Bevizsgálási díj

Miért van bevizsgálási díj?

Amikor Ön behoz hozzánk egy laptopot vagy számítógépet valamilyen hibával, akkor mi nem csak azt az adott hibát javítjuk ki, hanem bevizsgáljuk az egész eszközt. Miért jó ez? Mert a legtöbb esetben nem csak egy hibája van a hozzánk behozott eszközöknek. Évek óta nem jártak szervizben, nem voltak karbantartva, nem látta őket szakember. Ha nem az egész eszközt vizsgáljuk be, akkor valószínűleg pár hónap múlva vissza kell hozni egy másik, aztán megint egy másik hibával. Viszont ha ezt az első bevizsgálás alkalmával a készülék teljes bevizsgálást elvégezzük, akkor azonnal kiderül, hogy érdemes-e a készülékre már az első hiba javításának az árát elkölteni.

Nálunk minden esetben egy teljes bevizsgáláson esik át az eszköze. Ez azt jelenti, hogy a bejelentett hibán kívül még ellenőrizzük és teszteljük, hogy a memóriája megfelelően működik e, a belső hőmérsékletek nem e lépték túl az optimális értékeket, az akkumulátor mennyire használódott el, a töltő + töltő csatlakozó állapotát, illetve az adattárolók elhasználódását (ez a legfontosabb, mert ezen tárolódik minden fontos adata). Ezeken kívül feljegyezzük a laptopja / számítógépe hardver és szoftver elemeit, hogy tanácsot tudjunk adni az esetleges fejlesztésre.  

Közel 10 év tapasztalatából tudjuk, hogy sajnos a legtöbb olyan szerviz, aki ingyenesen vizsgálja be a számítógépeket / laptopokat, nem végez teljes diagnózist az eszközökön, mert az sok időbe és munkába kerül.

Mennyibe kerül a bevizsgálási díj?

A laptopok bevizsgálási díja 4 000 Ft. A számítógépek bevizsgálási díja 4 000 - 16 000 Ft között mozog. A számítógép bevizsgálási díj a hiba bonyolultságától függ. A legtöbb esetben már az eszköz leadásakor megállapítjuk, hogy nagyjából mennyibe kerülne az eszköz javítása, így már akkor mérlegelni tudja, hogy megéri-e Önnek a javítás költsége.

A bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell kifizetnie, ha leadta hozzánk az eszközét, mi bevizsgáltuk, ajánlatot tettünk a laptop / számítógép javítására, de Ön elutasította a javítást.  Ha kéri a kiajánlott javítást, akkor nem kell bevizsgálási díjat fizetnie. Illetve, ha nem javítható az eszköze, akkor sem kell bevizsgálási díjat fizetnie. 

Acer Laptop Szerviz
Asus Laptop Szerviz
Dell Laptop Szerviz
Fujitsu Laptop Szerviz
HP Laptop Szerviz
Lenovo Laptop Szerviz
MSI Laptop Szerviz
Samsung Laptop Szerviz
Sony Laptop Szerviz
Toshiba Laptop Szerviz