontos √∂nnek¬†a laptopja, akkor mindenk√©ppen¬†hozz√°nk hozza el! Ne b√≠zza¬†“szak√©rtŇĎkre” vagy “pince szervizekre”, mert a¬†legt√∂bb esetben a szak√©rtelem √©s a felszerel√©s hi√°nya miatt ŇĎk olyan k√°rokat okoznak a laptopj√°ban, amit ut√°na m√°r lehetetlen megjav√≠tani, vagy t√∂bbsz√∂r√∂s√©be ker√ľl a jav√≠t√°s. Az elm√ļlt 14 √©v alatt mi m√°r t√∂bb, mint 2500 db laptopnak az alaplapj√°t jav√≠tottuk meg sikeresen.